راهنمای طراحی اپلیکیشن برای کسب و کار ✔️

برای موفقیت در عصر دیجیتال، چه شرکت های بزرگ و چه کسب و کارهای کوچک باید اپلیکیشن های موبایلی و تحت وب بسازند تا به مخاطبان هدف خود دست یابند، شرکت هایی که از انواع مختلف اپلیکیشن‌ها برای دستیابی به اهداف تجاری خود استفاده می‌کنند شانس موفقیت بیشتری دارند.

راهنمای کامل طراحی اپلیکیشن برای کسب و کار

برای موفقیت در عصر دیجیتال، چه شرکت های بزرگ و چه کسب و کارهای کوچک باید اپلیکیشن های موبایلی و تحت وب بسازند تا به مخاطبان هدف خود دست یابند، شرکت هایی که از انواع مختلف اپلیکیشن‌ها برای دستیابی به اهداف تجاری خود استفاده می‌کنند شانس موفقیت بیشتری دارند.

اهمیت طراحی اپلیکیشن‌های تجاری بسیار بیشتر از اپلیکیشن‌های ساده تلفن همراه است، زیرا این برنامه ها باید اهداف خاصی را برآورده کنند. در این مقاله به طور کامل در مورد اپلیکیشن‌های تجاری و جنبه های مختلف طراحی آن، برای رسیدن به حداکثر رضایت مشتری صحبت می کنیم، با ما در ادامه همراه شوید.

اپلیکیشن تجاری چیست؟

یک نرم‌افزار موبایل یا گروهی از برنامه‌هایی که قابلیت‌های تجاری برای کسب و کارها را ارائه می‌دهند، به عنوان برنامه‌های تجاری شناخته می‌شوند. این برنامه ها برای افزایش و پایش بهره‌وری شرکت ها استفاده می شوند. برنامه های تجاری ممکن است به صورت داخلی، خارجی یا همراه با سایر برنامه ها استفاده شوند. به طور کلی، بخش‌های مختلف یک شرکت از برنامه‌های تجاری مختلف برای دستیابی به اهداف تجاری خود استفاده می‌کنند. با این حال، داشتن یک سیستم سازمانی مشترک برای شرکت های بزرگ نیز رایج است. برنامه های تجاری را می توان بصورت سیستم های موجود یا طراحی سفارشی خریداری کرد.

اپلیکیشن تجاری چیست؟

انواع اپلیکیشن های تجاری انواع اپلیکیشن های تجاری

سه دسته اصلی برای برنامه های تجاری وجود دارد:
  • اپلیکیشن‌های کسب و کار با کسب و کار (B2B)  

    برنامه هایی که توسط شرکای تجاری ، مانند توزیع کنندگان و تامین کنندگان استفاده می شوند، برنامه های B2B هستند. این اپلیکیشن ها ممکن است بصورت اختصاصی برای گروه خاصی از مشاغل با دسترسی های تعریف شده استفاده گردد.

  • اپلیکیشن های کسب‌و‌کار به مشتری  (B2C) 

    اکثر اپلیکیشن‌های تجاری همه منظوره برنامه های B2C هستند که بیشتر آنها مبتنی بر وب سایت و مرورگر هستند. وب سایت های پویا، اپلیکیشن‌های تجارت الکترونیک، برنامه های وفاداری به مشتری و غیره در این دسته قرار می گیرند.

مطالعه بیشتر:       راهنمای انتخاب و طراحی سایت برای کسب و کارها

برنامه های ویژه کسب و کارها برنامه های ویژه کسب و کارها

برنامه هایی که در داخل شرکت مورد استفاده قرار می گیرند، برنامه های تجاری داخلی یا خاص نامیده می شوند. این برنامه ها برای عملکرد تجاری ضروری هستند. سیستم های ERP داخلی، سیستم های منابع انسانی و غیره در این دسته قرار می گیرند.

