نکاتی را که باید هنگام طراحی اپلیکیشن و سایت بدانیم ☞

✔️ بودجه یک پروژه جدید، صرف‌نظر از اینکه یک استارتاپ باشد یا یک کسب و کار در حال توسعه، معمولا آنقدر زیاد نیست که بتواند محصولی را برای همه پلتفرم‌های موجود، توسعه دهد. حتی اگر بودجه کافی برای این کار وجود داشته باشد، بهتر است که همه شرایط را در نظر بگیرید، تا بفهمید که آیا واقعاً نیاز است همه پلتفرم‌های توسعه را پوشش دهید و در نهایت بهترین گزینه را برای توسعه پروژه خود انتخاب کنید. در این مقاله قصد داریم به نکاتی اشاره کنیم تا بتوانید بسته به نوع پروژه‌ای که قصد گسترش آن را دارید، پلتفرم توسعه مناسب خود را انتخاب کنید.

نکاتی را که باید هنگام طراحی اپلیکیشن و سایت بدانیم

چگونه یک پلتفرم توسعه مناسب را برای پروژه خود انتخاب کنیم

پلتفرم توسعه (Development Platfor) چیست؟

یک پلتفرم به طور کلی به سیستم‌عامل و سخت‌افزار کامپیوتری اشاره دارد و مجموعه‌ای از استانداردها است که توسعه‌دهندگان را قادر می‌سازد تا برنامه‌های کاربردی را بر اساس یک زیرساخت فناوری مناسب توسعه دهند. این استانداردها به صاحبان و مدیران یک پروژه اجازه می‌دهد تا برنامه‌ها و سخت‌افزارهای مناسبی را خریداری کنند.

بودجه یک پروژه جدید، صرف‌نظر از اینکه یک استارتاپ باشد یا یک کسب و کار در حال توسعه، معمولا آنقدر زیاد نیست که بتواند محصولی را برای همه پلتفرم‌های موجود، توسعه دهد. حتی اگر بودجه کافی برای این کار وجود داشته باشد، بهتر است که همه شرایط را در نظر بگیرید، تا بفهمید که آیا واقعاً نیاز است همه پلتفرم‌های توسعه را پوشش دهید و در نهایت بهترین گزینه را برای توسعه پروژه خود انتخاب کنید. در این مقاله قصد داریم به نکاتی اشاره کنیم تا بتوانید بسته به نوع پروژه‌ای که قصد گسترش آن را دارید، پلتفرم توسعه مناسب خود را انتخاب کنید.

پلتفرم توسعه (Development Platfor) چیست؟

مطالعه بیشتر:       استارتاپ چیست ✔️ چگونه استارتاپ راه اندازی کنیم

چرا باید از وب سایت استفاده کنید؟

چرا باید از وب سایت استفاده کرد؟

اگر پروژه شما به موارد زیر مرتبط است، به یک وب‌سایت برای‌ آن نیاز دارید:

  • ❇️ کسب و کارهای ارائه‌دهنده خدمات و محصولات:

    اگر یک ارائه دهنده خدمات هستید، اگر سایت ندارید، مشتریان بالقوه شما نمی توانند شما را پیدا کنند. داشتن وب‌سایت، اطلاعات مفیدی را درباره شرکت شما ارائه می‌دهد و سایت شما در ابتدا نیازی به بازدید روزانه ندارد، پس زودتر شروع به طراحی آن کنید. این وب‌سایت باید نسخه سازگار با موبایل و تبلت هم داشته باشد (طراحی ریسپانسیو).

  • ❇️ فروشگاه اینترنتی:

    امروزه بیشتر فروش‌ها به صورت آنلاین انجام می‌شود، بنابراین اهمیت وجود یک وب‌سایت برای این منظور و نمایش صحیح آن در همه دستگاه‌ها بسیار مهم است. این وب‌سایت نیز باید نسخه سازگار با موبایل و تبلت داشته باشد.

