فریلنسر چیست؟ ✔️ مزایا و معایب فریلنسری

اقتصاد گیگ به سرعت در حال رشد است (اقتصاد گیگ یا gig economy عملا یک بازار آزاد است که در آن افراد بدون اینکه به‌شکل ثابت یا برای طولانی مدت به استخدام یک کسب و کار و کارفرما در بیایند، در ازای انجام یک پروژه یا کار کوتاه‌مدت، دستمزد می‌گیرند.) زیرا متخصصان بیشتری از مهارت های خود به عنوان فریلنسر استفاده می کنند. در یک تحقیق صورت گرفته در سال 2020 ، حدود 30 درصد نیروهای متخصص در آمریکا بصورت فریلنسر فعالیت می کنند. فریلنسر چیست و چرا افراد می توانند فریلنسر شوند؟ در این مقاله به توضیج اینکه فریلنسری چیست، مزایا و معایب فریلنسری و تفاوت آن را با کار تمام‌وقت توضیح می‌دهیم.

فریلنسر چیست؟ مزایا و معایب فریلنسری

اقتصاد گیگ به سرعت در حال رشد است (اقتصاد گیگ یا gig economy عملا یک بازار آزاد است که در آن افراد بدون اینکه به‌شکل ثابت یا برای طولانی مدت به استخدام یک کسب و کار و کارفرما در بیایند، در ازای انجام یک پروژه یا کار کوتاه‌مدت، دستمزد می‌گیرند.) زیرا متخصصان بیشتری از مهارت های خود به عنوان فریلنسر استفاده می کنند. در یک تحقیق صورت گرفته در سال 2020 ، حدود 30 درصد نیروهای متخصص در آمریکا بصورت فریلنسر فعالیت می کنند.

فریلنسر چیست و چرا افراد می توانند فریلنسر شوند؟ در این مقاله به توضیج اینکه فریلنسری چیست، مزایا و معایب فریلنسری و تفاوت آن را با کار تمام‌وقت توضیح می‌دهیم.

فریلنسری چیست؟ فریلنسری چیست؟

معنی فری لنسر. فریلنسری انجام کاری خاص برای مشتریان بدون تعهد به استخدام تمام وقت است. فریلنسرها اغلب چندین پروژه را با مشتریان مختلف به طور همزمان  بصورت قراردادهای پاره وقت و یا تمام وقت انجام می دهند و اغلب قبل از شروع پروژه ها توافق نامه امضا می کنند.

با فریلنسینگ، مشتری بسته به توافق، به ازای هر پروژه، هر کار یا ساعت هزینه پرداخت می کند. پروژه‌های فریلنسری معمولاً شامل وظایف کوتاه‌مدت می‌شوند، اگرچه مشتریان راضی اغلب کارهای بعدی را درخواست می‌کنند. اکثر مشاغل آزاد در بخش های مهارتی، خدماتی و خلاقانه مانند کپی رایتینگ، برنامه نویسی، مهندسی و بازاریابی در خدمات فریلنسری ارائه می شوند.

مطالعه بیشتر:       راهنمای جامع نوشتن بیزینس پلن برای اپلیکیشن موبایل

مزایای فریلنسری مزایای فریلنسری

رئیس خود بودن به عنوان یک فریلنسر مزایای بالقوه زیادی دارد، از جمله:

  • انعطاف پذیری.

    به عنوان یک فریلنسر، می توانید ساعات کاری خود را انتخاب کنید و تصمیم بگیرید که چه زمانی و کجا کار کنید. به عنوان مثال، می توانید از خانه یا زمانی که در کافی شاپ هستید کار کنید. انعطاف پذیری فریلنسینگ به ایجاد تعادل بهتر بین کار و زندگی کمک می کند.

  • انتخاب مشتریان و پروژه ها.

    شما به عنوان فریلنسر این امکان را دارید تا پروژه هایی را انتخاب کنید که با مهارت ها و علایق شما مطابقت دارند. شما همچنین می توانید مشتریانی را انتخاب کنید که با معیارهای خاصی مطابقت دارند.