به جز دسته بندی اصلی، نرم افزارهای تجاری را می توان در بخش های زیر نیز دسته بندی کرد:

✔️ نرم افزار تجاری فرانت اند که در آن کاربران یک شرکت مستقیماً از طریق رابط کاربری با برنامه تعامل دارند.
✔️ برنامه‌های تجاری سمت سرور یا بک اند که در آنها بیشتر فرآیندهای برنامه در پس‌ زمینه انجام می‌شود.
✔️ برنامه های مبتنی بر خدمات که به عنوان یک پلتفرم یکپارچه سازی برای سیستم های مختلف عمل می کنند.

منظور از برنامه های تجاری سازمانی چیست؟ منظور از برنامه های تجاری سازمانی چیست؟

برنامه‌های سازمانی، اتوماسیون‌های داخلی و سرویس‌های ابری هستند که نیازهای تجاری سازمان‌های بزرگ و اغلب بین‌المللی را برآورده می‌کنند. برخی از ویژگی های رایج در برنامه های تجاری سازمانی عبارتند از:

  • مقیاس پذیری: این ویژگی تضمین می کند که در صورت رشد کسب و کارهای کوچک، می توانند از نرم افزارهای تجاری سازمانی در دستگاه ها، شبکه ها و در میان تیم های مختلف استفاده کنند.

  • امنیت: خطر و پیچیدگی تهدیدات سایبری در چند سال اخیر به شدت افزایش یافته است. برنامه های تجاری سازمانی باید از امنیت سایبری پیشرفته ای برخوردار باشند.

  • کارایی: یک برنامه تجاری سازمانی باید از نظر ویژگی های کلیدی، عملکرد تجاری و بروزرسانی و نگهداری مداوم، کارآمد و قابل اعتماد باشد.

چرا کسب و کار‌ها به اپلیکیشن نیاز دارد؟ چرا کسب و کار‌ها به اپلیکیشن نیاز دارد؟

ساخت اپلیکیشن برای هر کسب و کار در حال گسترش ضروری است، برخی از مهم ترین دلایل نیازمندی یک کسب و کار به اپلیکیشن عبارتند از:

✔️ اپلیکیشن‌های تجاری با ساده‌سازی عملیات های تجاری، بهره‌وری کارکنان را افزایش می‌دهند.
✔️ کارمندان و پرسنل با اپلیکیشن های تجاری توانمندتر می شوند. آنها با این اپلیکیشن ها می توانند ارتباط خود را با دفتر حفظ کنند و بروزرسانی ها را به صورت لحظه ای دریافت کنند.
✔️ مشارکت مشتری از طریق اپلیکیشن‌های تجاری افزایش می یابد. این امر تعداد مشتریان و درآمد شرکت را افزایش می دهد.
✔️ اپلیکیشن‌های تجاری که توسط ابزارهای تحلیلی کاربرپسند پشتیبانی می شوند، به ارائه داده های کاربردی برای رشد شرکت شما از طریق انتخاب های تجاری بهتر کمک می کنند.
✔️ ساخت اپلیکیشن‌های تجاری سفارشی با کمک پلتفرم‌های توسعه بدون نیاز به کدنویسی یا با کدنویسی اندک اکنون بسیار آسان شده است. در نتیجه، شما مجبور نیستید برای ساخت اپلیکیشن هزینه های زیادی را متحمل شوید.

مطالعه بیشتر:       نکاتی را که باید هنگام طراحی اپلیکیشن و سایت بدانیم

چگونه طراحی اپلیکیشن تجاری خود را شروع کنیم؟

توسعه و ساخت اپلیکیشن تجاری می‌تواند بسیار مهم و درآمدزا باشد، امروزه انواع کسب‌وکارهای بزرگ و کوچک به اپلیکیشن نیاز دارند تا نیازهای خود را برآورده کنند و بهره‌وری را افزایش دهند. اگر می‌خواهید توسعه اپلیکیشن خود را شروع کنید، باید با انجام مراحل زیر یک برنامه جامع برای خود ایجاد کنید:

تجزیه و تحلیل اولیه

می توانید ابتدا با مدیران اصلی و کارمندان مهم مصاحبه، و یا در نظرسنجی کنید. در این صورت نرم افزار سفارشی را که واقعاً برای رشد کسب و کار خود به آن نیاز دارید، بهتر درک خواهید کرد. از داده هایی که به دست آورده اید برای درک بهتر خواسته هایی که مختص شرکت شما هستند استفاده کنید. در مرحله بعد، از یک استراتژی مناسب برای یافتن فرصت های جدید، افزایش تعاملات با مشتری و عملیات تجاری استفاده کنید.

