ساخت اپلیکیشن اختصاصی ✔️ طراحی اپلیکیشن اختصاصی

⚡ ساخت اپلیکیشن اختصاصی اندروید و iOS و وب اپلیکیشن
✒️ کدنویسی اختصاصی
✒️ قابل انتشار بر روی بازار، مایکت و گوگل پلی
✒️ مدیریت آسان و سریع
✒️ قابلیت پیاده سازی موارد درخواستی
◀️ مشاوره رایگان + یکسال پشتیبانی رایگان

☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید

امتیاز دهی :

ساخت اپلیکیشن اختصاصی ✔️ طراحی اپلیکیشن اختصاصی

ساخت اپلیکیشن اختصاصی

ممکن است شما هم مثل هزاران کسب و کار دیگر ایده ای جذاب برای ساخت اپلیکیشن موبایل داشته باشید و نمیدانید از کجا شروع کنید، ما شما را برای پیدا کردن مسیر درست و ساخت یک اپلیکیشن اختصاصی راهنمایی می کنیم.

قبل از تصمیم گیری برای شروع ساخت اپلیکیشن، سه سوال کلیدی از خود بپرسید:
✔️ چه کسی، چه زمانی، چگونه
برای اینکه این مسیر کمی برای شما آسان‌تر شود در مورد این سه سوال بیشتر به شما توضیح می دهیم.

چه کسی، سه مسیر توسعه برای ساخت اپلیکیشن موبایل در پیش دارید که می توانید آنها را انتخاب کنید:
1️⃣ برنامه نویسی یاد بگیرید و برنامه را خودتان بسازید.
2️⃣ یک تیم طراحی و توسعه اپلیکیشن استخدام کنید.
3️⃣ با یک شرکت فناوری طراحی اپلیکیشن مانند پیشگامان دامنه فناوری کار کنید.

ساخت اپلیکیشن اختصاصی

هر یک از این گزینه ها دارای مزایا و معایب هستند. اگر منابع یا تجربه کافی در زمینه برنامه نویسی ندارید، گزینه اول را فراموش کنید، گزینه دوم نیازمند سرمایه گذاری بیشتر و استخدام مدیر پروژه و برنامه نویس دارد که فرایندی پرهزینه و زمان بر می باشد، البته قبل از آن، باید از نظر فنی آماده باشید و مشخص کنید که واقعاً به چه کسی نیاز دارید و آن افراد در چه سطحی و با چه شایستگی هایی باشند.

محبوب ترین، سریع ترین و بهترین روش برای اکثر کسب و کارها، بستن قرارداد با یک شرکت فناوری طراحی اپلیکیشن است. این راه حل به شما این امکان را می دهد که به سرعت کار ساخت اپلیکیشن خود را شروع کنید و همچنین از پشتیبانی متخصصان با تجربه ای برخوردار شوید که در مورد مؤثرترین راه حل ها برای پروژه شما مشاوره می دهند.

برای دانلود کاتالوگ طراحی اپلیکیشن بر روی دکمه مقابل کلیک کنید

چقدر زمان برای طراحی و ساخت اپلیکیشن اختصاصی نیاز است؟

متاسفانه نمی توان پاسخ دقیقی به این سوال داد زیرا هر پروژه با توجه به سطح و سرویس هایی که ارائه می دهد دارای زمان پیاده سازی متفاوتی است. عوامل زیادی در مورد قیمت یک پروژه و میانگین زمان انجام آن دخیل است و معمولا دو پروژه هیچگاه دقیقا شبیه هم نیستند، بنابراین برای تعیین زمان دقیق اجرای آنها باید تمام جزئیات و مشخصات را بررسی شود. ساخت یک اپلیکیشن سفارشی کاملاً کاربردی و نسبتاً پیشرفته بین چهار تا نه ماه زمان نیاز دارد که این جدول زمانی بسته به پیچیدگی و نیازهای پروژه می‌تواند کمتر یا بیشتر شود.

چه چیزی بر زمان ساخت برنامه سفارشی تأثیر می گذارد؟

آیا می توان در کمتر از چهار ماه یک اپلیکیشن موبایل با کیفیت و کاربردی ایجاد کرد؟ پاسخ مثبت است اما باید زمان بررسی ایده و تبدیل ایده به ساختار یک اپلیکیشن خوب را نیز در نظر گرفت.