  • تعیین نرخ.

    شما می توانید کنترل بیشتری بر پتانسیل درآمد خود داشته باشید زیرا معمولاً نرخ های خود را به عنوان یک فریلنسر تعیین می کنید. میزان کاری که می توانید روزانه یا هفتگی انجام دهید عامل دیگری است که احتمالاً درآمد شما را تعیین می کند.

  • بهبود مهارت ها و تخصص.

    شما به عنوان یک فریلنسر، ممکن است این فرصت را داشته باشید که روی پروژه های تخصصی تر کار کنید و تجربه بیشتری در زمینه های موضوعی خاص به شما می دهد.

  • قرار گرفتن در معرض برندهای جهانی.

    از آنجایی که شما می توانید مشتریان و پروژه های خود را انتخاب کنید، این فرصت را دارید که روابط کاری بهتری با کسب و کارها از سراسر جهان ایجاد کنید.

مطالعه بیشتر:       وظیفه تحلیلگر کسب و کار چیست؟

معایب فریلنسری معایب فریلنسری

در حالی که فریلنسر بودن، مزایای بسیاری را ارائه می دهد، اما این کار معایبی را هم در بر دارد.

  • تنهایی

    برخلاف مشاغل پاره وقت یا تمام وقت، داشتن یک کسب و کار آزاد ممکن است باعث ایجاد احساس تنهایی شود. اگر در تعاملات روزمره با همکاران در یک محیط کاری قرار داشته باشید، ممکن است در فریلنسری منزوی شوید.

  • امنیت شغلی نامشخص.

    کار فریلنسری نامنظم است، به این معنا که ممکن است یا بیش از حد کار داشته باشید و برخی مواقع نیز هیچ پروژه ای نداشته باشید. ممکن است لازم باشد در ابتدا یک شغل ثابت داشته باشید تا در فریلنسری به درآمد ثابتی برسید.

  • مسئولیت های اداری.

    به عنوان رئیس خود، باید اسناد قانونی، صورتحساب، بازاریابی و سایر وظایف اداری مرتبط را انجام دهید. این مسئولیت ها ممکن است نیاز به دانش قابل توجهی از حسابداری، مقررات مالیاتی، و فناوری اداری داشته باشد که شما از آن اطلاعی نداشته باشید.

  • بدون مزایای کارفرما.

    به عنوان یک فرد خوداشتغال، کارفرمایی ندارید که به بیمه درمانی، بیمه بازنشستگی و سایر مزایای مرتبط با شغل تمام وقت کمک کند.

مطالعه بیشتر:       هر آنچه که باید در مورد سرویس های توسعه وایت لیبل بدانیم

تفاوت های اصلی بین فریلنسری و شغل تمام وقت تفاوت های اصلی بین فریلنسری و شغل تمام وقت

انتخاب ایده آل بین مشاغل آزاد و تمام وقت بستگی به شرایط فردی شما دارد. ما اصلی ترین تفاوت ها را با هم مقایسه می کنیم تا به شما کمک کند بهترین تصمیم را برای موقعیت شخصی خود بگیرید.

فریلنسری چیست؟ انعطاف پذیری

فریلنسری: شما این آزادی را دارید که در هر زمان، بسته به ترجیحات یا شرایط خود، کار کنید. و شما می توانید مشتریان و پروژه های خود را انتخاب کنید.

شغل ثابت: داشتن یک شغل تمام وقت به این معنی است که شما وظایف خاصی را در ساعات کاری تعیین شده انجام می دهید. شما معمولاً مسئولیت هایی نیز دارید.

فریلنسری چیست؟ ثبات

 فریلنسری: برخلاف استخدام تمام وقت، کار آزاد می تواند کمی غیرقابل پیش بینی باشد و برنامه ریزی برای آینده را سخت تر کند.

 شغل ثابت: نیروهای تمام وقت عموما دارای درآمد و برنامه کاری ثابت و قابل پیش بینی هستند که برنامه ریزی برای هزینه های آینده را آسان تر می کند.

