ساخت اپلیکیشن اختصاصی ✔️ طراحی اپلیکیشن اختصاصی

⚡ ساخت اپلیکیشن اختصاصی اندروید و iOS و وب اپلیکیشن
✒️ کدنویسی و رابط کاربری اختصاصی
✒️ قابل انتشار بر روی بازار، مایکت و گوگل پلی
✒️ مدیریت آسان و سریع
✒️ قابلیت پیاده سازی موارد درخواستی
◀️ مشاوره رایگان + یکسال پشتیبانی رایگان

☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید

امتیاز دهی :

ساخت اپلیکیشن اختصاصی ✔️ طراحی اپلیکیشن اختصاصی

ساخت اپلیکیشن اختصاصی

با پیشگامان برنامه های موبایل حرفه ای را برای کسب و کار خود بسازید. چشم انداز و برنامه های خود را با تخصص ما ترکیب کنید و رشد تجارت آنلاین خود را سرعت بخشید.

آیا می خواهید در کسب و کار آنلاین خود موفق باشید؟

آیا یک ایده دارید؟ پروژه خود را امروز با تیم مشاوره ما درمیان بگذارید! موارد درخواستی خود را مشخص کنید و طراحی و توسعه اپلیکیشن موبایل خود را به پیشگامان بسپارید.

✔️ مشتریان ما، سادگی و خلاقیت کار ما را دوست دارند

پیشگامان تاکنون خدمات متنوع و خلاقانه ای را برای کسب و کارها راه اندازی نموده است، پلتفرم های پیشگامان با تکنولوژی های بروز جهانی پیاده سازی می شود و سرعت و امنیت را به همراه دارد. پنل های مدیریت سیستم ها به سادگی پیاده سازی شده تا کلیه کاربران با هر تخصص و سطح سواد بتوانند به سادگی، پلتفرم خود را مدیریت کنند.

ساخت اپلیکیشن

برای دانلود کاتالوگ طراحی اپلیکیشن بر روی دکمه مقابل کلیک کنید

ساخت اپلیکیشن موبایل سفارشی

امکانات اختصاصی پلتفرم ساخت اپلیکیشن موبایل پیشگامان

تمامی مراحل ساخت اپلیکیشن در پیشگامان با نهایت دقت و مطابق با هدف نرم افزار توسعه خواهد یافت تا تجربه ای متفاوت را برای کاربران ایجاد کند. ما در صدد ایجاد و حفظ استانداردهای بالای کیفیت، طراحی و عملکرد هستیم که این موضوع ما را از دیگر شرکت ها متمایز می سازد.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درمورد اپلیکیشن و سایت و دریافت مشاوره رایگان ، اطلاعات تماس خود را وارد کنید.

درخواست مشاوره     تماس تلفنی   برگشت به راهنمای صفحه

حوزه های اپلیکیشن های طراحی شده توسط پیشگامان

با کلیک بر روی هر حوزه میتوانید اطلاعات مربوط به هرکدام را مشاهده و مطالعه نمود.

ساخت اپ موبایل سفارشی برای کسب و کارهای مختلف

پیشگامان به‌عنوان یک شرکت برجسته ساخت برنامه‌های کاربردی تلفن همراه، به صنایع متعدد، راه‌حل‌های فناوری پیشرفته را ارائه نموده است. ما با ساخت برنامه‌های منحصربه‌فرد و خلاقانه به کسب و کارها به شرکت ها کمک کرده ایم تا جایگاه خود را در میان کسب و کارهای آنلاین بدست آورند و به اهداف تجاری خود برسند.

درخواست مشاوره    تماس تلفنی  

خدمات ساخت و توسعه اپلیکیشن موبایل برای پلتفرم های متعدد

ما بیش از 15 سال تجربه در صنعت فناوری اطلاعات داریم که این تجربه باعث شده است که کسب و کارها سرعت رشد و توسعه شان سریعتر شود. از مشاوره رایگان ما استفاده کنید و کسب و کار خود را بروز کنید.