  • ❇️ برنامه‌های تحت وب (وب اپلیکیشن) پیچیده:

    این برنامه‌ها معمولاً برای بهینه‌سازی کارها در شرکت‌های مختلف، اعم از نظارت بر تولید، تهیه گزارش مالی و مدیریت تیم توسعه می‌یابند. با توجه به ضرورت پردازش و خروجی گرفتن از حجم زیادی از داده‌ها، توسعه آنها برای دسکتاپ (تحت ویندوز) منطقی است. در صورت لزوم، بهتر است برنامه‌های تلفن همراهی را با عملکرد محدود را نیز توسعه دهید.

  • ❇️ ایجاد صفحه هدف (Landing Page) برای هر محصولی:

    حتی اگر یک محصول برای تلفن‌همراه تولید کرده‌اید (اپلیکیشن موبایل) که نیازی به وب‌سایت ندارد، باز هم ایجاد صفحه هدف برای آن ضروری است. برای مثال لینک برنامه را می‌توان در وب‌سایت قرار داد. صفحه هدف یا لندینگ پیج یک صفحه مستقل در وب‌سایت است که شخص پس از کلیک کردن روی لینک آن از طریق ایمیل، آگهی یا سایر راه‌های ارتباطی دیجیتال، وارد آن می‌شود. هر استراتژی محتوا باید شامل استفاده از صفحات هدف برای تبادل ترافیک بیشتر باشد.

قابلیت‌های پیش‌فرض در یک نرم‌افزار، به طور خاص به ویژگی‌ها یا عملکردهایی از محصول اشاره می‌کند که بلافاصله بعد از نصب، بدون هیچ پیکربندی یا ویرایشی کار می‌کنند. این ویژگی‌ها به طور پیش‌فرض برای همه کاربران در دسترس است و نیازی به پرداخت هزینه اضافی برای استفاده از آنها نیست. انواع قالب‌های آماده با قابلیت‌های پیش فرض (CMS) اوپن سورس را می‌توان برای ساخت یک وب‌سایت بصورت رایگان و اختصاصی استفاده کرد. بیایید نگاهی دقیق‌تر به مزایا و معایب سیستم های مدیریت محتوا بیندازیم.

مطالعه بیشتر:       راهنمای انتخاب و طراحی سایت برای کسب و کارها

وب‌سایت‌های مبتنی بر CMS های اوپن سورس(رایگان)

وب‌سایت‌های مبتنی بر CMS های اوپن سورس(رایگان)

CMS یعنی سفارشی‌سازی کردن یک قالب آماده در واقع CMS راهی سریع برای توسعه محصول شماست، زیرا تمام موارد مورد نیاز توسط توسعه‌دهنده به صورت پیش‌فرض و استاندارد در آن قرار داده شده است و شما به سادگی و با سرعت می توانید از آن استفاده کنید. اما این راه‌حل همیشه قابل اجرا نیست، بنابراین تمام مزایا و معایب آن را با دقت مورد مطالعه قرار داد.

  •  مزایای CMS رایگان

    ☰ توسعه سریع وب‌سایت
    ☰ اجازه مدیریت آسان و اضافه کردن عناصر جدید از را طریق پنل مدیریت به توسعه‌دهنده می‌دهد
    ☰ توانایی طراحی زیبای وب‌سایت بدون هیچ مشکلی
    ☰ حتی افرادی که دانش خاصی ندارند نیز می‌توانند به محتوای ساده‌ای دسترسی داشته باشند

  • معایب CMS رایگان

    ☳ CMS برای محصولات پیچیده مناسب نیست. اگر قصد دارید یک سیستم SRM (مدیریت ارتباط با تامین کننده) توسعه دهید، بهتر است توسعه سفارشی را در نظر بگیرید، زیرا ممکن است سفارشی کردن بر اساس امکانات موجود در یک CMS بسیار بیشتر از برنامه نویسی اختصاصی طول بکشد
    ☳ وب‌سایتهای موجود در CMS تضمینی برای امنیت سایت شما ارائه نمی‌کنند
    ☳ سطح بهینه سازی اینگونه وب‌سایت‌ها برای موتورهای جستجو پایین است (شما باید ویژگی‌های هر CMS را به دقت مطالعه کنید)
    ☳ امکانات محدود در سفارشی‌سازی رابط کاربری. این وب‌سایتها بسیار شبیه به هم به نظر می‌رسند
    ☳ امکانات زیادی برای گسترش محصول وجود ندارد. لازم است پیش از راه‌اندازی سایت استادندارها و قابلیت های آنرا مطالعه کنید.