فریلنسری چیست؟ مزایا

فریلنسری: نیروهای فریلنسر معمولاً به مزایای کارفرما مانند زمان مرخصی با حقوق، برنامه های بازنشستگی، بیمه درمانی و مرخصی استعلاجی دسترسی ندارند.

شغل ثابت: مزایا جنبه مثبت شغلی تمام وقت دارند، مانند تعطیلات با حقوق، بیمه درمانی و برنامه های بازنشستگی.

فریلنسری چیست؟ انگیزه

فریلنسری:  به عنوان یک فریلنسر، شما به عنوان رئیس خود عمل می کنید و انگیزه خود را یک ضرورت می کنید. شغل ثابت: به عنوان یک کارمند تمام وقت، از شما انتظار می رود که استانداردهای عملکرد خاصی را برای کسب افزایش حقوق یا ارتقاء کسب کنید.

9 دسته از مشاغل فریلنسری مورد تقاضا 9 دسته از مشاغل فریلنسری مورد تقاضا

یکی از بهترین ویژگی های اقتصاد گیگ این است که می توانید بسته به مجموعه مهارت خود در بخش های مختلفی کار کنید. در زیر، ما برخی از دسته های کاری محبوب را که به عنوان یک پیمانکار مستقل در دسترس هستند، فهرست می کنیم.

توسعه و فناوری اطلاعات

این دسته شامل چندین شغل فنی مانند برنامه نویسی، طراحی UX و طراحی وب سایت می باشد. برخی از متخصصان بر روی تضمین کیفیت و شرایط پشتیبانی فنی بهتر تمرکز دارند.

فریلنسری چیست؟ توسعه دهنده وب. این کار شامل نوشتن کد برای طراحی وب‌سایت است که منجر به ایجاد سایت‌های کاربردی و فروشگاهی می‌شود. توسعه دهندگان وب مسئول طراحی، نگهداری و توسعه وب سایت های مشتریان بر اساس نیازهای خاص هستند.

فریلنسری چیست؟ طراح UX. طراحان تجربه کاربری (UX) با طراحی عناصر کاربرپسند یک وب سایت، نرم افزار یا اپلیکیشن تلفن همراه تجربه استفاده بهتری را برای کاربران ایجاد می‌کند. آنها راه حل های قابلیت استفاده را بر اساس تحقیقات گسترده و تجزیه و تحلیل رقبا ارائه می دهند.

فریلنسری چیست؟ برنامه نویس. برنامه نویسی یک رشته محبوب است که شامل ساخت و توسعه نرم افزارهای کامپیوتر و موبایل می شود. اگر به نوشتن کد علاقه دارید، این موضوع انتخاب خوبی است.

طراحی و مونتاژ

متخصصان خلاق فریلنسر عناصر بصری، محتوا و محصولات را برای جلب توجه کاربران ایجاد می کنند.

فریلنسری چیست؟ طراح گرافیک. اگر در طراحی گرافیک بصورت فریلنسری سرمایه گذاری می کنید، ممکن است به مشتریان کمک کنید تا لوگوهای جذاب، هویت بصری شرکتی یا المان‌های موجود در وب سایت را ایجاد کنند.

فریلنسری چیست؟ ویرایشگر فیلم. بسته به محدوده پروژه، یک ویرایشگر ویدیو ممکن است ویرایش مختلفی را بر روی ویدئو انجام دهد. ادیت ویدئو شامل کنار هم قرار دادن ویدئو، صدا و جلوه ها برای ایجاد یک ویدئو تاثیر گذار می باشد. این ویدئو ممکن است شامل کلیپ های تبلیغاتی، ویدئوهای آموزشی و موشن گرافیک باشد.

