فلاتر چیست ✔️ بررسی کامل فلاتر و مقایسه با سایر فرم ورک ها

Flutter یک فریم‌ورک متن‌باز است که توسط گوگل توسعه داده شده و پشتیبانی می‌شود. توسعه‌دهندگان فرانت‌اند و فول‌استک از Flutter برای ساخت رابط کاربری (UI) اپلیکیشن‌ها برای چندین پلتفرم با استفاده از یک کد اصلی واحد استفاده می‌کنند.

فلاتر چیست؟

محبوبیت اپلیکیشن ها و دستگاه های تلفن همراه غیرقابل انکار است و وظیفه طراحان اپلیکیشن های موبایل، توسعه اپلیکیشن هایی با کارایی بالا و چشم نواز است، یکی از ابزارهای کاربردی برای ساخت چنین اپلیکیشن هایی فریم ورک فلاتر (Flutter framework) است. فلاتر یکی از رقبای اصلی برای فریم ورک React Native است.

Flutter یک فریم‌ورک متن‌باز است که توسط گوگل توسعه داده شده و پشتیبانی می‌شود. توسعه‌دهندگان فرانت‌اند و فول‌استک از Flutter برای ساخت رابط کاربری (UI) اپلیکیشن‌ها برای چندین پلتفرم با استفاده از یک کد اصلی واحد استفاده می‌کنند.

هنگامی که Flutter در سال 2018 عرضه شد، عمدتاً از توسعه اپلیکیشن‌های موبایل پشتیبانی می‌کرد اما اکنون از توسعه اپلیکیشن روی شش پلتفرم مختلف iOS، Android، وب، Windows، macOS و Linux پشتیبانی می کند.

توسعه اپلیکیشن های مبتنی بر فلاتر نیازمند تسلط بر زبان برنامه نویسی دارت (Dart) است. گوگل این زبان را در سال ۲۰۱۱ ایجاد کرد ولی به اندازه زبان جاوا محبوب نیست. با این حال، محبوبیت دارت به سرعت در حال افزایش است.

فریم ورک فلاتر چیست؟

چگونه Flutter به ساخت اپلیکیشن کمک می‌کند؟

Flutter فرآیند ایجاد رابط‌های کاربری (UI) منسجم و جذاب را برای یک اپلیکیشن در شش پلتفرمی که پشتیبانی می‌کند، ساده می‌کند. از آنجایی که Flutter یک فریم‌ورک توسعه چند پلتفرمی است، ابتدا آن را با توسعه native مقایسه می‌کنیم، سپس می‌توانیم ویژگی‌هایی را که منحصر به Flutter هستند، را بطور کامل توضیح می دهیم.

توسعه اپلیکیشن‌های Native در مقایسه با توسعه اپلیکیشن‌های Cross-Platform

کدنویسی یک اپلیکیشن برای یک پلتفرم خاص (مانند iOS) به عنوان توسعه اپلیکیشن native نامیده می‌شود اما توسعه اپلیکیشن به روش cross-platform، امکان ساخت یک اپلیکیشن برای چندین پلتفرم را با استفاده از یک کد اصلی واحد مقدور می سازد.

ساخت اپلیکیشن native

از آنجایی که توسعه‌دهندگان در طراحی اپلیکیشن native برای یک پلتفرم خاص کد می‌نویسند، آن‌ها دسترسی کامل به قابلیت‌های سخت افزاری دستگاه native دارند. این امر به طور کلی منجر به عملکرد و سرعت بالاتری نسبت به توسعه اپلیکیشن cross-platform می‌شود. این موضوع موقعی دارای اهمیت است که شما می خواهید از منابع سخت افزاری در ساخت اپلیکیشن استفاده کنید بطور مثال میخواهید یک نرم افزار بازی یا محاسباتی طراحی کنید.

از سوی دیگر، اگر می‌خواهید یک اپلیکیشن را روی چندین پلتفرم راه‌اندازی کنید، توسعه اپلیکیشن native به کد و توسعه‌دهندگان بیشتری نیاز دارد، علاوه بر این افزایش هزینه‌ها در توسعه اپلیکیشن native ممکن است انتشار هم‌زمان روی پلتفرم‌های مختلف با تجربه کاربری یکسان را دشوارتر کند. این جایی است که فریم‌ورک‌های توسعه cross-platform مانند Flutter می‌توانند بسیار مفید باشند.