فرآیند ساخت نرم افزار موبایل اختصاصی

فرآیند ساخت نرم افزار موبایل اختصاصی

1- تجزیه و تحلیل کسب و کار

اولین گام در ساخت اپلیکیشن، تجزیه و تحلیل تجاری کامل ایده شما است. شما به عنوان صاحب کسب و کار نیاز دارید نیازها، انتظارات و اهدافی را که می خواهید به آن برسید دقیقاً تعریف کنید، اما این شریک فناوری شما است که آنها را به راه حل های خاص نرم افزاری تبدیل می کند.

در این مرحله، ما در شرکت پیشگامان دامنه فناوری از نزدیک با مشتریان خود برای درک همه انتظارات آنها صحبت می کنیم و سپس ساختار پروژه را تعریف کرده و یک برنامه عملی برای دستیابی به اهداف تجاری ایجاد می کنیم.

2- طراحی رابط کاربری UI و UX اپلیکیشن اختصاصی

در مرحله طراحی رابط کاربری اپلیکیشن یا تجسم ایده شما، شکل کلی اپلیکیشن قبل از کد نویسی مشخص خواهد شد. در هنگام پیاده سازی تیز می توان تغییرات را در اپلیکیشن ایجاد کرد و همواره کارایی اپلیکیشن را بهبود داد.

گاهی اوقات چیزی که یک راه حل عالی به نظر می رسد لزوماً در زندگی واقعی ممکن است خوب نباشد، اما نیازی به نگرانی نیست، یک دسته کامل از متخصصان مطمئن خواهند شد که محصول شما بهترین کارایی ممکن را دارد. در شرکت پیشگامان، ما در طول فرآیند طراحی و پیاده سازی تمام بازخوردهای مشتری را در نظر گرفته و بررسی می کنیم، بنابراین می توانیم بهترین ابزارهای کاربردی را برای مخاطبینتان ایجاد می کنیم.

برای طراحی رابط کاربری چقدر زمان لازم است؟

این مرحله به موازات مرحله برنامه ریزی انجام می شود، ایجاد رابط کاربری محصول نهایی می تواند برای چند روز تا چند هفته ادامه یابد. معمولا اپلیکیشن های سفارشی با اندازه متوسط، حدود 25 صفحه نمایش دارد و هرچه تعداد صفحات آن افزایش یابد قطعا برنامه ریزی و پیاده سازی آن هم زمان بیشتری نیاز خواهد داشت.

3- برنامه ریزی پروژه

قبل از اینکه تیم‌های توسعه‌دهنده و تست پروژه دست به کار شوند، باید مدیر پروژه برنامه ریزی و تقسیم وظایف آنرا انجام دهد. در این قسمت الزامات خاص اپلیکیشن، برنامه کار تیمی، اولویت برای افراد خاص درگیر در پروژه تعیین شده و تمام وظایفی که باید انجام شوند، از مهم ترین آنها به کم اهمیت طبقه بندی می شوند.

به منظور جلوگیری از تاخیر یا هزینه های برنامه ریزی نشده پروژه،  شناسایی و کاهش خطرات مرتبط با فرآیند توسعه اپلیکیشن نیز ضروری است. این کار نیز در این مرحله انجام می شود و شما مجموعه ای از اطلاعات را به دست می آورید که به شما یک نمای کلی از وضعیت را می دهد.

4- برنامه نویسی اپلیکیشن

با در نظر گرفتن مشخصات پروژه، می توان مرحله برنامه نویسی را شروع کرد که حدود 90 درصد از کل فرآیند توسعه نرم افزار سفارشی را به خود اختصاص می دهد. این فرآیند معمولاً شامل افراد زیر می باشد:

◀️ مدیر پروژه، شخصی که مسئول سازماندهی کل فرآیند است ، وظایف را توزیع می کند، ضرب الاجل ها را تضمین می کند و مسئول جریان اطلاعات بین مشتری و تیم است.
◀️ برنامه نویسان، مهندسین درگیر در طراحی اپلیکیشن در دو قسمت فرانت (رابط کاربری) و بک اند (نوشتن کدهای برنامه).
◀️ تسترها، برای بررسی اینکه آیا کل برنامه از دیدگاه کاربر به درستی کار می کند و اینکه برنامه دارای ایراد نباشد.