ساخت و توسعه اپلیکیشن موبایل

ساخت برنامه موبایل بومی

(Native Mobile App Development)

ما در توسعه نرم افزارهای موبایل برای پلتفرم های خاص مانند Android و iOS تخصص داریم. این روش توسعه برنامه به معنای ایجاد برنامه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های ویژه هر پلتفرم است و برنامه های بصورت اختصاصی برای یک پلتفرم طراحی می شود.

توسعه اپلیکیشن موبایل چند پلتفرمی

(Cross-Platform Mobile App Development)

توسعه دهندگان ما در توسعه برنامه هایی که با سیستم عامل های مختلف سازگار هستند مهارت دارند. ساخت برنامه موبایل چندپلتفرمه (Cross-Platform) به معنای توسعه برنامه‌های موبایل که برای چندین پلتفرم مختلف مانند iOS و Android با استفاده از یک مجموعه ابزار و زبان برنامه‌نویسی مشترک توسعه داده می‌شوند.

توسعه برنامه وب پیشرو

(Progressive Web App Development)

ما برنامه هایی را با ویژگی های وب ادغام شده با عناصر مختلف برای کاربران می سازیم. توسعه برنامه‌های وب پیشرفته (PWA) به معنای ایجاد برنامه‌های وب که توانایی ارائه تجربه ای شبیه به برنامه‌های موبایل را دارند و از ویژگی‌هایی مانند عدم نیاز به نصب، کار در حالت آفلاین، و امکان اعلان‌های پوش‌نوتیفیکیشن برخوردار هستند.

توسعه اپلیکیشن وب موبایل

(Mobile Embedded App Development)

ما برنامه های کاربردی موبایلی را با استفاده از فناوری هوشمند بر اساس نیازهای مشخص شما توسعه می دهیم. برنامه‌های موبایل جاسازی شده مناسب برای دستگاه‌ها و سیستم‌هایی هستند که نیاز به تعامل نزدیک با دستگاه دارند و قابلیت‌های خاصی را مورد نیاز دارند. این رویکرد مخصوصاً در دستگاه‌های جانبی (مثل دستگاه‌های پزشکی یا صنعتی) یا دستگاه‌هایی با نیازهای خاص (مثل دستگاه‌های IoT) مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فناوری‌های توسعه اپلیکیشن موبایل مورد استفاده در پیشگامان

تکنولوژی دائم در حال پیشرفت است و برنامه های موبایلی نیز از این موضوع مستثنی نیستند. استفاده از فناوری های بروز موبایلی می تواند به رشد بیشتر کسب و کار کمک کند. شرکت پیشگامان نیز همگام با تکنولوژی، از بهترین و قویترین فریم ورک های توسعه موبایل Cross-Platform برای ساخت اپلیکیشن های خود استفاده می کند. فریم ورک هایی که ما در ساخت اپلیکیشن استفاده می کنیم عبارتند از:

React Native

React Native

React Native یک فریم‌ورک مبتنی بر React برای توسعه برنامه‌های تلفن همراه است که توسعه برنامه‌های تلفن همراه را با استفاده از جاوا اسکریپت و React امکان‌پذیر می‌سازد. این فریم ورک توانایی ساخت اپلیکیشن های Cross-Platform  را دارد که می تواند بصورت همزمان انواع برنامه های اندروید و iOS را با آن طراحی نمود. این فریم‌ورک توسط Facebook توسعه داده شده است.

React Native از کامپوننت‌ها به عنوان ابزار اصلی برای ساخت رابط کاربری استفاده می‌کند. این کامپوننت‌ها با استفاده از جاوااسکریپت نوشته می‌شوند و به صورت مستقیم به کدهای محلی سیستم‌عامل‌های مختلف ترجمه می‌شوند. برخی از ویژگی های React Native عبارتند از قابلیت بازبینی و ویرایش کدها، سرعت بالای توسعه، توسعه همزمان برنامه‌های تحت iOS و Android با استفاده از یک کد مشترک،  پشتیبانی از ابزارهای اضافی مثل Redux برای مدیریت وضعیت برنامه‌ها می باشد. از مزایای React Native می توان به کارایی بالا، امکان استفاده از کامپوننت‌های آماده و  انعطاف‌پذیری بالا اشاره نمود.