توسعه اپلیکیشن Cross-Platform

توسعه اپلیکیشن cross-platform به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا از یک زبان برنامه‌نویسی و یک کد اصلی برای ساخت یک اپلیکیشن برای چندین پلتفرم استفاده کنند. اگر می‌خواهید یک اپلیکیشن را برای چندین پلتفرم منتشر کنید، توسعه اپلیکیشن cross-platform مقرون به صرفه‌تر و سریعتر از توسعه اپلیکیشن native است. این فرآیند همچنین به توسعه‌دهندگان امکان می‌دهد تا تجربه‌ای سازگارتر برای کاربران در سراسر پلتفرم‌ها ایجاد کنند.

اما این رویکرد می‌تواند معایبی نسبت به توسعه native داشته باشد، از جمله دسترسی محدود به قابلیت‌های سخت افزاری دستگاه native. با این حال، Flutter دارای ویژگی‌هایی است که توسعه اپلیکیشن cross-platform را روان‌تر و با عملکرد بالا می‌کند.

اگر در مورد روش های ساخت اپلیکیشن و انواع آن می خواهید اطلاعات بیشتر کسب کنید پیشنهاد میکنم مقاله "انواع اپلیکیشن‌های موبایل" را مطالعه نمایید.

مزایای خاص فلاتر

در اینجا چند مورد وجود دارد که Flutter به عنوان یک فریم ورک توسعه cross-platform را با اهمیت تر می کند:

✔️ عملکرد نزدیک فلاتر به نیتیو: فلاتر از زبان برنامه نویسی Dart استفاده می کند و به کد ماشین کامپایل می شود. دستگاه های میزبان این کد را درک می کنند که عملکردی سریع و موثر را تضمین می کند.
✔️ رندر سریع، سازگار و قابل تنظیم: Flutter به جای اتکا به ابزارهای رندر خاص پلتفرم، از کتابخانه گرافیکی منبع باز Skia گوگل برای رندر UI استفاده می کند. این به کاربران تصاویری ثابت ارائه می دهد، صرف نظر از اینکه از کدام پلتفرم برای دسترسی به یک برنامه استفاده می کنند.
✔️ ابزارهای کاربرپسند برای توسعه دهندگان: گوگل Flutter را با تاکید بر سهولت استفاده ساخته است. با ابزارهایی مانند hot reload، توسعه دهندگان می توانند بدون از دست دادن state، پیش نمایش تغییرات کد را ببینند. ابزارهای دیگری مانند widget inspector به راحتی تجسم و حل مسائل مربوط به چیدمان UI را آسان می کند.

چه زبان برنامه نویسی در Flutter استفاده می شود؟

Flutter از زبان برنامه نویسی منبع باز Dart استفاده می کند که توسط گوگل نیز توسعه داده شده است. Dart برای ساخت UI بهینه شده است و بسیاری از نقاط قوت Dart در Flutter استفاده می شود. به عنوان مثال، یکی از ویژگی های Dart که در Flutter استفاده می شود، sound null safety است. sound null safety Dart تشخیص باگ های رایج به نام خطاهای null را آسان تر می کند. این ویژگی زمان صرف شده توسط توسعه دهندگان برای نگهداری کد را کاهش می دهد و زمان بیشتری را برای تمرکز بر ساخت برنامه های خود به آنها می دهد.

ویجت ها در Flutter چیست؟

در Flutter، توسعه دهندگان با استفاده از ویجت ها چیدمان UI را ایجاد می کنند. این بدان معنی است که همه چیزهایی که یک کاربر روی صفحه می بیند، از پنجره ها و پنل ها تا دکمه ها و متن، از ویجت ها ساخته شده اند. ویجت های Flutter به گونه ای طراحی شده اند که توسعه دهندگان به راحتی می توانند آنها را سفارشی کنند. Flutter این کار را از طریق یک رویکرد ترکیبی به دست می آورد. این بدان معنی است که اکثر ویجت ها از ویجت های کوچکتر ساخته شده اند و ویجت های اساسی ترین دارای اهداف خاص هستند. این به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا ویجت ها را ترکیب یا ویرایش کنند تا ویجت های جدیدی ایجاد کنند.