مرحله توسعه با نمایش عملکرد نهایی برنامه به پایان می رسد، در حالی که هنوز می تواند کمی خام باشد و به شما این امکان را می دهد تا ببینید آیا طراحی اپلیکیشن با مفروضات اولیه مرحله برنامه ریزی مطابقت دارد یا خیر. زمان این قسمت بستگی به پیچیدگی برنامه و تعداد صفحات آن دارد.

ساخت اپلیکیشن اختصاصی

5- آزمایش برنامه اختصاصی شما

آخرین مرحله از فرآیند توسعه نرم افزار سفارشی، تست نرم افزار است. این مرحله شامل چه مواردی می شود؟ در پیشگامان، کارشناسان تضمین کیفیت قابلیت استفاده را آزمایش می‌کنند، کیفیت کد را ارزیابی می‌کنند و امنیت محصول را بررسی می‌کنند و سپس کل آن را با بالاترین استانداردهای صنعت مقایسه می‌کنند.

این مرحله بسته به پیچیدگی و اندازه پروژه از چند روز تا چند هفته یا حتی یک ماه طول می کشد. محدوده زمانی  آن در مرحله برنامه ریزی مشخص می شود و بسته به نوع پروژه، آزمایش یا همزمان با برنامه نویسی یا تنها پس از اتمام آن انجام می شود.

عواملی که زمان طراحی اپلیکیشن را افزایش می دهد

هنگام توسعه یک برنامه وب یا اپلیکیشن تلفن همراه، تاخیر ممکن است رخ دهد. در اینجا تنها چند مورد از رایج ترین چالش هایی که مدیران پروژه با آن روبرو هستند آورده شده است:

⚡ تغییر الزامات و قابلیت های برنامه پس از شروع مرحله کدنویسی
⚡ تأخیرها و زمان های از دست رفته ناشی از خطای انسانی (به عنوان مثال، اشتباهات افرادی که روی یک پروژه کار می کنند)،
⚡ نامفهموم بودن برخی از بخش ها
⚡ کمبود بودجه برنامه
⚡ جابجایی و کمبود کارکنان،
⚡ مسئولیت‌های نامشخص تک تک اعضای تیم (که می‌تواند باعث شود چندین نفر یک کار را انجام دهند و باعث سردرگمی و تاخیر شود).

البته هر یک از این خطرات را می توان به موقع از بین برد. در شرکت پیشگامان ما تمام سعیمان را می کنیم تا خطر عدم تحویل به موقع پروژه را به حداقل برسانیم.

آیا ایده ای برای ساخت یک برنامه تلفن همراه، برنامه وب یا سیستم سفارشی دارید و به دنبال یک شرکت فناوری با تجربه هستید؟  میتوانید لیست پروژه هایی که تاکنون ارائه کرده ایم و مشتریانمان را بررسی کنید، ما در کمترین زمان برآورد هزینه را انجام خواهیم داد. با ما تماس بگیرید و از مشاوره های رایگان ما استفاده کنید.

جهت استفاده از مشاوره رایگان بر روی دکمه درخواست مشاوره کلیک نمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.

ساخت اپلیکیشن حرفه ای

ساخت یک اپلیکیشن حرفه‌ای نیازمند انجام چندین مرحله است که باید به دقت انجام شود.
  • ✔️ اولین قدم: تعیین اهداف و نیازها

    به دقت تعیین کنید که اپلیکیشن شما برای چه منظوری و برای چه دسته از کاربران ساخته می‌شود و چه مزیت‌ها و ویژگی‌هایی باید داشته باشد.

  • ✔️ دومین قدم: تحقیق و بررسی در مورد بازار و رقبا

    تحلیل رقبا و بررسی روند بازار می‌تواند به شما کمک کند تا ایده‌های خود را بهبود دهید و راهکارهای مناسبی را برای اپلیکیشن خود انتخاب کنید.

  • ✔️ سومین قدم: طراحی رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) اپلیکیشن

    این موضوع شامل انتخاب رنگ‌ها، فونت‌ها، آیکون‌ها، و طراحی چارچوب کلی صفحات مختلف است.

  • ✔️ چهارمین قدم: مرحله کد نویسی اپلیکیشن

    در کدنویسی از زبان‌ها و فریمورک‌های مربوطه برای برنامه‌نویسی مانند جاوا اسکریپت ، Swift، Kotlin و React Native استفاده می‌شود. این مرحله شامل توسعه بخش‌های مختلف اپلیکیشن، ارتباط با پایگاه داده، برنامه‌نویسی سمت سرور و دیگر عملیات مرتبط است.