بهترین CMS های رایگان موجود در دنیا:

وردپرس (WordPress)، جوملا (Joomla!)، شاپیفای (Shopify)، دروپال (Drupal)، مجنتو (Magento)، بلاگر (Blogger)، تایپو ۳ (TYPO3)

مطالعه بیشتر:       نکاتی را که باید هنگام طراحی اپلیکیشن و سایت بدانیم

وب‌سایت‌های سفارشی

وب‌سایتهای سفارشی

توسعه سفارشی یک وب‌سایت فرصتی عالی برای بیان هویت شماست. یک محصول جذاب و سفارشی همیشه بیشتر از یک سایت عمومی و ساده با ویژگی‌های معمولی مورد توجه‌ قرار می گیرد.

برخلاف CMS های اوپن سورس، وب‌سایت های سفارشی‌سازی شده فرصت‌های کسب وکاری بهتری را برای شما فراهم می‌کنند.

  • مزایای وب‌ سایتهای سفارشی

    ◀️ سطح بالایی از امنیت داده‌ها
    ◀️ ایجاد سئوی مناسب
    ◀️ مقیاس‌پذیری وب‌سایت آسان است و قابلیتهای جدیدی را برایتان به ارمغان می‌آورد
    ◀️ توانایی توسعه یک رابط کاربری منحصر به فرد

  • معایب وب‌سایت‌های سفارشی

    ◀️ زمان مورد نیاز برای توسعه در مقایسه با CMS های آماده طولانی‌تر است و بنابراین باید بودجه بیشتری را برای اجرای پروژه در نظر بگیرید

بهترین زیرساخت‌های فناوری در طراحی سایت سفارشی:

برنامه نویسی رابط کاربری (Front-end): جاوا اسکریپت (React ،Vue ،Angular)
برنامه نویسی سمت سرور و هسته برنامه (Back-end): Node js، Python (Django- Flask)، Ruby on Rails

مطالعه بیشتر:       راهنمای صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی و مارکت پلیس

چرا باید از وب اپلیکیشن‌ها استفاده کنیم؟

چرا باید از وب اپلیکیشن‌ها استفاده کنیم؟

برنامه تحت وب یا همان وب اپلیکیشن برنامه‌ای است که می‌توانید آن را بدون نصب و بصورت آنلاین در اینترنت مشاهده کنید. در نگاه اول، آنها مانند وب‌سایت‌های معمولی به نظر می‌رسند، اما تفاوت‌های زیادی بین آنها و وب‌سایت‌های عادی وجود دارد. دو نوع از وب اپلیکیشن‌ها در حال حاضر محبوب شده‌اند. این دو SPA (برنامه‌ تک صفحه‌ای) و PWA (وب اپلیکیشن پیشرفته) هستند. برخلاف وب‌سایت‌ها، برنامه‌‌های تک صفحه‌ای پس از هر تعامل به سرور متصل نمی‌شود، بلکه کد فقط یک بار بارگذاری می‌شود و تعامل با برنامه در واقع بر روی سرور انجام می‌شود.

PWA وب‌سایتی است که مانند یک اپلیکیشن روی تلفن‌همراه عمل می‌کند و می‌توان آیکون این برنامه‌ها را در صفحه اصلی قرار داد، همچنین اعلان‌های لحظه‌ای را نیز ارسال می‌کنند. علاوه بر این، به صورت آفلاین هم قابل اجرا هستند. پیدا کردن آنها آسان است، حافظه داخلی گوشی هوشمند شما را درگیر نمی‌کند، و به طور کلی، مزایای مختلفی را می‌توانید از پیاده‌سازی چنین فناوری‌هایی دریافت کنید.

PWA و SPA راه‌حل‌های خوبی برای اینگونه پروژه‌ها هستند:

خدمات پیچیده. این فناوری مستلزم یک معماری پیچیده است به عنوان مثال، در بیمارستان‌ها برای نگهداری سوابق بیماران، سیستم‌های داخلی شرکت‌های تجاری، SaaS، و غیره قابل استفاده است.