جامعه هدف کسب و کار خود را مشخص کنید

با برگزاری یک جلسه هم فکری، اهداف احتمالی را که نرم افزار تجاری شما باید قادر به انجام آنها باشد، شناسایی کنید. برای مثال آیا می خواهید از داده های بزرگ استفاده کنید یا می خواهید بهره وری و کارایی را افزایش دهید؟ نیازهای فنی مورد نیاز برای دستیابی به این مجموعه از اهداف استراتژیک را مشخص کنید. روش ها، محیط توسعه و زیرساخت نرم افزاری که برای اجرای هر کاری استفاده می شود، در نظر بگیرید.

طرح تجاری ایجاد کنید

یک طرح تجاری جامع ایجاد کنید و تجزیه و تحلیل مالی انجام دهید تا بازده بالقوه ای را که می توانید در سرمایه گذاری خود به دست آورید، مشخص گردد. میانگین هزینه توسعه یک اپلیکیشن تجاری می تواند بر اساس عوامل زیر مشخص شود:

راه حل های توسعه اولیه و ثانویه در کسب و کار شما، زیرساخت توسعه نرم افزار، تعداد اعضای تیم، نگهداری و پشتیبانی، آموزش

یک طرح تجاری که به خوبی ایجاد شده باشد، شامل اطلاعات کاملی در مورد منابع مورد نیاز برای شروع یک کسب و کار، مدت زمان پروژه و جزئیات ابزارها و فناوری هایی می شود که برای توسعه یک اپلیکیشن تجاری استفاده خواهید کرد.

ایجاد و اجرای استراتژی تجاری

طرحی را ایجاد کنید که ویژگی‌های کلیدی برنامه شما را با قیمتی مقرون به صرفه ارائه کند. مشخص کنید که کدام فعالیت ها باید در ابتدا تکمیل شوند و هر مرحله از توسعه نرم افزار تجاری سفارشی شما چقدر طول می کشد. در نهایت، هدف شما باید دستیابی به ویژگی‌های کلیدی زیر باشد تا توسعه برنامه‌تان با موفقیت همراه شود:

✳️ تا جایی که می توانید از ابزارهای اتوماسیون استفاده کنید
✳️ در همه حال امنیت را تضمین کنید
✳️ از ارتباط بین بخش های مهندسی و بازرگانی اطمینان حاصل کنید
✳️ بهترین ابزارها را به کارکنان بدهید و فرآیندهای تجاری را به بهترین شکل اجرا کنید
✳️ ضرب الاجل ها و اهداف کیفی معقولی تعیین کنید
✳️ تمام ورژن ها را پایش کنید
✳️ مقیاس پذیری محصول نهایی همیشه باید آزمایش شود
✳️ با یک تیم تجاری متخصص در توسعه نرم افزار همکاری کنید

ایجاد یک تیم برای توسعه اپلیکیشن تجاری

بهتر است پس از تهیه یک طرح و استراتژی کامل، تیمی را ایجاد کنید تا مسئولیت اجرای درست پروژه را بر عهده بگیرد. افرادی از چندین بخش شرکت که وظایف مختلفی را انجام می دهند باید در تیم شما حضور داشته باشند. چنین تیمی می تواند تعاریف آگاهانه ای را از داده هایی که باید در نظر بگیرید ارائه دهد.