  • ✔️ پنجمین قدم: تست و اشکال‌زدایی برنامه

    در این مرحله اشکالات و باگ‌ها را شناسایی و رفع شود. در این قسمت باید مطمئن شوید که اپلیکیشن به درستی عمل می‌کند و نیازهای کاربران را برطرف می‌کند.

  • ✔️ ششم قدم: پیاده‌سازی و انتشار اپلیکیشن

    برای اپلیکیشن‌های اندروید، می‌توانید از Google Play بازار و مایکت استفاده کنید و برای اپلیکیشن‌های iOS، باید آن را به App Store ارسال کنید. در این مرحله، باید مستندات لازم، تصاویر و اطلاعات دیگر مورد نیاز برای انتشار اپلیکیشن را آماده کنید.

  • ✔️ قدم هفتمین و آخرین قدم: پشتیبانی و به‌روزرسانی برنامه

    در اینجا باید به پشتیبانی کاربران پاسخ دهید و همچنین به مرور زمان، به‌روزرسانی‌های لازم را ارائه دهید تا اپلیکیشن در بهترین حالت باشد و با نیازهای جدید کاربران هماهنگ شود.

در هر مرحله، مشارکت یک تیم حرفه‌ای از طراحان، برنامه‌نویسان، تسترها و سایر اعضای پروژه می‌تواند در طراحی اپلیکیشن حرفه ای بسیار موثر و تاثیرگذار باشد.

جهت استفاده از مشاوره رایگان بر روی دکمه درخواست مشاوره کلیک نمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.

سفارش اپلیکیشن اختصاصی

برای سفارش اپلیکیشن اختصاصی ابتدا باید ایده و خواسته های خود را از اپلیکیشن مشخص کنید. باید بدانید که اپلیکیشن برای چه دسته ای از کاربران می خواهد ارائه شود و آنها چه خصوصیاتی دارند. بعد از اینکه به این دو مورد مهم پاسخ دادید باید یک شرکت برنامه نویسی معتبر را برای انجام آن انتخاب کنید.

شرکت طراحی اپلیکیشن پیشگامان دامنه فناوری با 15 سال سابقه و بیش از 500 مشتری می تواند شما را برای رسیدن به اهداف و برنامه هایتان یاری نماید. برای استفاده از مشاوره رایگان با ما در تماس باشید.

ساخت اپلیکیشن اختصاصی

قیمت طراحی اپلیکیشن اختصاصی

قیمت ساخت اپلیکیشن اختصاصی کاملا به ایده و سختی پروژه شما بستگی دارد، برای برآورد قیمت طراحی اپلیکیشن ابتدا ایده و قابلیت های مورد نظر خود را مشخص نموده و با ما در میان بگذارید، ما در کمتر از 24 ساعت آنها را بررسی کرده و برآورد اولیه قیمت را برای شما مشخص خواهیم نمود.

جهت استفاده از مشاوره رایگان بر روی دکمه درخواست مشاوره کلیک نمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.

ساخت اپلیکیشن فروشگاهی

دو حالت برای ساخت اپلیکیشن فروشگاهی وجود دارد، ابتدا ارائه سایت و اپلیکیشن فروشگاهی با زیرساخت و قابلیت های مشخص است که در 7 روز کاری به مشتریان محترم ارائه می شود، تمام امکانات مورد نیاز برای ارائه خدمات فروش آنلاین در این سیستم در نظر گرفته شده است و در بستر اندروید قابل ارائه می باشد.

حالت دوم ساخت اپلیکیشن فروشگاهی اختصاصی است که کاملا بر اساس طرح و ایده شما پیاده سازی خواهد شد، ساخت اپلیکیشن اختصاصی زمان و هزینه بیشتری نسبت به حالت قبل خواهد داشت.