Flutter به جای اتکا به ویجت های داخلی پلتفرم، ویجت ها را با استفاده از موتور گرافیکی خود رندر می کند. به این ترتیب، کاربران در یک برنامه Flutter در سراسر پلتفرم ها ظاهر و احساس مشابهی را تجربه خواهند کرد. این رویکرد همچنین انعطاف‌پذیری را برای توسعه‌دهندگان فراهم می‌کند، زیرا برخی از ویجت‌های Flutter می‌توانند عملکردهایی را انجام دهند که ویجت‌های خاص پلتفرم نمی‌توانند انجام دهند.

Flutter همچنین استفاده از ویجت های توسعه یافته توسط جامعه را آسان می کند. معماری Flutter از داشتن چندین کتابخانه ویجت پشتیبانی می کند و Flutter جامعه را تشویق می کند تا ویجت های جدیدی بسازند و نگهداری کنند.

انواع ویجت های Flutter

Flutter دارای یک کاتالوگ گسترده از ویجت همراه است. این کاتالوگ دارای 14 دسته است که شامل استایل، کوپرتینو (ویجت‌های به سبک iOS) و Material Components (ویجت‌هایی که از دستورالعمل‌های Material Design گوگل پیروی می‌کنند) است. Flutter همچنین دارای چیدمان‌ها و تم‌هایی است که به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا بلافاصله شروع به ساخت کنند.

AWS چگونه از Flutter پشتیبانی می‌کند؟

Flutter به شما کمک می‌کند تا قسمت‌هایی از یک برنامه را بسازید که کاربران می‌بینند. اما توسعه اپلیکیشن به ویژگی‌های زیادی نیاز دارد که کاربران نمی‌بینند، مانند احراز هویت، ذخیره سازی فایل و تجزیه و تحلیل. در اینجا AWS Amplify و Amplify Flutter وارد می‌شوند.

AWS Amplify چارچوبی برای ساخت برنامه‌های موبایل و وب ایمن و مقیاس‌پذیر است. با پشتیبانی از iOS، Android، web، React Native و Flutter، AWS Amplify به شما امکان می‌دهد برنامه‌های مبتنی بر AWS را به سرعت و به راحتی بسازید.

Amplify Flutter مجموعه‌ای از ابزارها و کتابخانه‌ها است که به شما امکان می‌دهد بک‌اند برای برنامه‌های Flutter تهیه، ساخت و مستقر کنید. می‌توانید از Amplify Flutter برای اتصال برنامه‌های Flutter خود به AWS و حل نیازهای رایج بک‌اند استفاده کنید.

از Amplify Flutter به عنوان راه حل بک‌اند خود استفاده کنید

Amplify Flutter به شما امکان می‌دهد با AWS کار کنید تا ویژگی‌های رایج بک‌اند را به برنامه Flutter خود اضافه کنید:

✔️ تحلیل: Amplify Flutter به شما امکان می‌دهد داده‌های ردیابی را برای کاربران در Amazon Pinpoint جمع‌آوری کنید. می‌توانید به‌راحتی رویدادها را ثبت کنید و معیارها و ویژگی‌ها را برای نیازهای خود سفارشی کنید.
✔️ API: آمپلی فای فلاتر دارای قابلیت‌های API قدرتمند است. GraphQL API به شما کمک می‌کند داده‌ها را در بک‌اند خود بازیابی کنید و توسط AWS AppSync پشتیبانی می‌شود. REST API و هندلرها از Amazon API Gateway و AWS Lambda برای کمک به شما در ارسال درخواست به بک‌اند استفاده می‌کنند.
✔️ احراز هویت: Amplify Flutter به شما امکان می‌دهد کاربران را احراز هویت کنید و فرم‌های ورود و خروج و همچنین احراز هویت چند عاملی را پیاده‌سازی کنید. در پشت صحنه، مجوزهای لازم را به سایر دسته‌های Amplify ارائه می‌دهد. Amplify Flutter از Cognito User Pool و Identity Pool از زمانی که شروع به استفاده از آن می‌کنید پشتیبانی می‌کند.
✔️ DataStore : به شما امکان می‌دهد بدون نوشتن کد اضافی برای سناریوهای آفلاین و آنلاین، از داده‌های توزیع‌شده و مشترک استفاده کنید. این کار کار با داده‌های توزیع‌شده و چند کاربره را به سادگی کار با داده‌های محلی تبدیل می‌کند. Amplify DataStore به طور خودکار نسخه‌های داده را ایجاد می‌کند و از AppSync برای پیاده‌سازی تشخیص و رفع تعارض در ابر استفاده می‌کند.
✔️ Storage: به شما امکان می‌دهد اشیاء را در storage آپلود، دانلود و حذف کنید. Amplify Flutter با پشتیبانی داخلی از Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) همراه است.