تیم پروژه را انتخاب کنید

تیم پروژه باید الزامات برنامه تجاری را پیاده سازی کنند. علاوه بر این، آنها مسئول دریافت بازخورد کاربران، توسعه یک برنامه آموزشی مداوم برای کارمندان، برجسته کردن مزایای برنامه سفارشی‌شده برای همه کاربران تجاری آن، و معرفی ویژگی‌ها و پیشرفت‌های کلیدی به سایرین خواهند بود.

استخدام ادمین سیستم

ادمین سیستم باید نرم افزار تجاری جدید شما را پیکربندی و اجرا کند. علاوه بر بحث فناوری، یک مدیر ماهر باید از فرآیندهای تجاری در سازمان شما نیز آگاهی کامل داشته باشد. آنها همچنین مسئول بهبود ویژگی‌های کلیدی، اتصال برنامه جدید با سیستم‌های تجاری موجود، تولید داشبورد و گزارش‌ها و انتقال داده‌ها از سیستم‌های دیگر هستند. آنها باید سیاست‌های مناسبی را برای اطمینان از ارتباط ویژگی ها با هدف کلی برنامه اتخاذ ‌کنند.

گزارشات آماری مدیران

استراتژی توسعه برنامه تجاری شما، گزارش ها و داشبورد، قوانین گردش کار و غیره توسط مدیران مدیریت می شود.

کاربران نهایی / مشتریان

برای اطمینان از انجام موفقیت آمیز نرم افزار جدید، کاربران این برنامه تجاری باید در فرآیند اجرای آن دخیل باشند. شما باید به آنها فرصت دهید تا نظرشان را در مورد سیستم جدید ابراز کنند و پیشنهاداتی برای بهبود آن ارائه دهند. علاوه بر این، باید اقدامات لازم را انجام دهید تا مطمئن باشید که همه کارکنان آموزش های لازم را دریافت می کنند و می توانند به طور موثر از این نرم افزار تجاری جدید استفاده کنند.

مطالعه بیشتر:       ۵ دلیل برای اینکه چرا کسب و کار شما به اپلیکیشن موبایل نیاز دارد

برنامه نویسی اختصاصی در مقابل توسعه با زیرساخت آماده

برنامه نویسی اختصاصی در مقابل توسعه با زیرساخت آماده

در طراحی اختصاصی اپلیکیشن ها یک تیم توسعه دهنده بزرگ نقش دارد. این فرآیند ممکن است گاهی وقت گیر و پرهزینه باشد. توسعه به صورت برون‌سپاری از صفر نیز ممکن است نتایج رضایت‌بخشی به همراه نداشته باشد و گاهی اصلاح این برنامه ها گران‌تر از ساخت آنها است.

در روش توسعه با زیر ساخت آماده، تمامی سرویس ها و خدمات مورد نیاز خدمات کسب و کار در آن پیاده سازی می شود و تنها موارد اختصاصی و طراحی رابط کاربری باید مطابق طرح و ایده آماده شود، این سیستم ها معمولا مشکلات کمتری را به همراه دارند و در آنها می توان ایده ها را سریعتر و با سرعت بالاتری انجام داد. بیایید تفاوت های بین برنامه نویسی اختصاصی در مقابل توسعه با زیرساخت آماده را از نظر ویژگی های کلیدی مختلف مورد بحث قرار دهیم:

هزینه اجرا

هزینه توسعه سفارشی برنامه ها معمولا بالاست که بسته به مقیاس پروژه و نیازهای خاص تجاری می تواند تغییر کند. شرکت‌های بزرگی که به نرم‌افزارهای بسیار تخصصی نیاز دارند، ساخت آنها با استفاده از راه‌حل‌های زیر ساخت آماده دشوار است، و باید به دنبال برنامه نویسی اختصاصی برای خود باشند. پلتفرم هایی که توسعه آنها با کدنویسی اندک یا بدون کدنویسی انجام شده بسیار ارزان تر از معادل های سفارشی خود هستند، این امر هم به این دلیل است که پلتفرم‌های با زیر ساخت آماده فقط برای افزودن یک سرویس خاص از یک شرکت هزینه می‌گیرند، و هزینه انجام آن را از ابتدا محاسبه نمی کنند.