Flutter

Flutter

"فلاتر" یک فریم‌ورک توسعه برنامه‌های تلفن همراه است که توسط شرکت گوگل توسعه داده شده است. این فریم‌ورک به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد برنامه‌های تلفن همراه با واسط کاربری جذاب و عملکرد بالا بسازند. فلاتر از زبان برنامه‌نویسی Dart استفاده می‌کند و می‌تواند برنامه‌های قابل اجرا برای سیستم‌عامل‌های مختلف مانند iOS، Android، و حتی وب ایجاد کند. یکی از ویژگی‌های برجسته فلاتر، امکان ساخت واحدی از کد برای هر دو سیستم‌عامل iOS و Android است )هیبرید یا کراس پلتفرم).

فلاتر همچنین از ویجت‌ها (Widgets) به عنوان ابزار اصلی برای ساخت رابط کاربری استفاده می‌کند. این ویجت‌ها از ابزارهای طراحی و انیمیشن گرفته تا متن و تصاویر را پشتیبانی می‌کنند و به توسعه‌دهندگان امکان ایجاد رابط‌های کاربری زیبا و پویا را می‌دهند.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درمورد اپلیکیشن و سایت و دریافت مشاوره رایگان ، اطلاعات تماس خود را وارد کنید.

درخواست مشاوره     تماس تلفنی   برگشت به راهنمای صفحه

سفارش اپلیکیشن اختصاصی

برای سفارش اپلیکیشن اختصاصی ابتدا باید ایده و خواسته های خود را از اپلیکیشن مشخص کنید. باید بدانید که اپلیکیشن برای چه دسته ای از کاربران می خواهد ارائه شود و آنها چه خصوصیاتی دارند. بعد از اینکه به این دو مورد مهم پاسخ دادید باید یک شرکت برنامه نویسی معتبر را برای انجام آن انتخاب کنید.

شرکت طراحی اپلیکیشن پیشگامان دامنه فناوری با 15 سال سابقه و بیش از 500 مشتری می تواند شما را برای رسیدن به اهداف و برنامه هایتان یاری نماید. برای استفاده از مشاوره رایگان با ما در تماس باشید.

ساخت اپلیکیشن اختصاصی

  • ساخت اپلیکیشن

    قیمت مقرون به صرفه

    به ساخت اپلیکیشن مانند ساختن خانه فکر کنید، ما برای هر نوع اپلیکیشن با توجه به قابلیت های آن قیمتی مناسب و مقرون به صرفه اعلام می کنیم.

  • ساخت اپلیکیشن

    جلسات فنی

    ما از زمان شروع پروژه با برگزاری جلسات منظم ایده و طرح شما را پیاده سازی می کنیم و شما از تمامی مراحل روند ساخت اپ آگاه خواهید بود.

  • ساخت اپلیکیشن

    توسعه بومی یا ترکیبی

    ما انواع مدل های توسعه برنامه بومی (Java) و همچنین مولتی پلتفرم (Flutter) را ارائه می کنیم.

  • ساخت اپلیکیشن

    تست و پشتیبانی مداوم

    همه پروژه ها قبل از راه اندازی و نهایی شدن به طور گسترده مورد آزمایش قرار می گیرند. ما همچنین پشتیبانی مستمری را ارائه می کنیم که شامل افزودن ویژگی های جدید و سازگاری با سیستم عامل های جدید می شود.

هزینه های توسعه اپلیکیشن موبایل با توجه به اندازه کسب و کار

وقتی میخواهید یک اپلیکیشن برای کسب و کار خود بسازید، هزینه یکی از مهمترین موارد است که باید در نظر بگیرید. شرکت پیشگامان دامنه فناوری به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در زمینه ساخت اپلیکیشن اندروید و iOS ، قیمت هایی متعادل و مقرون به صرفه به کاربران را برای ساخت هر گونه نرم افزار به کاربران خود اعلام می کند. هزینه توسعه اپلیکیشن بسته به پیچیدگی‌ها، ویژگی‌ها و پلتفرم‌ها می‌تواند بین 20 میلیون تا 300 میلیون تومان باشد. تیم فنی پیشگامان در زمینه ساخت نرم افزارهای سفارشی تخصص دارند و با توجه به بودجه شما بهترین راه حل را با بهترین عملکرد و کیفیت به شما ارائه می دهد.