تفاوت فلاتر و پایتون

Flutter یک فریم‌ورک رابط کاربری است که برای توسعه‌ی اپلیکیشن‌های چندپلتفرمی نورد استفاده قرار می گیرد. در حالی که پایتون یک زبان برنامه‌نویسی همه‌کاره است که به خاطر خوانایی و اکوسیستم کتابخانه‌ای گسترده‌اش معروف است. امکان استفاده از کد پایتون در تمام شش پلتفرم پشتیبانی‌شده توسط Flutter، از جمله macOS، Windows، Linux، Android، iOS و وب وجود دارد.

هدف استفاده از فریم ورک فلاتر  

همانطور که می‌دانید توسعه اپلیکیشن های تلفن همراه چند پلتفرمی، هدف اصلی استفاده از فلاتر است. اما ابزار توسعه فلاتر دقیقا چه کار می کند؟ این ابزار از دو جزء حیاتی تشکیل شده است:

SDK. این یک کیت توسعه نرم‌افزاری است که ابزارهای مورد نیاز توسعه‌دهندگان برای ساخت یک اپلیکیشن چند پلتفرمی را شامل می شود (به عنوان مثال، می توان به ابزارهایی اشاره کرد که کد را در ماشین کد بومی کامپایل و ساماندهی می‌کنند).

فریم ورک. فلاتر شامل طیف گسترده‌ای از عناصر رابط کاربری (دکمه‌ها، اسلایدرها و غیره) می شود که می‌توانند با توجه به سبک اپلیکیشن و ترجیحات فردی سفارشی سازی شوند.

مزایای طراحی اپلیکیشن با فلاتر

تا زمانی که از مزایای فلاتر آگاه نباشید، نمی توانید به خوب بودن آن پی ببرید. ما می خواهیم روی دلایل محکم برای استفاده از فلاتر برای توسعه اپلیکیشن های موبایل تمرکز کنیم.

  • طراحی اپلیکیشن با فلاتر عملکرد عالی.

    اپلیکیشن هایی که از فلاتر استفاده می کنند نسبتاً سریع اند. عملکرد خوب آن به دلیل موتور اصلی و استفاده از یک زبان برنامه نویسی جدید (دارت) به دست آمده است. فلاتر حل سریع وظایف اعمال شده، به ویژه موارد مرتبط با رابط کاربری را ممکن می سازد.  

  • طراحی اپلیکیشن با فلاتر انیمیشن های سریع.

    اپلیکیشن های موبایل مبتنی بر فلاتر اجزای غیر ضروری کمی دارند و به اجرای انیمیشن های پایدارتر حتی در فرکانس ۶۰ فریم در ثانیه کمک می کند.

  • طراحی اپلیکیشن با فلاتر حجم اپلیکیشن.

    همانطور که در بالاتر ذکر شد، اپلیکیشن هایی که با استفاده از فلاتر ساخته می‌شوند، به دلیل قابلیت های زبان دارت، اجزای واسطه کمی دارند. بنابراین مستقیماً بر حجم نهایی اپلیکیشن تأثیر می گذارد و روند کامپایل شدن بسیار سریع تر انجام می شود.

  • طراحی اپلیکیشن با فلاتر زبان ماشینی.

    اگرچه دارت یک زبان برنامه نویسی نسبتاً جدید است، اما سال به سال محبوب تر می شود. یک زبان برنامه نویسی ماشینی به توسعه دهندگان این امکان را می دهد که کد ساختاریافته تری بنویسند و فلاتر به این صورت می تواند برای ایجاد اپلیکیشن های پیچیده تری استفاده شود.     

  • طراحی اپلیکیشن با فلاتر یکپارچگی رابط کاربری.

    اجزای رابط کاربری فلاتر بسیار دقیق است و باعث می شود همه اپلیکیشن ها در همه سیستم عامل ها خوب به نظر برسند. به این صورت توسعه دهندگان نیازی به هدر دادن زمان خود برای اصلاح رابط کاربری در هر پلتفرم ندارند. علاوه بر این، هزینه طراحی کمتر خواهد بود زیرا یک طرح برای دو اپلیکیشن ایجاد می شود.   