فریلنسری چیست؟ طراح وب سایت. هنگامی که به عنوان یک طراح وب فریلنسری کار می کنید، نقش شما ایجاد و نگهداری وب سایت هایی با کیفیت بالا است. شما به مشتریان کمک می کنید هنگام انتخاب تم ها، ادغام افزونه ها یا انتخاب سیستم مدیریت محتوا (CMS) تصمیمات درستی بگیرند. همچنین، این وظیفه شماست که کد را به روز کنید و عناصر طراحی مانند بنرها و گرافیک ها را کنار هم قرار دهید. ‌

فریلنسری چیست؟ عکاس. عکاسان فریلنسر با سازمان ها و مشاغل همکاری می کنند تا بهترین عکس ها را برای بازاریابی، محتوای وب سایت و سایر اهداف تجاری تهیه کنند. همچنین ممکن است برای عکس گرفتن در مراسم عروسی، تولد و سایر رویدادهای خاص نیز استخدام شوید.

فروش و بازاریابی

از آنجایی که کسب و کارها همیشه به دنبال کسب درآمد هستند، متخصصان فروش و بازاریابی فریلنسر تقاضای زیادی دارند.

فریلنسری چیست؟ انتشار دهنده محتوا. به‌عنوان یک انتشار دهنده محتوا، راه‌هایی را برای انتشار اخبار در مورد خدمات و محصولات مشتریان خود پیدا می‌کنید. بسته به محدوده پروژه، ممکن است شما مسئول ایجاد موارد مربوط به بازاریابی با کیفیت بالا و مدیریت بودجه کمپین های آنلاین نیز باشید.

فریلنسری چیست؟ استراتژیست بازاریابی. مشتریان استراتژیست های بازاریابی را استخدام می کنند تا به توسعه برنامه های ارتباط با مشتری و کمپین های تبلیغاتی کمک کنند. همکاری با یک متخصص بازاریابی فریلنسر با تجربه می تواند دستیابی به اهداف فروش را آسان تر کند.

فریلنسری چیست؟ مدیر تماس با مشتری. مدیر تماس با مشتری تضمین می کند که کیفیت خدمات با انتظارات مشتریان مطابقت دارد. زمان انتظار مشتری بخشی از حداقل استانداردهای خدماتی است که مدیر نظارت می کند. در این حالت ندیر تماس، به تماسها و سوالات مشتریان پاسخ می دهد.

محتوا نویسی و ترجمه

این دسته زمینه هایی مانند تولید محتوا، ویرایش و ترجمه را پوشش می دهد.

فریلنسری چیست؟ کپی رایتر. به عنوان یک متخصص کپی رایتینگ (محتوا نویس)، ممکن است مسئول ایجاد خبرنامه، محتوای وب سایت، پست های رسانه های اجتماعی و انواع دیگر محتوا باشید. این وظیفه شماست که محتوای جذابی بنویسید که مورد توجه خوانندگان باشد. برخی از مشاغل نویسندگی بر تولید محتوای منتشر شده در رسانه های چاپی تمرکز دارند.

فریلنسری چیست؟ ویرایشگر. ویرایش فریلنسری شامل بررسی محتوا از نظر غلط املایی، اشتباهات گرامری و رعایت کلی محتوا و راهنمای سبک است. شما همچنین مسئول بررسی واقعیت قبل از ارسال اسناد نهایی به مشتریان هستید.

فریلنسری چیست؟ مترجم. مترجمان فریلنسر برای تبدیل دقیق متن از یک زبان به زبان دیگر استخدام می شوند. محتوای ترجمه شده ممکن است در وب سایت ها، مواد بازاریابی و کتابچه راهنمای محصول استفاده شود.

ادمین و پشتیبانی مشتری

این دسته گزینش گسترده ای از فرصت های شغلی را در چندین حوزه کاربردی ارائه می دهد. نمونه‌هایی از موقعیت‌های فریلنسری در این دسته شامل هماهنگ‌کنندگان خدمات مشتری، مدیران پایگاه داده و مدیران تجارت الکترونیکی است.

فریلنسری چیست؟ هماهنگ کننده خدمات مشتری. اگر مهارت های ارتباطی عالی داشته باشید، می توانید به عنوان یک هماهنگ کننده خدمات مشتری فریلنسری پیشرفت کنید. مسئولیت‌های شما ممکن است شامل اطمینان از دریافت خدمات باکیفیت، انجام نظرسنجی‌های کیفیت و رسیدگی به شکایات مشتریان باشد.

