دو کمپانی بزرگ گوگل و اپل , مارکت های بزرگی را برای عرضهی اپلیکیشنها ایجاد کرده و در اختیار کاربرانشان قرار دادهاند که روزانه با انتشار صدها اپلیکیشن جدید بروزرسانی می شوند . تفاوت عمده ی گوگل پلی و اپ استور در این است که کاربران گجتهای مبتنی بر iOS پول بیشتری را در اپ استور در مقایسه با کاربران گوگل پلی خرج میکنند که این اختلاف بسیار زیاد است ( چیزی در حدود 9 برابر ) .
کسب درآمد از اپ استور , اندروید بیشتر درآمد دارد یا IOS
دو کمپانی بزرگ گوگل و اپل , استورهای بزرگی را برای عرضهی اپلیکیشنهای موبایل ایجاد کرده و در اختیار کاربرانشان قرار دادهاند که روزانه با انتشار صدها اپلیکیشن جدید بروزرسانی می شوند . تفاوت عمده ی گوگل پلی و اپ استور در این است که کاربران گجتهای مبتنی بر iOS پول بیشتری را در اپ استور در مقایسه با کاربران گوگل پلی خرج میکنند که این اختلاف بسیار زیاد است ( چیزی در حدود 9 برابر ) . اختلاف درآمد گوگل پلی و اپ استور در سال 2022 به بیشترین مقدار خود رسیده و اپ استور توانسته ۹۳ درصد بیشتر از Google Play درآمد داشته باشد که این مساله حاکی از رشد چشمگیر مارکت قدرتمند اپل در ماه های گذشته می باشد .
سال گذشته کمپانی اپل میزان درآمد توسعه دهندگان اپلیکیشن موبایل را ۸۶ میلیارد دلار عنوان کرده بود و مقایسه آن با رقم کنونی از رشد ۳۴ میلیارد دلاری طی یکسال خبر می دهد . این آمار و ارقام نشان می دهد که شرکت های توسعه دهنده با درآمد یک میلیون دلاری در اپ استور تقریبا دو برابر شرکت های مشابه در گوگل پلی هستند . بخشی از این پیشرفت درآمدی را می توان مدیون گسترش بیشتر گوشی های هوشمند و شبکه های مخابراتی پر سرعت ( 4G و 5G) در سراسر جهان است .
درآمد زایی با اپلیکیشن موبایل چگونه است ؟
هدف از طراحی اپلیکیشن چیزی جز درآمد زایی برای توسعه دهندگان نیست , هر اپلیکیشن می تواند بطور مستقیم و غیر مستقیم درآمد زایی داشته باشد . به طور کلی سه روش عمده برای کسب درآمد با اپلیکیشن وجود دارد :
اپلیکشن های In-app/subscription
در این روش کاربران در ابتدا نسخه رایگان اپلیکیشن را نصب می کنند , ولی برای استفاده از امکانات و قابلیت های ویژه نرم افزار باید نسخه پریمیوم یا پولی آن را تهیه کنند. بدین ترتیب مبلغی را به حساب سازنده اپلیکیشن واریز می کنند و نسخه پولی آن را استفاده می کنند. در نسخه پولی امکانات و ویژگی های بیشتری به اپلیکیشن اضافه می شود. قابلیت ها و کارایی نرم افزار بهتر می شود و یا محتوای جدیدتری اضافه می گردد . قیمت نسخه های پریمیوم می تواند ثابت بوده و یا بصورت اشتراک ماهانه و سالانه باشد .
اپلیکشن های Paid download
این نوع اپلیکیشن ها با پرداخت هزینه قابل دانلود و استفاده می باشند و کاربران با خریدن آنها می توانند از بروز رسانی های بعدی آن نیز استفاده نمایند . این نوع اپلیکیشن ها معمولا دارای ویژگی های خاصی می باشند که کاربران را به خرید ترغیب می نمایند .
اپلیکشن های Free app with ads
این نوع از اپلیکیشن ها بصورت رایگان بوده برای دانلود و نصب هزینه ای از کاربران دریافت نمیشود . این برنامه ها معمولا پرداخت درون برنامه ای ندارند و هدف از تولید آنها برای توسعه دهندگان معمولا تبلیغات درون برنامه ای آنها است .
مطالعه بیشتر: 10 مزیت طراحی اپلیکیشن اندروید برای کسب و کارها
چگونه با اپلیکیشنهای رایگان درآمد داشته باشیم؟
استراتژیهای کلیدی برای کسب در آمد توسط اپلیکیشنهای رایگان شامل:
✔️ تبلیغات: تمام صفحه، ویدیویی، همگن، مهیج، تبلیغات نمایشی و بنرها
✔️ افزایش فروش از طریق ارائه سرویسهای رایگان
✔️ فروش و معاملات حضوری
✔️ جمعآوری و فروش اطلاعات
✔️ بازاریابی ایمیلی
✔️ تبلیغات اسپانسری
✔️ فروش اشتراک
✔️ خرید درون اپلیکیشنی
مقایسه میزان درآمد اپلیکیشنهای پولی در مقابل اپلیکیشنهای رایگان
براساس تحقیقات صورت گرفته توسط موسسه تک کرانچ (TechCrunch) بیش از ۹۰ درصد اپلیکیشنهای موجود در بازار بصورت رایگان میباشد. در این بررسی مشخص شد که دانلود اپلیکیشنهای پولی در سال ۲۰22 در مقایسه با سالهای گذشته به میزان قابل توجهای کاهش داشته است.