ساخت اپلیکیشن فروشگاهی

ساخت اپلیکیشن اندروید

طبق آخرین آمار منتشر شده، بیش از 80 درصد گوشی های هوشمند دارای سیستم عامل اندروید هستند، ویژگی های خاص اندروید و راحتی کار با آن در کنار پشتیبانی خوب گوگل در توسعه آن باعث شده تا تعداد زیادی اپلیکیشن با کاربردهای خاص طراحی و توسعه بیابد. طراحی رابط کاربری دلخواه، توسعه سریع، استفاده از ویژگی های سخت افزاری دستگاه تلفن هوشمند مانند دوربین و GPS، اتصال به گجت های هوشمند مانند ساعت‌های هوشمند و تلویزیون‌های هوشمند، بازار انتشار بزرگ و تعداد کاربران زیاد، استفاده از زیرساخت های متنوع گوگل، بروزرسانی آسان ، قابلیت اتصال به سیستم های مختلف و قابلیت ارائه آفلاین خدمات ، امنیت و سرعت عملکرد بالا از مهمترین ویژگی های آن است.

ساخت اپلیکیشن اندروید

در صورت تمایل به ساخت اپلیکیشن اندروید برای کسب و کار خود از مشاوره های رایگان ما استفاده کنید.

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

ایجاد وایرفریم پروژه

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

طراحی رابط کاربری اپلیکیشن

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

تهیه مستندات فنی پروژه

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

پیاده سازی و اجرا (کد نویسی)

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

تست نهایی و تحویل اپلیکیشن

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

پشتیبانی فنی اپلیکیشن

زیرساخت و زبان های برنامه نویسی مورد استفاده در اپلیکیشن ها

زیرساخت و زبان های برنامه نویسی
زیرساخت و زبان های برنامه نویسی
زیرساخت و زبان های برنامه نویسی
زیرساخت و زبان های برنامه نویسی
زیرساخت و زبان های برنامه نویسی
زیرساخت و زبان های برنامه نویسی
طراحی اپلیکیشن موبایل
طراحی اپلیکیشن موبایل
طراحی اپلیکیشن موبایل
طراحی اپلیکیشن موبایل
طراحی اپلیکیشن موبایل
طراحی اپلیکیشن موبایل

انواع روش های توسعه نرم افزار موبایل

بطور کلی 4 نوع توسعه نرم افزاری موبایلی داریم که شامل برنامه های نیتیو (بومی)، هیبرید، وب اپلیکیشن و PWA  می باشد که در ادامه هر کدام از آنها رو توضیح می دهیم:

برنامه های نیتیو

Native App

HYBRID APP DEVELOPMENT

HYBRID APP

WEB APP DEVELOPMENT

WEB APP

PROGRESSIVE WEB APP DEVELOPMENT

PROGRESSIVE WEB APP

توسعه برنامه بومی (Native App Development)

طراحی اپلیکیشن نیتیو یا بومی به حالتی گفته می شود که برنامه موبایلی برای دستگاه های تلفن همراه یا سیستم عامل های خاص طراحی شود (سیستم عامل می تواند اندروید، iOS، ویندوز یا غیره باشد). برنامه موبایل بومی فقط روی دستگاه هایی که برای آنها ساخته شده اند کار می کند و باید به این فکر کنید که هدف از داشتن یک برنامه موبایل بومی در صورتی که فقط یک سیستم عامل خاص را ارائه می دهد چیست !!! در ادامه به توضیح مزایا و معایب برنامه های بومی می پردازیم:

مزایای توسعه برنامه موبایل بومی

  • ارائه بهترین تجربه کاربری

    اگر از برنامه نویس های حرفه ای بپرسید، همه آنها به این نکته اشاره می کنند که توسعه برنامه موبایل بومی، تجربه کاربری بهتری را ارائه می دهد که در سایر انواع طراحی نمی توان آنرا بدست آورد. از آنجایی که آنها با استفاده از زبان‌ها، APIها و ابزارهای مخصوص پلتفرم ساخته می‌شوند، زمان پردازش کمتری می‌برند و بسیار سریع‌تر عمل می کنند. به دلیل عملکرد برنامه از پیش بارگذاری شده و زمان بارگذاری سریعتر، آنها می توانند تجربه برنامه کاربر پسندی را ارائه دهند. در کنار آن، آنها می توانند یک تجربه کاربری منحصر به فرد را حتی با بسیاری از ویژگی ها و قابلیت ها ارائه دهند.

  • نگاه و احساس آشنا

    زمانی که یک برنامه موبایل بومی را توسعه می‌دهید که برای یک سیستم عامل خاص کار می‌کند، شما ویژگی و قابلیت های خاصی را برای کاربران محیا می کنید که مانند برنامه های پیش فرض سیستم است. این نوع سازگاری و شباهت با توجه به این واقعیت که تجربه کاربری واقعی تری را ایجاد می کند قابل توجه است. برنامه‌های تلفن همراه غیربومی تلاش می‌کنند تا ظاهر و احساس یک برنامه محلی را در کاربر ایجاد کنند، اما هرگز دقیق نخواهد بود و باعث ریزش کاربران می شود.