بطور کلی، ساخت یک برنامه ساده ممکن است نیاز به سرمایه گذاری بین 20 تا 100 میلیون داشته باشد، در حالی که برنامه های پیچیده ممکن است هزینه هایی بین 100 تا 300 میلیون یا حتی بیشتر داشته باشند. این نکته را توجه کنید که این ارقام بصورت حدودی تخمین زده شده است و هزینه واقعی می‌تواند به‌دلیل متغیرهای مختلف به طور قابل ملاحظه‌ای متفاوت باشد. هزینه های توسعه برنامه موبایل به عواملی مانند پیچیدگی برنامه، ویژگی های مورد نیاز، پلتفرم های پشتیبانی شده و جدول زمانی پروژه بستگی دارد.

پیشگامان دامنه فناوری، متعهد به تضمین قیمت‌گذاری رقابتی و شفاف است و اطمینان می‌دهد که مشتریان ارزش بهینه را برای سرمایه‌گذاری خود کسب می‌کنند، ما قویاً معتقدیم که کاهش هزینه ساخت اپلیکیشن نباید باعث افت کیفیت یا عملکرد باشد.

هزینه ساخت اپلیکیشن اندروید

هزینه های ساخت اپلیکیشن برای استارت آپ ها

هزینه ساخت یک برنامه برای استارت آپ ها و ایده های نوآورانه، تحت تأثیر عواملی مانند پیچیدگی برنامه، ویژگی های مورد نظر، پلتفرم های تعیین شده (اندروید یا iOS) و تخصص تیم توسعه است. معمولا بودجه ای را که می توان برای پیاده سازی یک پلتفرم خاص در نظر گرفت حداقل 100 میلیون تومان است.

برای استارتاپ ها و ایده های نو، انتخاب حداقل محصول قابل دوام (MVP)، با تمرکز بر ویژگی‌های ضروری، می‌تواند هزینه‌ها را کاهش دهد و راه‌اندازی برنامه را تسریع بخشد.

ساخت اپلیکیشن موبایل

هزینه ساخت اپلیکیشن فروشگاهی اندروید

برای کسب و کارهایی که کالا و خدمات ارائه می کنند، ساخت یک برنامه اولیه، مجهز به ویژگی‌هایی مانند فرم‌های تماس و سبد خرید، ممکن است کمتر از 50 میلیون تومان هزینه داشته باشد. از سوی دیگر، برنامه‌های کاربردی فروشگاهی پیچیده با امکانات خاص، می‌توانند هزینه‌های بیش از 100 میلیون تومان داشته باشد. مهم است که به خاطر داشته باشید در انتخاب تیم طراحی، مقرون به صرفه ترین گزینه ممکن است همیشه به بالاترین کیفیت یا عملکرد منجر نشود. از این رو، انتخاب محتاطانه یک شرکت سازنده برای ایجاد یک برنامه  کاربردی و پیشرفته ضروری است.

ساخت اپلیکیشن موبایل

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درمورد اپلیکیشن و سایت و دریافت مشاوره رایگان ، اطلاعات تماس خود را وارد کنید.

درخواست مشاوره     تماس تلفنی   برگشت به راهنمای صفحه

ساخت اپلیکیشن فروشگاهی

دو حالت برای ساخت اپلیکیشن فروشگاهی وجود دارد، ابتدا ارائه سایت و اپلیکیشن فروشگاهی با زیرساخت و قابلیت های مشخص است که در 7 روز کاری به مشتریان محترم ارائه می شود، تمام امکانات مورد نیاز برای ارائه خدمات فروش آنلاین در این سیستم در نظر گرفته شده است و در بستر اندروید قابل ارائه می باشد.

حالت دوم ساخت اپلیکیشن فروشگاهی اختصاصی است که کاملا بر اساس طرح و ایده شما پیاده سازی خواهد شد، ساخت اپلیکیشن اختصاصی زمان و هزینه بیشتری نسبت به حالت قبل خواهد داشت.