  • طراحی اپلیکیشن با فلاتر پشتیبانی از پلتفرم های مختلف.

    به غیر از iOS و اندروید، گوگل پشتیبانی وب را هم برای فلاتر ارائه کرده است. همچنین، شایعاتی وجود دارد که پشتیبانی از ChromeOS، macOS و ویندوز نیز به زودی در دسترس خواهد بود. علاوه بر این، گوگل در حال کار بر روی Google Fuchsia، سیستم عامل جدید ساخته شده با فلاتر است. 

  • طراحی اپلیکیشن با فلاتر راهنمای دقیق.

    گوگل یک راهنمای جامع در مورد نحوه استفاده از فلاتر با نمونه هایی از عملکرد آن تهیه کرده است. توسعه دهندگان می توانند به سرعت شروع به یادگیری فناوری های جدید کنند.

مطالعه بیشتر:       بهترین زبان های برنامه نویسی طراحی اپلیکیشن در سال 2023 ✍️

با فلاتر یک MVP بسازید

به هر حال، فلاتر یک ابزار عالی برای ایجاد MVP شما محسوب می شود. MVP بسیار مهم است، به خصوص اگر نمی خواهید پول خود را از دست بدهید و مطمئن شوید که ایده اپلیکیشن شما پتانسیل بالایی دارد.

اول از همه، فلاتر به توسعه کم هزینه ‌تر کمک می ‌کند زیرا یک اپلیکیشن برای دو پلتفرم ایجاد شده است. با این کار نگهداری از اپلیکیشن ها نیز راحت تر می شود.

یک توسعه دهنده برای ساختن MVP کافی است. اما به یاد داشته باشید که شما به یک شرکت حرفه ای برای توسعه اپلیکیشن با فلاتر نیاز دارید که خدمات قابل اعتمادی را به شما ارائه دهد. اگر نمی دانید چه کاری باید انجام دهید، با ما تماس بگیرید تا راه حلی برای شما پیدا کنیم.

در نهایت، تفاوت بین برنامه های بومی و چند پلتفرمی ایجاد شده با فلاتر قابل توجه نخواهد بود. ویجت‌ ها را می‌توان در فلاتر سفارشی سازی کرد، بنابراین اپلیکیشن شما یک رابط کاربری اورجینال خواهد داشت.

مطالعه بیشتر:      MVP چیست ✔️ اهمیت MPV و ۶ دلیل برای ضرورت وجود آن در طراحی اپلیکیشن

فلاتر در مقابل React Native: کدام یک بهتر است؟

اخیراً مقاله ای در مورد فریم ورک چند پلتفرمی ری اکت نیتیو (React Native) منتشر کردیم. در این مقاله به مزایای RN و دلایل استفاده از آن برای پروژه شما پرداخته شد. با این حال، فلاتر چهار چشمی React Native را کنترل می کند و قابلیت های آن در حال افزایش است. React Native در مقابل فلاتر - کدام یک برنده است؟ بیایید آنها را با هم مقایسه کنیم.

فلاتر در مقابل React Native زبان برنامه نویسی. React Native از زبان جاوا اسکریپت و کتابخانه React برای توسعه اپلیکیشن ها استفاده می کند. JS یک مزیت بزرگ برای React Native محسوب می شود زیرا توسعه دهندگان نیازی به یادگیری زبان جدید ندارند. بنابراین، توسعه دهندگان JS می توانند به نحو احسن با React Native کار کنند. 

فلاتر از زبان دارت استفاده می کند که یک زبان جوان است و هنوز آنقدر محبوب نیست. دارت زبانی ماشینی و بی دردسر است، اما زمان می برد تا توسعه دهندگان این زبان جدید را یاد بگیرند. 

فلاتر در مقابل React Native راه اندازی و نصب. هر دو فریم ورک نیاز به زمان و مهارت برای راه اندازی دارند. React Native را می توان با استفاده از یک پکیج منیجر npm نصب کرد، اما اگر توسعه دهندگان از قبل Node.js را نصب کرده باشند، این روند سریعتر خواهد بود. در مورد فلاتر، ابتدا باید آن را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید، سپس یک پوشه را به صورت دستی به متغیر PATH اضافه کنید.

در واقع، نصب و راه اندازی هر دو فریم ورک تقریباً به یک اندازه طول می کشد، اما اگر Node.js نصب شده باشد، فرآیند نصب React Native سریع تر خواهد بود.