  • امنیت بالاتر

    ضعف های امنیتی همیشه به سیستم عامل و نحوه کد نویسی بر میگردد. معمولا بیشتر آسیب ها متوجه برنامه های غیربومی است اما در برنامه های نیتیو با توجه به نوع برنامه نویسی و استفاده از قابلیت های گوشی هوشمند شما می توانید امنیت بهتری را برای کاربران ایجاد کنید، بطور کلی برنامه های بومی قابل اعتمادتر هستند.

چه موقع از برنامه های بومی استفاده کنیم:

برنامه های بومی برای ساخت بازی بسیار مناسب است زیرا باعث می شود برنامه عملکرد بهتری داشته باشد و کاربر تجربه بهتری در هنگام بازی کسب نماید. در صورتی که در برنامه خود نیازی به استفاده از قابلیت های موبایل ندارید می توانید از سایر روش ها استفاده کنید. در برنامه های بومی استفاده از GPS، دوربین و سایر ویژگی‌ها می‌تواند تجربه‌ای عالی برای کاربر ایجاد کند. برنامه بومی برای برنامه‌های با امنیت بالا و برنامه‌ هایی که پایه کد واحدی دارند مناسب است. اکثر پیام رسان ها از نمونه های برنامه های بومی به حساب می آیند.

توسعه اپلیکیشن هیبریدی (Hybrid App Development)

وقتی صحبت از برنامه های ترکیبی به میان می آید، این برنامه های تلفن همراه ترکیبی از برنامه های کاربردی وب (وب اپلیکیشن) و توسعه برنامه های بومی هستند. این ویژگی باعث می شود تا بهترین سناریو را ارائه دهند. چیزی که افراد در مورد برنامه های هیبریدی دوست دارند این است که بر خلاف برنامه های کاربردی موبایلی بومی، برنامه های موبایل هیبریدی می توانند بر روی دستگاه ها و سیستم عامل های متعددی کار کند که این موضوع باعث می شود تا در زمان و هزینه توسعه اپلیکیشن صرفه جویی شود.

مزایای توسعه اپلیکیشن هیبریدی

  • UX و UI بهبود یافته

    از آنجایی که برنامه های کاربردی تلفن همراه ترکیبی از برنامه های کاربردی وب و برنامه های بومی است، تجربه مشتری در مراحل مختلف قابل اعتمادتر و بهتر از برنامه های کاربردی وب و PWA ها (برنامه های کاربردی وب پیشرو) است به علاوه اینکه آنها سریع و کارآمد هستند.

  • زمان توسعه کوتاهتر

    مانند PWA (برنامه‌های کاربردی وب پیشرو) که قابل اجرا بر روی چند پلتفرم هستند، برنامه‌های ترکیبی زمانی کمتر را برای ایجاد نسبت  به Native نیاز دارد. این موضوع به دلیل وجود دلیل کتابخانه های کد متنوع برای چارچوب‌های کاری مختلف می باشد.

  • عملکرد بالا

    برنامه های کاربردی موبایل هیبریدی به دلیل اینکه به ارتباطات شبکه وابسته نیستند، به سرعت و عملکرد بالا معروف هستند. به این نکته توجه داشته باشید که برنامه‌هایی که تصاویر سنگین دارند، شبیه به بازی‌های با کیفیت بالا با انیمیشن ‌های پرحجم، با برنامه های بومی عملکرد بهتری دارند.

چه موقع از برنامه های هیبرید استفاده کنیم:

آیا با مشکلات گسترده API مواجه هستید؟ برنامه های Hybrid به تعداد کمی API نیاز دارند، و شما مشکلات یکپارچه سازی شخص ثالث متعددی ندارید. شما می‌توانید از اپلیکیشن هیبرید برای ویژگی‌های مختلف اپلیکیشن موبایل مانند تبلیغات درون‌برنامه، خرید و غیره استفاده کنید. تمام چشم اندازهای سازگاری با برنامه ترکیبی قابل دسترسی است. توسعه دهندگان برنامه ها می توانند این ویژگی های برنامه ها را به سیستم عامل های مختلف منتقل کنند که باعث خواهد شد اپلیکیشن تلفن همراه در دستگاه‌ها و سیستم‌عامل‌های مختلف به‌طور هم‌زمان راه‌اندازی گردد. از نمونه های اپلیکیشن هیبرید می توان به جیمیل اشاره نمود.