فریلنسری چیست؟ مدیر پایگاه داده. در این زمینه، نقش شما مدیریت پایگاه داده های داده های مشتریان است. این مسئولیت شماست که اطلاعات حساس را ایمن و منظم نگه دارید.

فریلنسری چیست؟ مدیر تجارت الکترونیک. با توجه به محبوبیت خرید آنلاین، نیاز روزافزون به مدیران تجارت الکترونیک با تجربه وجود دارد. شما مسئول مدیریت موجودی، نظارت بر نگهداری سایت و بهینه سازی استراتژی های بازاریابی خواهید بود.

اقتصاد و حسابداری

شما می توانید مشتریان جدیدی را بیابید که به دنبال کارشناسان مالی هستند تا به آنها در سازماندهی سوابق، تصمیم گیری های مالی آگاهانه و مدیریت مالیات ها (از جمله پرداخت مالیات بر حقوق و دستمزد و ارائه اظهارنامه مالیات بر درآمد کسب و کار) کمک کنند.

فریلنسری چیست؟ حسابدار. مشتریان حسابداران فریلنسر را برای کمک به تهیه دفتر حسابداری، مدیریت اطلاعات مالی و جمع آوری اطلاعات مالیاتی استخدام می کنند. بسیاری از پروژه ها همچنین شامل تهیه اظهارنامه مالیاتی، عمدتاً برای استارت آپ ها هستند.

فریلنسری چیست؟ مشاور مالی. به عنوان یک مشاور مالی، شما از نزدیک با مشتریان همکاری خواهید کرد تا به آنها در مدیریت امور مالی شخصی یا تجاری کمک کنید. مشتریان بر اساس تخصص و تحقیقات مداوم شما انتظار مشاوره و انطباق قوی دارند.

فریلنسری چیست؟ سرمایه گذار. بسیاری از مشتریان به دنبال متخصصان سرمایه گذاری فریلنسر می گردند تا قبل از تصمیم گیری های مهم، مشاوره تخصصی دریافت کنند. در بسیاری از موارد، یک متخصص ارزش سهام شرکت هدف را تجزیه و تحلیل می کند تا سلامت مالی آن را قبل از ارائه توصیه هایی به مشتری تعیین کند.

منابع انسانی

این دسته تخصص های مختلفی مانند مدیر حقوق و دستمزد، استخدام کننده و کارشناس عمومی منابع انسانی را پوشش می دهد.

فریلنسری چیست؟ مدیر حقوق و دستمزد. مدیران حقوق و دستمزد آزاد به مشتریان در رسیدگی به وظایف حقوق و دستمزد کمک می کنند و از پردازش کارآمد و دقیق اطمینان حاصل می کنند.

فریلنسری چیست؟ استخدام کننده. به عنوان یک استخدام کننده فریلنسر، شما مسئول غربالگری نامزدهای شغلی و ارائه استراتژی های استخدام هستید. شما می توانید با چندین مشتری به طور همزمان کار کنید تا به آنها کمک کنید تا نامزدهای ایده آل خود را استخدام کنند.

فریلنسری چیست؟ کارشناس عمومی منابع انسانی. مشتریان کارشناسان منابع انسانی آزاد (HR) را برای کمک به مدیریت توسعه کارگران استخدام می کنند. در برخی موارد، پروژه ها شامل ایجاد سیاست ها و رویه های منابع انسانی است.

حقوقی

شما گزینه های شغلی متعددی را در رده حقوقی پیدا خواهید کرد، از جمله وکیل آزاد، منشی از راه دور و نقش های وکالت.

فریلنسری چیست؟ وکیل. پروژه های فریلنسری برای وکلا به شما امکان می دهد با شرکت ها، افراد و شرکت های حقوقی کار کنید. بسته به تخصص خود، ممکن است به مشتریان در امور حقوقی شرکتی یا پرونده های خانوادگی کمک کنید.