گروه تبلیغاتی گارتنر (Gartner) گزارشی ارائه کرده است که طبق آن مشتریان ۲۴ درصد بیشتر هزینه صرف خریدهای درون اپلیکیشنی میکنند تا دانلود اپلیکیشنهای پولی به این معنا که کاربران ترجیح میدهند تا هزینهایی را صرف ویژگیهای یک اپلیکیشن کنند زیرا به این میاندیشند که این برنامه امکان گسترش و تطابق بیشتر با نیازهایشان را دارد. طی بررسیهایی که در چین، آمریکا و انگلستان صورت گرفته است نشان میدهد که برای یک دوره سه ماهه میزان هزینهایی که صرف خرید یک اپلیکیشن شده است ۷٫۴۰ دلار میباشد و ۹٫۲۰ دلار صرف خرید ویژگیهای درون اپلیکیشنی شده است. گارتنر اضافه کرده است که کاربرانی که بین ۱۸ تا ۳۴ سال بودند از تعاملات منعطف با اپلیکیشن بیشتر لذت میبرند و افراد مسن ترجیح میدهند اپلیکیشنی را خریداری و از آن استفاده کنند.
در طول سال گذشته بیشترین درآمد حاصل از اپلیکیشنها از تبلیغات درون اپلیکیشنی حاصل شده است. ۲۰ درصد از کاربران اعلام داشتهاند که معمولا بر روی تبلیغات که درون اپلیکیشنهای موبایل میباشد کلیک میکنند. ۶۳ درصد از توسعه دهندگان از تبلیغات درون اپلیکیشنی برای درآمدزایی خود استفاده میکنند.
مطالعه بیشتر: چگونه از اپلیکیشن های موبایل کسب درآمد کنیم؟
ایده هایی برای ساخت اپلیکیشن پولساز
بررسی سلامت و برنامه برنامه ریز غذا
این برنامه روز به روز سلامت شما را بررسی می کند و وعده های غذایی مناسبی را به شما پیشنهاد می کند که برای حفظ سلامتی باید مصرف کنید. این اپلیکیشن شما را به دستور العمل های بهداشتی متعددی که توسط سرآشپز های حرفه ای ارائه شده است، متصل می کند.
می توانید محتوای خود را طوری تنظیم کنید که مطابق با وضعیت سلامتی شما ارائه شود، به عنوان مثال. اگر بیمار قلبی هستید، دستور العمل های تهیه شده از موادی که برای قلب سالم هستند به شما توصیه می شود. این برنامه میتواند با خواربارفروشیها همکاری کند تا اقلام سالم را مستقیماً از برنامه بهصورت آنلاین تحویل دهد.
مطالعه بیشتر: ویژگی های یک اپلیکیشن تناسب اندام خوب چیست؟
اپلیکیشن جمع آوری بازیافت
زندگی مدرن امروزی منجر به تولید زباله ها و پسماند های زیادی شده است، بازیافت زباله یکی از تاثیرگذارترین فعالیت ها برای حفظ محیط زیست محسوب می شود و مزایی زیادی مثل اشتغال زایی، جلوگیری از اتلاف سرمایه ملی، حفظ منابع طبیعی و... دارد.
طبق آمار جهانی درآمد حاصل از بازیافت پسماند در جهان حدود 450 میلیارد دلار است، جالب است بدانید که ایران سالانه بیش از 20 میلیون تن زباله تولید می کند که با مدیریت راهبردی در این حوزه می تواند درآمد نسبتا زیادی کسب کند.
محصول مرتبط: طراحی اپلیکیشن بازیافت
اپلیکیشن مشورت پزشکی
این برنامه به شما امکان می دهد با پزشکانی که در برنامه هستند مشورت کنید. می توانید سوالات خود را بپرسید و از پزشکان پاسخ بگیرید، آخرین به روز رسانی های حوزه علوم پزشکی را دریافت کنید و حتی یک قرار ملاقات با پزشک رزرو کنید.
محصول مرتبط: طراحی اپلیکیشن پزشکی آنلاین
برنامهریزی مراسم ازدواج
ازدواج یکی از مهمترین مراسمهای زندگی هر فردی است و همه دوست دارند کارهایشان به بهترین صورت ممکن انجام شود. اما برنامهریزی برای این مراسم اصلا کار راحتی نیست. این اپلیکیشن میتواند لیستی از تمام کارهایی که باید برای مراسم ازدواج انجام شود را به همراه بهترین مکان اجرای آنها در اختیار کاربران قرار دهد.
اپلیکیشن خرید بلیط و رزرو هتل
یکی از پرکاربردترین اپلیکیشن ها، پلتفرم های هستند که خدمات آنلاین برای کاربران فراهم می آورند. در این میان اپلیکیشن خرید بلیط و تور بین کاربران گوشی موبایل بسیار محبوب است. مسافرین به راحتی به راحتی می توانند از طریق این اپلیکیشن انواع بلیط هواپیما، قطار و هتل های مختلف را مشاهده و به صورت آنلاین خریداری کنند
محصول مرتبط: طراحی اپلیکیشن خرید بلیط و رزرو هتل
اپلیکیشن طراحی دکوراسیون داخلی
طراحی این اپلیکیشن به کاربر کمک میکند تا از محیط اتاق مورد نظرش عکس بگیرد، سپس با استفاده از مدلهای مجازی و سه بعدی مبلمان، صندلی و میزها بهترین گزینه برای اتاق را انتخاب کند و پس از آن اقدام به خرید کند. این اپلیکیشن حتی میتواند با سایتهای خرید مبلمان و … همکاری کند تا کاربر به صورت آنلاین وسایل مورد نیازش را سفارش دهد.
ثبت نظر