فلاتر در مقابل React Native اجزای رابط کاربری. React Native نسبت به فلاتر کتابخانه گسترده تری از اجزای رابط کاربری دارد. با این حال، RN بر خلاف فلاتر از کتابخانه های شخص ثالث بیشتری پشتیبانی می کند. اگر کتابخانه‌های شخص ثالث را کنار بگذاریم و فقط کتابخانه‌های بومی را انتخاب کنیم، فلاتر می تواند کتابخانه‌های بومی زیادی را برایتان فراهم ‌کند. علاوه بر این، کتابخانه‌های غیربومی React Native ممکن است گاهی اوقات دارای اشکالات یا ناسازگاری‌ هایی باشند که بر عملکرد فریم ورک تأثیر می‌گذارد. 

فلاتر در مقابل React Native عملکرد. عملکرد فلاتر بسیار سریع تر از آن چیزی است که React Native به آن می بالد. فریم ورک فلاتر از اجزای بومی پلتفرم های دیگر استفاده نمی کند و کد دارت را در کدهای ARM بومی که توسط کنترلر پردازش می شود، کامپایل می کند و باعث می شود برنامه های مبتنی بر این فریم ورک سریع تر کار کنند. React Native از پل جاوا اسکریپت برای تفسیر اجزای رابط کاربری در رندر استفاده می کند. و این پل باعث افت عملکرد می شود.

فلاتر در مقابل React Native برنامه نویسان. اگرچه React Native یک فریم روک قدیمی‌ تر و محبوب ‌تر محسوب می شود، اما جامعه فلاتر در حال حاضر بزرگ‌ تر است. بسیاری از توسعه دهندگان به دلیل عملکرد و قابل اعتماد بودن کتابخانه های بومی به فلاتر مهاجرت کرده اند. علاوه بر این، گوگل یک راهنمای ویدیویی به وب‌ سایت رسمی فلاتر اضافه کرده که حاوی دستورالعمل‌هایی در مورد مهاجرت به فلاتر از React Native است.

معایب فلاتر چیست؟

با توجه به بخش قبل، می‌توانیم معایب زیر را برای فلاتر در نظر بگیریم:

معایب فلاتر چیست کتابخانه های محدود. فلاتر یک فریم ورک جوان است و گاهی اوقات پیدا کردن کتابخانه های ضروری برای توسعه دهندگان در آن دشوار است. با این حال، کتابخانه های بومی آن به درستی کار می کنند و بدون اشکال هستند.

معایب فلاتر چیست مهارت های بیشتری را باید بلد باشید. اگرچه جامعه فلاتر تعداد توسعه دهندگان بیشتری دارد، اما همه افراد آماده نیستند که یک زبان جدید (دارت) یاد بگیرند و زمانی که یک React Native خوب و قدیمی در دسترس باشد، از ابزار جدیدی استفاده نمی کنند. اما می دانیم که همه گیر شدن فلاتر تنها مستلزم زمان است.

اپلیکیشن های ساخته شده با فلاتر

وقتی از محبوبیت روزافزون سرویس‌های توسعه اپلیکیشن فلاتر صحبت می‌کنیم، نمی‌خواهیم بی‌دلیل ادعایی داشته باشیم، بنابراین بهتر است اپلیکیشن های برتر ایجاد شده با فلاتر را فهرست کنیم.    

اپلیکیشن های ساخته شده با فلاترمحصولات گوگل (Stadia, Google Ads)

گوگل فریم ورک فلاتر را ایجاد کرده، پس باید حداقل در یک نمونه از محصولات خود از آن استفاده کند.

Google Stadia، یک پلتفرم استریم برای گیمرها است که با کمک SDK فلاتر ساخته شده و در iOS و اندروید در دسترس است. توسعه دهندگان تصمیم گرفتند از فلاتر در مرحله ساخت نمونه اولیه برای بهبود عملکرد این اپلیکیشن استفاده کنند.

اپلیکیشن Google Ads نیازی به معرفی ندارد. این اپلیکیشن این امکان را به کاربران می دهد تا آمار کمپین ها را مشاهده کنند، اعلان ها و هشدارها را در لحظه دریافت کنند، کلمات کلیدی جدیدی را اضافه یا ویرایش کنند و غیره.