مهارت های کدنویسی

طیف وسیعی از ابزارها اغلب در رویکرد سفارشی برای توسعه یک برنامه گنجانده شده است، که به توسعه دهندگان در ساخت برنامه های بسیار پیچیده کمک می کند. برای استفاده صحیح از این ابزارها به دانش فنی بسیار زیاد و پیچیده ای در این صنعت نیاز است. در زیرساخت آماده، کدها با تکنولوژی بالا برای انجام سرویس ها پیاده سازی شده‌اند و افزودن موارد اختصاصی در آنها نیز، نیازمند تخصص بالایی است. در هر دو حالت برای انجام یک کار با کیفیت و کارآمد نیازمند نیروهای متخصص و حرفه ای هستنید.

انعطاف پذیری

از آنجایی که پلتفرم های اختصاصی اغلب مکانیسم راه اندازی پیچیده ای دارند، چندان چابک به حساب نمی آیند. علاوه بر این، برای تبدیل شدن به یک اپلیکیشن حرفه ای، درک عملکرد صحیح کدهای پیچیده به زمان زیادی نیاز دارد. با توجه به قابلیت‌های زیرساخت های آماده، استفاده و مدیریت پلتفرم‌های ساده‌تر است و افزودن قابلیت های جدید سریعتر است و شما بیشتر، درگیر طراحی رابط کاربری خواهید بود.

سهولت در نگهداری

پشتیبانی و ارائه خدمات یک مشکل بزرگ در کدنویسی معمولی محسوب می شود زیرا ارتقاء یا اصلاح در پروژه به یک تیم توسعه داخلی یا خارجی متخصص نیاز دارد. بازنگری و اصلاحات در یک نرم افزار فرآیندی سخت و دشوار است و به تیم هایی نیاز دارد تا قبل از اطلاع رسانی . انجام تغییرات جدید به کاربران، آنها را برنامه ریزی، اجرا و تست کنند. در مقابل، پلتفرم‌های با زیرساخت آماده، که پلتفرم‌های SaaS (نرم افزار به عنوان یک سرویس یا پلتفرم ابری) محسوب می شوند، اغلب توسط مالک پلتفرم مدیریت، بروزرسانی و نگهداری می‌شوند. از آنجایی که شرکت میزبان به جای شریک شدن در خدمات، تمامی ارتقاء و تغییرات نرم افزاری را مدیریت می کند، سرویس و پشتیبانی اپلیکیشن آسان تر می شود. این امر به ویژه برای شرکت‌هایی که پشتیبانی IT کمی دارند یا اصلاً از این پشتیبانی بهره نمی برند، سودمند است، زیرا آنها را قادر می‌سازد تا از نرم‌افزاری که به خوبی سرویس می‌شود، بدون نیاز به پرداخت هزینه ای به یک فروشنده شخص ثالث یا کارکنان داخلی استفاده کنند.

مطالعه بیشتر:       چگونه از اپلیکیشن های موبایل کسب درآمد کنیم؟

مزایای طراحی با زیرساخت آماده مزایای طراحی با زیرساخت آماده

توسعه با زیرساخت آماده، قطعاً در انواع مختلف برنامه‌ها، مانند برنامه‌های تجاری سازمانی، برنامه‌های کاربردی تحت وب و بسیاری از انواع برنامه‌های تلفن همراه، تحولی ایجاد می کند. در بخش زیر به ۸ مزیت اصلی توسعه با زیرساخت آماده را بیان می کنیم:

❇️ ساخت سریع و مقرون به صرفه

توسعه با زیرساخت آماده، بسیار سریعتر از توسعه معمولی برنامه ها است. در این حالت توسعه، ممکن است برای یک برنامه سازمانی چند هفته طول بکشد و برای یک برنامه ساده چند روز!!! برعکس، رویکردهای توسعه سفارشی به ماه‌ها و حتی یک سال برای توسعه و پیاده‌سازی کامل یک اپلیکیشن سازمانی نیاز دارند. شما می توانید راه حل های سازمانی سفارشی را با پلتفرم های زیرساخت آماده ایجاد کنید. سرعت توسعه با زیرساخت آماده اپلیکیشن ها حدود ده برابر سریعتر از توسعه سنتی است.