مشاهده امکانات و قابلیت های اپلیکیشن فروشگاهی

ساخت اپلیکیشن فروشگاهی

ساخت اپلیکیشن اندروید

طبق آخرین آمار منتشر شده، بیش از 80 درصد گوشی های هوشمند دارای سیستم عامل اندروید هستند، ویژگی های خاص اندروید و راحتی کار با آن در کنار پشتیبانی خوب گوگل در توسعه آن باعث شده تا تعداد زیادی اپلیکیشن با کاربردهای خاص طراحی و توسعه بیابد. طراحی رابط کاربری دلخواه، توسعه سریع، استفاده از ویژگی های سخت افزاری دستگاه تلفن هوشمند مانند دوربین و GPS، اتصال به گجت های هوشمند مانند ساعت‌های هوشمند و تلویزیون‌های هوشمند، بازار انتشار بزرگ و تعداد کاربران زیاد، استفاده از زیرساخت های متنوع گوگل، بروزرسانی آسان ، قابلیت اتصال به سیستم های مختلف و قابلیت ارائه آفلاین خدمات ، امنیت و سرعت عملکرد بالا از مهمترین ویژگی های آن است.

ساخت اپلیکیشن اندروید

در صورت تمایل به ساخت اپلیکیشن اندروید برای کسب و کار خود از مشاوره های رایگان ما استفاده کنید.

درخواست مشاوره    تماس تلفنی  

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

ایجاد وایرفریم پروژه

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

طراحی رابط کاربری اپلیکیشن

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

تهیه مستندات فنی پروژه

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

پیاده سازی و اجرا (کد نویسی)

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

تست نهایی و تحویل اپلیکیشن

فرایند ساخت اپلیکیشن موبایل

پشتیبانی فنی اپلیکیشن

مراحل ساخت اپلیکیشن حرفه ای

ساخت یک اپلیکیشن حرفه‌ای نیازمند انجام چندین مرحله است که باید به دقت انجام شود.
  • ساخت اپلیکیشن حرفه ای

    اولین قدم: تعیین اهداف و نیازها

    به دقت تعیین کنید که اپلیکیشن شما برای چه منظوری و برای چه دسته از کاربران ساخته می‌شود و چه مزیت‌ها و ویژگی‌هایی باید داشته باشد.

  • ساخت اپلیکیشن حرفه ای

    دومین قدم: تحقیق و بررسی در مورد بازار و رقبا

    تحلیل رقبا و بررسی روند بازار می‌تواند به شما کمک کند تا ایده‌های خود را بهبود دهید و راهکارهای مناسبی را برای اپلیکیشن خود انتخاب کنید.

  • ساخت اپلیکیشن حرفه ای

    سومین قدم: طراحی رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX)

    این موضوع شامل انتخاب رنگ‌ها، فونت‌ها، آیکون‌ها، و طراحی چارچوب کلی صفحات مختلف است. در مرحله طراحی رابط کاربری اپلیکیشن یا تجسم ایده شما، شکل کلی اپلیکیشن قبل از کد نویسی مشخص خواهد شد. در هنگام پیاده سازی تیز می توان تغییرات را در اپلیکیشن ایجاد کرد و همواره کارایی اپلیکیشن را بهبود داد.

    گاهی اوقات چیزی که یک راه حل عالی به نظر می رسد لزوماً در زندگی واقعی ممکن است خوب نباشد، اما نیازی به نگرانی نیست، یک دسته کامل از متخصصان مطمئن خواهند شد که محصول شما بهترین کارایی ممکن را دارد. در شرکت پیشگامان، ما در طول فرآیند طراحی و پیاده سازی تمام بازخوردهای مشتری را در نظر گرفته و بررسی می کنیم، بنابراین می توانیم بهترین ابزارهای کاربردی را برای مخاطبینتان ایجاد می کنیم.

  • icon

    چهارمین قدم: برنامه ریزی پروژه

    قبل از اینکه تیم‌های توسعه‌دهنده و تست پروژه دست به کار شوند، باید مدیر پروژه برنامه ریزی و تقسیم وظایف آنرا انجام دهد. در این قسمت الزامات خاص اپلیکیشن، برنامه کار تیمی، اولویت برای افراد خاص درگیر در پروژه تعیین شده و تمام وظایفی که باید انجام شوند، از مهم ترین آنها به کم اهمیت طبقه بندی می شوند.