اپلیکیشن های ساخته شده با فلاتر Watermaniac

Watermaniac یکی از اولین اپلیکیشن هایی بود که با نسخه بتا فلاتر ساخته شد. هدف اصلی این اپلیکیشن کمک به کاربران برای پیگیری میزان مصرف آب روزانه است. هنگامی که کاربران برای جلوگیری از کم آب شدن بدن نیاز به نوشیدن آب داشته باشند، اعلانی را دریافت می کنند. 

فلاتر این اپلیکیشن را سبک کرده است. علاوه بر این، این فریم ورک به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا این اپلیکیشن را به شکلی سریع تر و کارآمدتر نگهداری کنند.

اپلیکیشن های ساخته شده با فلاتر ! SpaceX GO

! SpaceX GO یک اپلیکیشن غیر رسمی است که کاربران را از آنچه در شرکت SpaceX می گذرد آگاه می کند. با این اپلیکیشن می‌توانید لانچ سفینه ها و جزئیات مربوطه به آنها را بررسی کنید، کاتالوگ آنها را مشاهده کنید، اطلاعات کلی درباره این شرکت بدست آورید و غیره. ! SpaceX GO یک پروژه منبع باز بوده که کد آن در GitHub موجود است و همه توسعه‌دهندگان می توانند در اصلاح و بهبود آن مشارکت داشته باشند.     

اپلیکیشن شما هم می تواند با فلاتر ساخته شود. با این فریم ورک در بودجه خود صرفه جویی خواهید کرد و یک اپلیکیشن درجه یک برای دو پلتفرم دریافت خواهید کرد. شما فقط باید یک شرکت طراحی اپلیکیشن حرفه ای را انتخاب کنید، ما در پیشگامان در کنار شما هستیم.

اپلیکیشن های ساخته شده با فلاتر Reflectly

Reflectly اپلیکیشنی است که ابتدا با استفاده از React Native ساخته و سپس با فلاتر بازسازی شده است. Reflectly مانند یک دفتر خاطرات است که در آن می توانید تمام افکار خود را یادداشت کنید. از قابلیت های آن می توان به هوش مصنوعی اشاره کرد که به کاربران کمک می کند تا با احساسات خود کنار بیایند، افکار منفی را سرکوب کنند و احساسات مثبت را افزایش دهند. Reflectly یک نوع تراپیست شخصی محسوب می شود. 

اپلیکیشن های ساخته شده با فلاترHamilton

Hamilton یک اپلیکیشن هیجان انگیز است که به موزیکال معروف برادوی اختصاص داده شده است. کاربران می‌توانند در این اپلیکیشن لاتاری های مختلفی را پیدا کنند، کارائوکه بخوانند، به اخبار اختصاصی دسترسی داشته باشند، ویدیوها را تماشا کنند و غیره. همچنین، می‌توانید مرچ ها و استیکرها را مستقیماً در این اپلیکیشن خریداری کنید. توسعه دهندگان فریم ورک فلاتر را برای ایجاد این اپلیکیشن در دو پلتفرم انتخاب کردند.

اپلیکیشن های ساخته شده با فلاتر Groupon

Groupon اپلیکیشنی است که به کاربران کمک می کند تا آفرهای فروشگاهی، تخفیف ها و کوپن ها را پیدا کنند. این برنامه برای کسانی که می خواهند حتی تا ۷۰٪ تخفیف دریافت کنند توسعه یافته است. Groupon امروزه یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های تجارت الکترونیک در ایالات متحده محسوب می شود. از فلاتر برای اصلاح این اپلیکیشن و ایجاد یک رابط کاربری زیبا در پلتفرم های iOS و اندروید استفاده شد.

آینده فلاتر چگونه است؟

فلاتر یک فریم ورک توسعه امیدوارکننده است که می تواند برای توسعه وب هم استفاده شود و پشتیبانی از macOS نیز به زودی به آن اضافه خواهد شد. فلاتر به روند توسعه سرعت می بخشد و می تواند یک گزینه عالی برای MVP موبایل باشد. اما تناسب فلاتر در استفاده های مختلف باید در هر مورد خاص توضیح داده شود.

چه نوع اپلیکیشن هایی را می توان با فلاتر ساخت؟ تقریباً می‌ توانید هر نوع اپلیکیشنی را با آن ایجاد کنید، اما اگر یک اپلیکیشن  نیاز به ادغام با تعداد زیادی SDK شخص ثالث داشته باشد، فلاتر بهترین انتخاب نخواهد بود. در این حالت بهتر است توسعه بومی را انتخاب کنید.