(Software as a Service) SaaS راهی برای ارائه برنامه‌های کاربردی از طریق اینترنت به عنوان یک سرویس است.

راه‌حل‌هایی برای فیدهای خبری و رسانه‌ها. بروزرسانی سریع و انعطاف‌پذیر، برای ناشران آنلاین، وبلاگ‌ها و منابع خبری بسیار مناسب است، زیرا فضای ذخیره‌سازی را بیش از حد درگیر نمی‌کنند، زمان بارگذاری کوتاهی دارند و برای دریافت در لحظه برخی از محتواها مناسب هستند.

زیرساخت فناوری مورد نیاز برای وب اپلیکیشن ها:

برنامه نویسی رابط کاربری (Front-end): جاوا اسکریپت (React، Vue، Angular)
توسعه نهایی و سمت سرور (Back-end): Node js، Python (Django- Flask)، Ruby on Rails

مطالعه بیشتر:      مقایسه PWA (وب اپلیکیشن) با اپلیکیشن های اندروید و iOS

چرا باید از اپلیکیشن های موبایل استفاده کرد؟

چرا باید از اپلیکیشن های موبایل استفاده کرد؟

برای موارد زیر به یک برنامه تلفن‌همراه نیاز دارید:

Ⓜ️ شبکه اجتماعی، اپلیکیشنی که ارتباط و اشتراک محتوا را بین کاربران فراهم میکند. در این اپلیکیشن ها کاربران فعالیت های روزانه خود را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک میگذارند و در روز وقتی را در بین کارهای خود به آن اختصاص می دهند. این برنامه‌‌ها سیار ساده و در دسترس طراحی می شوند و از آنها می توان برای معرفی کسب و کار نیز استفاده نمود.

Ⓜ️ اپلیکیشن های مراقبت های بهداشتی و خدمات درمانی، چنین برنامه‌هایی معمولاً اطلاعات ابزارهای پوشیدنی(مانند ساعت هوشمند) را با تلفن‌همراه همگام‌سازی می‌کنند و اعلان‌های مربوط به تغییرات مهم و مصرف دارو را نیز به کاربران ارسال می‌کنند. همچنین گزینه‌ای برای تماس اضطراری با بستگان دارند، بنابراین در دسترس بودن آن همیشه مهم است.

Ⓜ️ ویرایشگر عکس‌ و فیلم‌، این برنامه‌ها در ویرایش عکس‌ها، برش ویدیو و ایجاد انواع مختلفی از محتوای تصویری کاربرد دارند. چنین نرم‌افزاری اغلب باید در دسترس و کاربردی باشد، و معمولا از محتوای ویرایش شده برای شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌شود.

Ⓜ️ اپلیکیشن های حوزه سفر، کاربرد اصلی چنین برنامه‌ای در جستجوی جاذبه‌های گردشگری، غذا و محل اقامت بر روی نقشه است. مسافری که به مقصد رسیده، ممکن است به اینترنت و سایت دسترسی نداشته باشد، بنابراین دریافت اطلاعات مربوط به رزرو هتل و بلیط‌ها در این اپلیکیشن ها برای او مفید خواهد بود.

Ⓜ️ خدمات شهری روزانه، خدماتی مانند حمل‌ و‌ نقل، تاکسی اینترنتی، خدمات پستی و غیره در این دسته قرار می‌گیرند. همانند خدمات ارتباطی، این ابزارها نیز باید همیشه در دسترس کاربر باشند.

مطالعه بیشتر:       چگونه از اپلیکیشن های موبایل کسب درآمد کنیم؟

توسعه همزمان (cross platform)

ایجاد اپلیکیشن در تمام بسترها (توسعه همزمان (cross platform) )

توسعه همزمان (cross platform) یک راه نسبتا ارزان برای طراحی یک برنامه بر روی تلفن‌همراه است، زیرا می توان به صورت همزمان به کاربران iOS و اندروید ارائه خدمات نمود. لازم به ذکر است که بستر مشترک یا راه‌حل‌های چند پلتفرمی برای توسعه اپلیکیشن‌های کوچک و تا حدودی متوسط مناسب‌تر است.