توسعه برنامه وب (Web App Development)

برنامه‌های تلفن همراه مبتنی بر وب، برنامه‌هایی هستند که کاربران می‌توانند مستقیماً از طریق مرورگر اینترنت آنرا اجرا کنند، مرورگرهایی مانند کروم، سافاری، فایرفاکس، اپرا و ... . این اپلیکیشن ها تنها چیزی که از کاربران می‌خواهند داشتن یک اتصال اینترنتی ثابت و URL برای وارد کردن در مرورگر وب است. برای رسیدن به برنامه بر خلاف برنامه های بومی که از طریق فروشگاه گوگل پلی یا اپل استور دانلود می شوند، برای دانلود یا نصب نیاز به هیچ چیزی نخواهید داشت.

مزایای توسعه وب اپلیکیشن

  • سازگاری بین پلتفرم

    اکثر برنامه های کاربردی مبتنی بر وب به طور غیرقابل انکاری با پلتفرم های مختلف سازگارتر از برنامه های سنتی هستند. به طور معمول نیاز اصلی این مدل برنامه ها تنها یک مرورگر اینترنتی است که تعداد زیادی از انواع آن وجود دارد. (برای مثال، Web Explorer، Firefox، Chrome و Safari). بنابراین چه از ویندوز، لینوکس یا سیستم عامل مک استفاده کنید، در هر صورت می توانید برنامه وب را اجرا کنید.

  • قابل مدیریت تر

    سیستم توسعه برنامه وب فقط باید روی سرور نصب شود و پیش نیازهای ناچیزی را روی دسکتاپ کاربران نهایی قرار دهد. به روز رسانی و به روز رسانی چارچوب بسیار دشوارتر است، هر به روز رسانی مشتری می تواند بدون زحمت از طریق وب سرور منتقل شود.

  • داده های زنده ایمن

    سیستم های بزرگتر و پیچیده تر اطلاعات بیشتری را ارائه می دهند و سیستم ها و منابع داده جداگانه ای دارند. در برنامه های کاربردی تلفن همراه مبتنی بر وب، این سیستم ها و چرخه ها اغلب می توانند با کاهش نیاز به داشتن یک سیستم جداگانه ترکیب شوند. برنامه های کاربردی مبتنی بر وب با حذف ورود به داده ها و سرورهای پشتیبان، یک لایه ایمنی اضافی ایجاد می کنند.

چه موقع از وب اپلیکیشن ها استفاده کنیم؟

اگر برنامه موبایل شما  محتوا محور است یا زمانی که تلفن همراه شما بروزرسانی ‌های مکرر نیاز دارد که تأیید آن توسط فروشگاه‌های برنامه دشوار است، بهترین گزینه برای شما وب اپلیکیشن است. یک برنامه وب می تواند این ضرورت تایید استورهای برنامه را کنار بگذارد و کسب و کار می تواند به سرعت اپلیکیشن به روز شده را به مخاطبان هدف ارائه کند. از نمونه های وب اپ می توان به نرم افزارهای گوگل و پلتفرم های ویدئو مانند آپارات اشاره نمود.

توسعه برنامه وب پیشرو (Progressive Web App Development)

برنامه‌های وب و برنامه‌های وب پیشرو دو دسته مختلف از نرم‌افزارها در محیط وب هستند که تفاوت‌های مهمی در عملکرد و ویژگی‌های آن‌ها وجود دارد. برنامه‌های وب عمدتاً از تکنولوژی‌های معمولی مانند HTML، CSS و JavaScript برای ایجاد صفحات وب اساسی استفاده می‌کنند که ساده‌تر و با کمترین پیچیدگی ایجاد می‌شوند اما برنامه‌های وب پیشرو از تکنولوژی‌های پیشرفته‌تری مانند React، Angular، Vue.js و Node.js استفاده می‌کنند که دارای ویژگی‌های پیچیده‌تر و قابلیت‌های پیشرفته‌تری هستند که به کاربران امکان انجام وظایف پیچیده‌تر و تعاملی بیشتری را می‌دهند. بطور کلی PWA ها دارای تکنولوژی بالاتر، تجربه کاربری بهتر، قابلیت عملکرد آفلاین و قابلیت توسعه بالاتر و ارائه امکانات پیچیده تر می باشند. این برنامه های بسیار شبیه برنامه های بومی هستند.