❇️ بروزرسانی کدها و امنیت

همه سیستم های نرم افزاری باید بروزرسانی شوند تا قابلیت‌های جدید را در خود جای دهند و باگ‌ها و خطاهایی را که ممکن است در نسخه اولیه یک برنامه وجود داشته باشد، برطرف کنند. در برنامه نویسی سفارشی از ابتدا، این کار پرهزینه و وقت گیر است که گاهی اوقات کاربران را مجبور می کند که برای مدتی از برنامه استفاده نکنند اما در سیستم های با زیر ساخت آماده این محدودیت ها وجود ندارد. کسب‌وکارها باید با شرایط فعلی و پیش نیازهای بازار سازگار باشند. پلتفرم‌های با زیرساخت آماده به شما این امکان را می‌دهند که یک ویژگی جدید را به سرعت اضافه و انواع مختلفی از تغییرات را در یک برنامه ایجاد کنید.

❇️ بهره وری بهتر

پلتفرم‌های با زیرساخت آماده، تیم‌های تجاری و فناوری اطلاعات را قادر می‌سازد تا با هم کار کنند و به مشکلات عملیاتی که بر سازمان تأثیر می‌گذارند، رسیدگی کنند. تیم های تجاری می توانند برنامه های خود را با استفاده از این روش و بدون اینکه منتظر مهندسان بمانند، با سرعت بیشتری ایجاد کنند. از آنجایی که دیگر نیازی به کدنویسی پیچیده از ابتدا نیست، تیم توسعه تنها بر روی موارد اختصاصی تمرکز می کنند که باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می شود.

مطالعه بیشتر:       راهنمای جامع نوشتن بیزینس پلن برای اپلیکیشن موبایل

❇️ افزایش سرعت در فرآیندهای تجاری

به لطف فرآیندهای تجاری سریع تر، شرکت ها می توانند با شرایط سازگار شوند، به تغییرات بازار واکنش نشان دهند و از فرصت های جدید استفاده کنند. امروزه کسب‌وکارهای پیشرو از راه‌حل‌های دیجیتالی پیشرفته مانند فناوری‌های جدید و سریع برای دستیابی به سرعت بیشتر توسعه کسب و کار استفاده می‌کنند.

❇️ رویکرد توسعه مدرن

توسعه با زیرساخت آماده، یک ترند زودگذر نیست که از بین برود. ابزارهای مدیریت محتوای زیادی به طور منظم در بازار معرفی می شوند. آمار نشان می دهد که این نوع توسعه اپلیکیشن به یک استاندارد محبوب تبدیل خواهد شد و کسب و کارهای بزرگ و کوچک به مزایا و سادگی آن پی می برند. بر اساس نظرسنجی گارتنر، تا سال ۲۰۲۴، ۶۵ درصد از شرکت های کوچک و بزرگ حداقل از چهار ابزار مدیریت محتوای آماده استفاده خواهند کرد. این شرکت ها در پروژه های توسعه خدمات شهری نیز مشارکت خواهند داشت.

❇️ استفاده کمتر از منابع سخت افزاری

اکثر سیستم های مدیریت محتوای ساخته شده بر اساس آخرین نسخه های نرم افزاری بروزرسانی می شوند، به علاوه اینکه معمولا این سیستم ها بر اساس سرورهای ابری پیاده سازی می شوند، این موارد باعث می شود تا به منابع سخت افزاری کمتری برای راه اندازی نیاز داشته باشیم.