جدول زیر مزایا و معایب این روش را نشان می‌دهد:

  • مزایای برنامه‌های بستر مشترک

    ✔️ توسعه سریع و حداقل زمان عرضه به بازار. برای محصولاتی که به تست سریع بر روی کاربران واقعی نیاز دارند مناسب است
    ✔️ توسعه به طور همزمان برای هر دو پلتفرم iOS و اندروید انجام می‌شود و به شما این امکان را می‌دهد که زمان ایجاد برنامه‌های تلفن‌همراه را کاهش دهید
    ✔️ بسیاری از اجزای رابط کاربری مانند کارت‌ها، دکمه‌ها، سوئیچ‌ها، سگمنت‌ها، پاپ‌آپ‌ها، فیلدهای ورودی، فهرست‌ها، شبکه‌ ردیف‌ها و ستون‌ها، و غیره در دسترس هستند و استفاده از آنها آسان است
    ✔️ افزونه‌های زیادی وجود دارد که به شما این امکان را می‌دهند از بخش‌های مختلف یک تلفن هوشمند مانند دوربین، اسکنر اثر انگشت، NFC، موقعیت جغرافیایی و غیره استفاده کنید

  • معایب برنامه‌های بستر مشترک

    ✖️ مناسب برای نوشتن برنامه‌های نسبتا استاندارد، برای برنامه های سفارشی ممکن است در قابلیت های تعریف شده، مولفه‌های مورد نظر پیدا نشود. در این مورد، توسعه‌دهنده ممکن است با یک چالش روبرو شود، که حل آن ممکن است زمان‌بر باشد و در نهایت در حد توسعه یک برنامه سفارشی به سرمایه نیاز داشته باشد
    ✖️ اگرچه بسیاری از بسترهای مشترک از تعداد زیادی API پشتیبانی می‌کنند، اما هنوز هم نیاز به استفاده از APIهای دیگر از طریق ماژول‌های استقراریافته که بخشی از کد نوشته شده به زبان اصلی هستند، وجود دارد
    ✖️ اندروید و iOS از اصول طراحی اپلیکیشن‌ متفاوتی استفاده می‌کنند، و ممکن است نیاز باشد کتابخانه‌های استاندارد جداگانه‌ای را برای ایجاد یک رابط با کیفیت بالا توسعه دهید
    ✖️ عملکرد نسبتا ضعیفی دارد، این عملکرد ضعیف در کار با تصاویر گرافیکی قابل لمس‌تر است
    ✖️ اگر برخی از افزونه‌ها با هم در تداخل باشند یا یکی از آنها باگ داشته باشد، افزونه‌های استاندارد می‌توانند مشکل ساز شوند. عیب‌یابی خطاها می‌تواند بسیار پیچیده باشد: گاهی اوقات درک اینکه خطا از کجا می‌آید دشوار است، زیرا ممکن است اطلاعات خاصی درباره یک خطا وجود نداشته باشد

زیرساخت فناوری مورد نیاز برای توسعه مشترک iOS و اندروید :

React Native، Ionic Framework، Xamarin، PhoneGap، Flutter

مطالعه بیشتر:      همه چیز در مورد فریم ورک توسعه اپلیکیشن فلاتر و مقایسه flutter با React Native

برنامه‌های بومی Native Apps

برنامه‌های بومی Native Apps (iOS، اندروید)

زبان‌های برنامه‌نویسی نیتیو Native به شما این امکان را می‌دهند که از سخت‌افزار یک دستگاه به طور کامل استفاده کنید و منعطف‌ترین رابط کاربری را برای کاربران یک پلتفرم خاص ایجاد کنید. با استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی Native می‌توانید هر نوع برنامه پیچیده‌ و سختی را بسازید.