مزایای برنامه وب پیشرفته

  • تجربه بومی

    یکی از بهترین مزایای توسعه برنامه PWA این است که تجربیات کاربر را بسیار شبیه به برنامه های بومی ارائه می کند و می تواند از ویژگی ها و قابلیت های دستگاه مانند دسترسی به اعلان ها، موقعیت جغرافیایی و دوربین را در کنار دسترسی به پایگاه های داده و اطلاعات پویا استفاده کند. علاوه بر این موارد طراحی UX و UI  اختصاصی می تواند به ارائه تجربه کاربری بهتر و سادگی استفاده کاربران منجر شود.

  • حالت آفلاین

    در حالت نرم افزار وب شما نمی توانید بدون دسترسی به اینترنت به یک سایت دسترسی پیدا کنید، اما PWA ها می توانند دسترسی آفلاین را برای شما ارائه دهند، که می تواند به ایجاد تعامل بهتر کاربر کمک کند. PWA ها به این دلیل که می توانند اطلاعات یک صفحه را ذخیره کنند در صورت قطعی و کندی اینترنت، کاربردی هستند.

  • بدون نیاز به ارسال App Store

    یکی دیگر از مزیت‌های بزرگ توسعه یک برنامه PWA این است که نیازی به فهرست شدن در فروشگاه Google play یا فروشگاه اپل نیست، که می‌تواند فرآیندی زمانبر باشد. این موضوع، مزیت ایجاد بروزرسانی‌های سریع را دارد، زیرا توسعه‌دهندگان برنامه‌ها برای تأیید فهرست در یک فروشگاه برنامه نیازی به بروزرسانی ندارند. مانند برنامه های کاربردی وب معمولی، PWA ها نیازی به نصب یا دانلود بر روی دستگاه ندارند، زیرا اساساً صفحات وب هستند.

چه زمانی از توسعه برنامه های کاربردی وب استفاده کنیم

اگر می‌خواهید پایگاه مخاطبان هدف خود را گسترش دهید، توسعه برنامه‌های وب پیشرو می‌تواند یک انتخاب عالی باشد. PWA باعث سازگاری برنامه‌های چند پلتفرمی خواهد شد و نیاز به هزینه پیاده سازی کمتری نیز دارد. توسعه PWA می‌تواند همه چیزهایی را که برای مخاطبان گسترده‌تان نیاز دارید فراهم کند. از نمونه های برنامه کاربردی وب پیشرو می توان به دیجی کالا و اسنپ اشاره نمود.

خب حالا که با انواع نرم افزارهای موبایلی آشنا شدید، چگونه تصمیم می‌گیرید که کدام نوع توسعه اپلیکیشن موبایل را انتخاب کنید؟ با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان ما استفاده کنید.

جهت استفاده از مشاوره رایگان بر روی دکمه درخواست مشاوره کلیک نمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.

سوالات متداول

مراحل ساخت اپلیکیشن اختصاصی چیست؟
برای ساخت اپلیکیشن اختصاصی ابتدا تجزیه و تحلیل کسب و کار صورت می گیرد، بر اساس داده های بدست آمده و شناخت نیاز اولیه کسب و کار اقدام به طراحی رابط کاربری می شود. بعد از طراحی UI و UX اقدام به کدنویسی فرانت و سپس بک اند برنامه انجام خواهد شد و پس از اتمام کد نویسی آزمایش و رفع خطاهای احتمالی صورت می پذیرد.
انواع اپلیکیشن اختصاصی چیست؟
اپلیکیشن ها به چهار صورت بومی یا نیتیو، هیبرید یا مولتی پلتفرم، وب اپلیکیشن و وب اپلیکیشن پیشرو یا PWA انجام می شود. انتخاب نوع اپلیکیشن با توجه به کاربران سیستم عامل و نوع کسب و کار انجام می شود.
ویژگی های اپلیکیشن اختصاصی چیست؟
اپلیکیشن اختصاصی با توجه به نوع و ویژگی های کسب و کار انجام می شود و معمولا برای استارتاپ های و پیاده سازی ایده های خاص مناسب می باشد.

نظر بدهید