فریلنسری چیست؟ منشی از راه دور. به عنوان یک منشی از راه دور، ممکن است روی پروژه‌هایی کار کنید که وظایف اداری مختلفی را شامل می‌شوند، مانند برنامه‌ریزی قرار ملاقات، ارسال صورت‌حساب، و ثبت مکاتبات.

فریلنسری چیست؟ حقوقی. مشتریان برای کمک به تهیه پیش نویس اسناد دعوی قضایی و رسیدگی به پرونده های الکترونیکی، وکیل آزاد استخدام می کنند. وظایف اضافی ممکن است شامل کار ثبت اختراع، مدیریت اسناد، و کشف الکترونیکی (شکلی از تحقیقات دیجیتال) باشد.

مهندسی و معماری

مشاغل معماری و مهندسی نیز برای نیروهای فریلنسر در دسترس است. می توانید پروژه هایی برای معماران، طراحان داخلی و مهندسان مکانیک از راه دور پیدا کنید.

فریلنسری چیست؟ معمار. بسیاری از مشتریان پروژه های مربوط به طراحی ساختمان و ارسال مجوز را ارسال می کنند. به عنوان یک معمار، بسته به تجربه و مجموعه مهارت خود، می توانید پروژه های مربوط به طرح های سازه ای یا عمرانی را انتخاب کنید.

فریلنسری چیست؟ طراح داخلی. اگر شما یک طراح داخلی هستید، احتمالاً به مشتریان در مورد چیدمان مبلمان و گزینه های متریال مشاوره می دهید. همچنین ممکن است از ابزارهای دیجیتال برای تجسم مجازی استفاده کنید.

فریلنسری چیست؟ مهندس مکانیک از راه دور. مهندسان مکانیک آزاد به مشتریان در طراحی و توسعه ماشین‌ها، حسگرها و ابزار کمک می‌کنند. برخی از پروژه ها شامل عیب یابی مشکلات مکانیکی و رسیدگی به تعمیرات هستند.

آماده شروع کار فریلنسری هستید؟

هنگامی که نوع کار فریلنسری را که برای آن مهارت دارید و علاقه مند به دنبال کردن آن هستید را بشناسید، می توانید با استفاده از یک بازار یا وب سایت فریلنسری به بسیاری از مشتریان بالقوه

مطالعه بیشتر:       راهنمای صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی و مارکت پلیس

divider
divider

محصولات مرتبط

⚡ طراحی و پیاده سازی انواع اپلیکیشن اندروید، iOS، وب اپلیکیشن و PWA ✒️ برنامه نویسی سفارشی با متدهای جدید ✒️ طراحی بصورت cross-platform ✒️ قابل انتشار بر روی تمامی مارکت های نرم افزاری معتبر مانند گوگل پلی و اپ استور ✒️ بروزرسانی سریع و آسان ✒️ سیستم مدیریت آسان و پیشرفته ◀️ مشاوره رایگان + یکسال پشتیبانی رایگان
ادامه
✍️ چرا شرکت طراحی سایت پیشگامان دامنه فناوری ؟ ☰ 15 سال سابقه فعالیت + بیش از 500 مشتری ☰ پیاده سازی طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی ☰ مدیریت سریع و آسان سایت بدون نیاز به داشتن دانش فنی ☰ تحویل سریع + قیمت مناسب + بهینه سازی و سئو اولیه ☰ قابلیت نمایش بر روی موبایل (ریسپانسیو) ☰ دوره های آموزش سئو و بازاریابی دیجیتال اولیه رایگان ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه
⚙️ طراحی مارکت پلیس بصورت سفارشی ✏️ امکان افزودن چندین فروشگاه ✏️ دارای پنل ادمین، فروشنده و کاربر ✏️ طراحی سفارشی با کدنویسی اختصاصی ✏️ طراحی UI/UX اختصاصی ✏️ دارای اپ اندروید، iOS و PWA ✏️ اتصال به درگاه بانکی ✏️ دارای تمامی قابلیت های سبد خرید ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه

ثبت نظر