Flutter توسط Google و یک جامعه فعال متن‌باز در Reddit، Discord، Slack، Stack Overflow و Gitter پشتیبانی می‌شود. گوگل از زمان انتشار Flutter در سال 2018 به‌طور مداوم آن را به‌روزرسانی کرده است، از جمله با به‌روزرسانی Flutter 3 در سال 2022 که پشتیبانی پایدار را به macOS و Linux گسترش داد.

برای اینکه یادگیری Flutter آسان‌تر شود، Google مستندات و آموزش‌های گسترده‌ای را در سایت Flutter نوشته است. برای تعامل با کاربران Flutter، Google همچنین رویدادهای جهانی برگزار می‌کند، پروژه‌های جامعه را ترویج می‌کند و از چالش‌های توسعه‌دهندگان حمایت می‌کند. رویدادهای آتی را می‌توان در سایت Flutter یافت.

جامعه Flutter هزاران بسته شخص ثالث و ابزارهای عالی ایجاد کرده است که تجربه توسعه را ساده می‌کند. این کتابخانه‌ها در pub.dev موجود است.

توسعه دهندگان فلاتر را استخدام کنید

ما می خواهیم شما از مقاله ما به یک نتیجه گیری درست برسید. اگر می خواهید در بودجه خود صرفه جویی کنید و محصولی را سریع تر راه اندازی کنید، فریم ورک فلاتر می تواند ابزار مناسبی برای شما باشد. تنها چیزی که نیاز دارید استخدام یک شرکت توسعه نرم افزار است که بتواند توسعه دهندگان اپلیکیشن آشنا با این فریم ورک را در اختیار شما قرار دهد. شرکت طراحی اپلیکیشن پیشگامان دامنه فناوری یکی از آنهاست.

ما فکر می کنیم که مهم ترین ویژگی هر توسعه دهنده ای توانایی یادگیری چیزهای جدید است. به همین دلیل است که ما همیشه متخصصان خود را به کسب مهارت های مختلف و یادگیری فناوری های توسعه جدید تشویق می کنیم. برای کسب و کار خود به یک اپلیکیشن موبایل یا وب نیاز دارید؟ با ما تماس بگیرید، ما کمکتان خواهیم کرد، این ماموریت ما است.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درمورد اپلیکیشن و سایت و دریافت مشاوره رایگان ، اطلاعات تماس خود را وارد کنید.

درخواست مشاوره    تماس تلفنی  

محصول مرتبط:     طراحی اپلیکیشن موبایل

divider
divider

محصولات مرتبط

⚡ طراحی و پیاده سازی انواع اپلیکیشن اندروید، iOS، وب اپلیکیشن و PWA ✒️ برنامه نویسی سفارشی با متدهای جدید ✒️ طراحی بصورت cross-platform ✒️ قابل انتشار بر روی تمامی مارکت های نرم افزاری معتبر مانند گوگل پلی و اپ استور ✒️ بروزرسانی سریع و آسان ✒️ سیستم مدیریت آسان و پیشرفته ◀️ مشاوره رایگان + یکسال پشتیبانی رایگان
ادامه
طراحی اپلیکیشن فروشگاهی ✏️ طراحی کاملا سفارشی با کدنویسی اختصاصی ✏️ رابط کاربری UI/UX اختصاصی ✏️ پنل مدیریت پیشرفته ✏️ دارای نسخه اندروید، iOS و وب اپلیکیشن ✏️ دارای کیف پول و اتصال به انواع درگاه‌های بانکی ✏️ امکان بارگزاری در استورهای نرم افزاری مانند گوگل پلی و بازار ✏️ مدیریت یکپارچه اپلیکیشن و سایت ✏️ امکان اخذ نماد اعتماد ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه
⚙️ طراحی مارکت پلیس بصورت سفارشی ✏️ امکان افزودن چندین فروشگاه ✏️ دارای پنل ادمین، فروشنده و کاربر ✏️ طراحی سفارشی با کدنویسی اختصاصی ✏️ طراحی UI/UX اختصاصی ✏️ دارای اپ اندروید، iOS و PWA ✏️ اتصال به درگاه بانکی ✏️ دارای تمامی قابلیت های سبد خرید ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه



ثبت نظر