    به منظور جلوگیری از تاخیر یا هزینه های برنامه ریزی نشده پروژه،  شناسایی و کاهش خطرات مرتبط با فرآیند توسعه اپلیکیشن نیز ضروری است. این کار نیز در این مرحله انجام می شود و شما مجموعه ای از اطلاعات را به دست می آورید که به شما یک نمای کلی از وضعیت را می دهد.

  • ساخت اپلیکیشن حرفه ای

    پنجمین قدم: مرحله کد نویسی اپلیکیشن

    در کدنویسی از زبان‌ها و فریمورک‌های مربوطه برای برنامه‌نویسی مانند جاوا اسکریپت ، Swift، Kotlin و React Native استفاده می‌شود. این مرحله شامل توسعه بخش‌های مختلف اپلیکیشن، ارتباط با پایگاه داده، برنامه‌نویسی سمت سرور و دیگر عملیات مرتبط است.

  • ساخت اپلیکیشن حرفه ای

    ششمین قدم: تست و اشکال‌زدایی برنامه

    در این مرحله اشکالات و باگ‌ها را شناسایی و رفع شود. در این قسمت باید مطمئن شوید که اپلیکیشن به درستی عمل می‌کند و نیازهای کاربران را برطرف می‌کند.

  • ساخت اپلیکیشن حرفه ای

    هفتمین قدم: پیاده‌سازی و انتشار اپلیکیشن

    برای اپلیکیشن‌های اندروید، می‌توانید از Google Play بازار و مایکت استفاده کنید و برای اپلیکیشن‌های iOS، باید آن را به App Store ارسال کنید. در این مرحله، باید مستندات لازم، تصاویر و اطلاعات دیگر مورد نیاز برای انتشار اپلیکیشن را آماده کنید.

  • ساخت اپلیکیشن حرفه ای

    هشتمین قدم: پشتیبانی و به‌روزرسانی برنامه

    در اینجا باید به پشتیبانی کاربران پاسخ دهید و همچنین به مرور زمان، به‌روزرسانی‌های لازم را ارائه دهید تا اپلیکیشن در بهترین حالت باشد و با نیازهای جدید کاربران هماهنگ شود.

در هر مرحله، مشارکت یک تیم حرفه‌ای از طراحان، برنامه‌نویسان، تسترها و سایر اعضای پروژه می‌تواند در طراحی اپلیکیشن حرفه ای بسیار موثر و تاثیرگذار باشد.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درمورد اپلیکیشن و سایت و دریافت مشاوره رایگان ، اطلاعات تماس خود را وارد کنید.

درخواست مشاوره     تماس تلفنی   برگشت به راهنمای صفحه

زیرساخت و زبان های برنامه نویسی مورد استفاده در اپلیکیشن ها

زیرساخت و زبان های برنامه نویسی
زیرساخت و زبان های برنامه نویسی
زیرساخت و زبان های برنامه نویسی
زیرساخت و زبان های برنامه نویسی
زیرساخت و زبان های برنامه نویسی
زیرساخت و زبان های برنامه نویسی
طراحی اپلیکیشن موبایل
طراحی اپلیکیشن موبایل
طراحی اپلیکیشن موبایل
طراحی اپلیکیشن موبایل
طراحی اپلیکیشن موبایل
طراحی اپلیکیشن موبایل

مجوزهای شرکت پیشگامان دامنه فناوری

نظام صنفی رایانه

نظام صنفی رایانه

کد عضویت 51010258 در نظام صنفی رایانه خراسان رضوی

انجمن انفورماتیک

انجمن انفورماتیک ایران

اعضاء حقوقی فعال در حوزه خدمات اینترنت، درگاه و میزبانی

وزارت کشور

صلاحیت خدمات انفورماتیک

رتبه 4 در زمینه تولید و پشتیبانی نرم افزارهای سفارشی

شرکت خلاق

گواهی شرکت خلاق

عضو شرکت های خلاق در زمینه ساخت نرم افزارهای خدمات شهری

چرا ما را انتخاب کنید؟

پیشگامان دامنه فناوری یک شرکت ساخت اپلیکیشن موبایل با کیفیت و خلاقانه است که خدمات بروز و امن را به مشتریان خود ارائه می دهد. ما بهترین راه حل ها را با توجه به نیاز کاربران برای تمامی پلتفرم ها ارائه می دهیم.