مزایای برنامه‌های Native

✔️ سرعت برنامه. کد کامپایل شده برای یک پلتفرم بومی بهترین انتخاب است. این برنامه پشتیبانی کامل از سخت‌افزار دستگاه را دریافت می کند و از مالتی تردینگ (multithreading) برای کارهای پیچیده استفاده می‌کند
✔️ بلافاصله پس از انتشار یک بروزرسانی، امکان بهبود عملکرد نرم افزاری و سخت‌افزاری وجود دارد
✔️ توسعه‌دهندگان به سادگی می‌توانند آن را تست کنند. توسعه‌دهندگان به طیف وسیعی از فناوری‌ها دسترسی دارند و تمام پارامترهای سیستمی به طور خودکار کنترل می‌شوند. برای مثال، اگر برنامه شروع به استفاده از منابع بیشتری در پردازنده کرده باشد، قابلیت کنترل خودکار آن وجود دارد
✔️ برنامه های نیتیو تلفن‌همراه به شکل قابل اطمینان تری حفاظت از داده‌ها را تضمین می‌کنند
✔️ استفاده از زبان برنامه‌نویسی اصلی آزادی بیشتری را در زمینه بهینه سازی صفحه نمایش به شما می‌دهد، زیرا امروزه تنوع زیادی در بازار گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها با اندازه نمایشگرهای مختلف وجود دارد

معایب برنامه‌های Native

✖️ برنامه‌ها باید برای هر پلتفرم به طور جداگانه و با استفاده از زبان‌های برنامهنویسی بومی Swift (iOS) و Kotlin (اندروید) توسعه داده شوند 

زیرساخت فناوری مورد نیاز برای ایجاد اپلیکیشن های نیتیو Native:

سیستم‌ عامل آی او اس: Swift و Objective-C
سیستم‌ عامل اندروید: Kotlin و جاوا

مطالعه بیشتر:      انتخاب بهترین شرکت برای طراحی اپلیکیشن موبایل

حالا جمع بندی کنیم!!!

1- پیش از شروع توسعه، باید تصمیم بگیرید که می‌خواهید بر روی چه چیزی تمرکز کنید. به وضوح مشخص کنید که استفاده از کدام پلتفرم توسعه برای کاربران راحت‌تر است، سپس زیرساخت فناوری مناسب را انتخاب کنید.

2- برای برنامه‌های تلفن همراه، اگر مهم‌ترین مسائل برای برنامه شما نمایش صحیح رابط کاربری روی صفحه نمایش، پاسخگویی و سرعت بارگذاری بالا است یا می‌خواهید برنامه شما با مجموعه داده بزرگی کار کند، پلتفرم Native بهترین انتخاب شما خواهد بود. اگر نیاز دارید به سرعت تقاضای کاربران را شناسایی کنید، می‌توانید برای توسعه بین پلتفرمی در حالت MVP درخواست دهید. MVP مخفف Minimum Viable Product بوده و به معنای تولید محصول یا خدمتی است که حداقل ویژگی‌ها و خصوصیات لازم برای ارائه به مشتری و سرمایه‌گذار را داشته باشد. اگر این نوع توسعه موفقیت‌آمیز باشد، ممکن است لازم باشد برنامه را از ابتدا به صورت جداگانه و با زبان‌ اصلی هر پلتفرم توسعه دهید. در صورتی که برنامه شما دارای عملکرد ساده‌ای باشد، می‌توانید همچنان از توسعه بین پلتفرمی(cross platform) نیز استفاده کنید.

3- برای وب‌سایت‌ها، اگر محصول پیچیده‌ای مانند CRM را می خواهید پیاده سازی کنید، بهتر است به سمت توسعه سفارشی بروید، زیرا CMSهای اوپن سورس، کتابخانه‌های لازم را ندارد و توسعه‌دهنده با چالش‌های زیادی روبرو خواهد شد. این امر می‌تواند منجر به بهینه‌سازی ضعیف برنامه شود که مطمئناً بر سرعت آن نیز تأثیر می‌گذارد. فروشگاه‌های آنلاین در این زمینه استثنا هستند، آنها را می‌توان با استفاده از قالب‌های آماده توسعه داد(در صورتیکه همه ویژگی‌های استاندارد را در نظر داشته باشید)، اما با این حال، بهتر است با تیم توسعه خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که استفاده از CMS برای شما بهتر است.