❇️ مشتری مداری بهتر

پلتفرم‌های با زیر ساخت آماده، با توجه به تعداد اجراهای بیشتر انواع سیستم ها برای کسب و کارها، تجربیات بیشتر و بهتری را برای راه اندازی سیستم در اختیار شما قرار می دهند که به نوعی باعث می شود تا هزینه های تحقیق و توسعه شما کاهش یابد. این امر به عنوان تجربه چندگانه شناخته می شود و یکی از مزایای کلیدی توسعه با سیستم های مدیریت محتوای آماده است. توسعه اپلیکیشن با تجربیات چندگانه به شما امکان سازماندهی بهتر را می دهد و به قابلیت های از پیش ساخته شده بیشتری دسترسی خواهید داشت.

❇️ به حداقل رساندن هزینه کل  

رویکرد استفاده از زیر ساخت آماده هزینه ها را به طرق مختلف کاهش می دهد. هزینه راه اندازی و مدیریت یک کسب و کار در حال حاضر بسیار بالا است، اما لازم نیست پول زیادی را برای توسعه اپلیکیشن های تجاری خرج کنید. در عوض، از یک پلتفرم قابل اعتماد مانند پیشگامان استفاده کنید تا هزینه کل پروژه نرم افزاری خود را به حداقل برسانید.

سازمان ها می توانند هزینه های راه اندازی را به این صورت کنترل کنند. این پلتفرم ها گزینه مقرون به صرفه تری نسبت به روش های توسعه نرم افزار سفارشی محسوب می شوند. قابلیت های برنامه‌ها از سمت ارائه دهنده زیرساخت توسعه داده می شود که این امر منجر به توسعه برنامه‌هایی می‌شود که بیشتر با نیازهای کاربر مطابقت دارند و در نتیجه هزینه‌های تولید آنها کاهش می یابد.

نتیجه گیری نهایی

در نهایت همانطور که می دانیم هر کسب و کاری به دنبال افزایش بهره وری و کاهش هزینه های خود است. این اهدف تجاری را می توان با کمک ابزارها و زیرساخت شرکت طراحی اپلیکیشن پیشگامان دامنه فناوری به دست آورد. به واسطه شرکت پیشگامان می توانید برنامه های تجاری را به صورت کارآمد، ایمن و مقرون به صرفه بسازید، برای دریافت مشاوره رایگان با ما در تماس باشید.

مطالعه بیشتر:       راهنمای صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی و مارکت پلیس

divider
divider

محصولات مرتبط

⚡ طراحی و پیاده سازی انواع اپلیکیشن اندروید، iOS، وب اپلیکیشن و PWA ✒️ برنامه نویسی سفارشی با متدهای جدید ✒️ طراحی بصورت cross-platform ✒️ قابل انتشار بر روی تمامی مارکت های نرم افزاری معتبر مانند گوگل پلی و اپ استور ✒️ بروزرسانی سریع و آسان ✒️ سیستم مدیریت آسان و پیشرفته ◀️ مشاوره رایگان + یکسال پشتیبانی رایگان
ادامه
طراحی اپلیکیشن فروشگاهی ✏️ طراحی کاملا سفارشی با کدنویسی اختصاصی ✏️ رابط کاربری UI/UX اختصاصی ✏️ پنل مدیریت پیشرفته ✏️ دارای نسخه اندروید، iOS و وب اپلیکیشن ✏️ دارای کیف پول و اتصال به انواع درگاه‌های بانکی ✏️ امکان بارگزاری در استورهای نرم افزاری مانند گوگل پلی و بازار ✏️ مدیریت یکپارچه اپلیکیشن و سایت ✏️ امکان اخذ نماد اعتماد ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه
⚙️ طراحی مارکت پلیس بصورت سفارشی ✏️ امکان افزودن چندین فروشگاه ✏️ دارای پنل ادمین، فروشنده و کاربر ✏️ طراحی سفارشی با کدنویسی اختصاصی ✏️ طراحی UI/UX اختصاصی ✏️ دارای اپ اندروید، iOS و PWA ✏️ اتصال به درگاه بانکی ✏️ دارای تمامی قابلیت های سبد خرید ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه



ثبت نظر