  • ساخت اپلیکیشن

    تیم متخصص

    تیم توسعه دهندگان متخصص ما با فناوری های ساخت اپ آشنا هستند و می دانند چگونه از آخرین فناوری برای حل یک چالش تجاری خاص استفاده کنند.

  • ساخت اپلیکیشن

    فرآیند شفاف

    فرآیند توسعه اپلیکیشن موبایل از لحظه شروع، قابل مشاهده است، جایی که اطلاعات مربوط به پروژه شما به طور کامل با شما به اشتراک گذاشته می شود تا شما از روند انجام آن بطور کامل مطلع شوید.

  • ساخت اپلیکیشن

    تحویل به موقع

    ما با حفظ یک گردش کار مناسب و اطمینان از رعایت دقیق آن از تاخیرها و موانع غیر ضروری جلوگیری می کنیم، و برنامه ها را مطابق با زمانبندی پیشبینی شده ارائه می کنیم.

  • ساخت اپلیکیشن

    توسعه سیستم

    برای اطمینان از خروجی با کیفیت، ما خدماتی را ارائه می دهیم که شامل توسعه، آزمایش و نگهداری پس از استقرار است.

  • ساخت اپلیکیشن

    پشتیبانی خدمات

    با ارائه خدمات پشتیبانی، اطمینان حاصل می کنیم که تمام مشکلات شما حل شده است و خدمات مشتریان را برای همین کار ارائه می دهیم.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درمورد اپلیکیشن و سایت و دریافت مشاوره رایگان ، اطلاعات تماس خود را وارد کنید.

درخواست مشاوره     تماس تلفنی   برگشت به راهنمای صفحه

ساخت اپلیکیشن

سوالات متداول

مراحل ساخت اپلیکیشن اختصاصی چیست؟
برای ساخت اپلیکیشن اختصاصی ابتدا تجزیه و تحلیل کسب و کار صورت می گیرد، بر اساس داده های بدست آمده و شناخت نیاز اولیه کسب و کار اقدام به طراحی رابط کاربری می شود. بعد از طراحی UI و UX اقدام به کدنویسی فرانت و سپس بک اند برنامه انجام خواهد شد و پس از اتمام کد نویسی آزمایش و رفع خطاهای احتمالی صورت می پذیرد.
انواع اپلیکیشن اختصاصی چیست؟
اپلیکیشن ها به چهار صورت بومی یا نیتیو، هیبرید یا مولتی پلتفرم، وب اپلیکیشن و وب اپلیکیشن پیشرو یا PWA انجام می شود. انتخاب نوع اپلیکیشن با توجه به کاربران سیستم عامل و نوع کسب و کار انجام می شود.
ویژگی های اپلیکیشن اختصاصی چیست؟
اپلیکیشن اختصاصی با توجه به نوع و ویژگی های کسب و کار انجام می شود و معمولا برای استارتاپ های و پیاده سازی ایده های خاص مناسب می باشد.
چقدر زمان برای طراحی و ساخت اپلیکیشن اختصاصی نیاز است؟
متاسفانه نمی توان پاسخ دقیقی به این سوال داد زیرا هر پروژه با توجه به سطح و سرویس هایی که ارائه می دهد دارای زمان پیاده سازی متفاوتی است. عوامل زیادی در مورد قیمت یک پروژه و میانگین زمان انجام آن دخیل است و معمولا دو پروژه هیچگاه دقیقا شبیه هم نیستند، بنابراین برای تعیین زمان دقیق اجرای آنها باید تمام جزئیات و مشخصات را بررسی شود. ساخت یک اپلیکیشن سفارشی کاملاً کاربردی و نسبتاً پیشرفته بین چهار تا نه ماه زمان نیاز دارد که این جدول زمانی بسته به پیچیدگی و نیازهای پروژه می‌تواند کمتر یا بیشتر شود.
چه چیزی بر زمان ساخت برنامه سفارشی تأثیر می گذارد؟
آیا می توان در کمتر از چهار ماه یک اپلیکیشن موبایل با کیفیت و کاربردی ایجاد کرد؟ پاسخ مثبت است اما باید زمان بررسی ایده و تبدیل ایده به ساختار یک اپلیکیشن خوب را نیز در نظر گرفت.
خدمات ساخت اپلیکیشن موبایل باید شامل چه مواردی باشد؟
خدمات توسعه برنامه تلفن همراه باید شامل آنالیز اولیه و نیاز سنجی، ایجاد مستندات اولیه، طراحی رابط کاربری، برنامه نویسی، آزمایش برنامه بر روی دستگاه های مورد نظر، و نگهداری و پشتیبانی باشد.
کدام زبان برنامه نویسی برای توسعه اپلیکیشن موبایل استفاده می شود؟
شرکت پیشگامان برای توسعه اپلیکیشن موبایل از زبان های محبوبی مانند java، Dart، PHP، JavaScript استفاده می کند.
ساخت اپلیکیشن موبایل چقدر طول می کشد؟
مدت زمان پروژه بر اساس میزان سفارشی سازی، پیچیدگی و نیازهای کلی پروژه متفاوت است. برای دریافت تخمین زمان تحویل پروژه خود با کارشناسان ما مشورت کنید.
هزینه ساخت اپلیکیشن موبایل چقدر است؟
هزینه یک برنامه تلفن همراه به عوامل مختلفی از جمله ویژگی های برنامه، زبان برنامه نویسی مورد استفاده، نوع سیستم عامل و میزان پیچیدگی های فنی بستگی دارد.
در انتخاب فریم ورک توسعه برنامه موبایل چه عواملی را باید در نظر بگیرم؟
هنگام انتخاب یک فریم ورک، عواملی مانند نیازهای پروژه، سرعت توسعه، بودجه و تجربه تیم توسعه را در نظر بگیرید. هر نوع فریم ورک مزایا و محدودیت‌های خود را دارد، بنابراین یکی را انتخاب کنید که با اهداف پروژه‌تان همخوانی داشته باشد.
آیا فریم ورک های Cross-Platform به اندازه فریم ورک های Native کارآیی دارند؟
فریم ورک های Cross-Platform در عملکرد، پیشرفت های قابل توجهی کرده‌اند و برای ساخت بسیاری از برنامه‌ها گزینه مناسبی هستند اما اگر برنامه‌ شما نیاز به محاسباتی بالا یا گرافیک پیچیده دارد مانند برنامه های مهندسی و بازی، توسعه Native برای شما مناسب تر است.
آیا می‌توانم در طول فرآیند ساخت اپلیکیشن، فریم ورک توسعه را تغییر دهم؟
گاهی اوقات امکان تغییر فریم ورک در حین توسعه وجود دارد اما ممکن است زمان‌بر و پرهزینه باشد. بهتر است نیازهای پروژه خود را در ابتدا دقیقاً ارزیابی کرده و از ابتدا فریم ورک مناسب‌تر را انتخاب کنید.
آیا فریم ورک های مبتنی بر وب به اینترنت برای کارکرد نیاز دارند؟
فریم ورک های مبتنی بر وب به اتصال اینترنتی دائمی نیاز ندارند و بعد از دانلود برنامه، می‌تواند آفلاین اجرا شود، به شرطی که به داده‌های خارجی وابسته نباشد و داده ها بر اساس آخرین اتصال بروزرسانی می شود.
آیا روندهای جدیدی در فریم ورک های توسعه برنامه موبایل وجود دارند؟
بله، روندهای جدید شامل ادغام هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، افزودن ویژگی‌های امنیتی بهبود یافته و پشتیبانی بهتر از دستگاه‌های موبایل می باشد.
چه فریم ورکی برای استارتاپ‌ها با منابع محدود مناسب است؟
برای استارتاپ‌ها با منابع محدود، فریم ورک های Cross-Platform مانند React Native و Flutter انتخاب‌های مناسبی هستند. آن‌ها به شما امکان می‌دهند تا با یک منبع کد به مخاطبان بیشتری دست یابید و هزینه‌های توسعه را در حد زیادی کاهش دهید.

نظر بدهید