محصول مرتبط:     طراحی اپلیکیشن موبایل

سوالات متداول

چرا انتخاب پلتفرم توسعه اپلیکیشن بسیار مهم است؟
عوامل زیادی به پلتفرمی که برای توسعه پروژه خود انتخاب می‌کنید وابسته هستند. پلتفرم توسعه نه تنها بر عملکرد و موفقیت برنامه، بلکه بر هزینه ایجاد محصول، زمان توسعه و موارد مرتبط با آن نیز تأثیر می‌گذارد.
من نمی‌توانم پلتفرم توسعه مناسب خود را انتخاب کنم. می‌توانید به من کمک کنید؟
البته، تیم طراحی اپلیکیشن پیشگامان خوشحال می‌شود که به شما در مسیر انتخاب بهترین پلتفرم توسعه مشاوره دهد. شرکت ما تجربه زیادی در این زمینه دارد، بنابراین ما دقیقاً می‌دانیم که کدام پلتفرم برای شما مناسب است.
تفاوت هزینه ایجاد یک اپلیکیشن در پلتفرم‌های توسعه مختلف چقدر تفاوت دارد؟
هزینه ایجاد یک پروژه، بسته به نوع پلتفرم توسعه انتخاب شده، می‌تواند تا چندین برابر بیشتر یا کمتر شود.

divider
divider

محصولات مرتبط

✍️طراحی فروشگاه اینترنتی ☰ پیاده سازی با CMS اختصاصی ☰ امکان ارائه اپلیکیشن موبایل (اندروید و IOS) ☰ بارگزاری نامحدود محصولات ☰ پنل مدیریت سریع و آسان ☰ کدنویسی بهینه شده برای سئو ☰ روشهای پرداخت متنوع (پرداخت آنلاین، کیف پول، پرداخت در محل) ☰ اتصال به سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان CRM ☰ امکان اتصال به نرم افزار حسابداری جهت بروز رسانی قیمت ها و موجودی ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه
⚡ طراحی و پیاده سازی انواع اپلیکیشن اندروید، iOS، وب اپلیکیشن و PWA ✒️ برنامه نویسی سفارشی با متدهای جدید ✒️ طراحی بصورت cross-platform ✒️ قابل انتشار بر روی تمامی مارکت های نرم افزاری معتبر مانند گوگل پلی و اپ استور ✒️ بروزرسانی سریع و آسان ✒️ سیستم مدیریت آسان و پیشرفته ◀️ مشاوره رایگان + یکسال پشتیبانی رایگان ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه
✍️ چرا شرکت طراحی سایت پیشگامان دامنه فناوری ؟ ☰ 15 سال سابقه فعالیت + بیش از 500 مشتری ☰ پیاده سازی طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی ☰ مدیریت سریع و آسان سایت بدون نیاز به داشتن دانش فنی ☰ تحویل سریع + قیمت مناسب + بهینه سازی و سئو اولیه ☰ قابلیت نمایش بر روی موبایل (ریسپانسیو) ☰ دوره های آموزش سئو و بازاریابی دیجیتال اولیه رایگان ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه
طراحی اپلیکیشن فروشگاهی ✏️ طراحی کاملا سفارشی ✏️ مدیریت سریع و آسان ✏️ دارای نسخه اندروید، iOS و وب اپلیکیشن ✏️ قیمت مناسب و تحویل سریع ✏️ اتصال به انواع درگاه‌های بانکی ✏️ امکان بارگزاری در استورهای نرم افزاری مانند گوگل پلی و بازار ✏️ مدیریت یکپارچه اپلیکیشن و سایت ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه
⚙️ طراحی اپلیکیشن مارکت پلیس ✏️ امکان افزودن چندین فروشگاه ✏️مدیریت سریع و آسان سیستم ✏️دارای زیرساخت برنامه نویسی سریع و قدرتمند ✏️ امنیت بالای سیستم ✏️ ارائه بصورت اندروید و IOS ✏️ طراحی رابط کاربری اختصاصی ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه
♕ سوپر اپلیکیشن پیشگامان ✍️ ارائه بیش از 20 سرویس مختلف برای تمامی کسب و کارها ✍️ برنامه نویسی پیشرفته ✍️ قابلیت سفارشی سازی ✍️ امن و سریع ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه

ثبت نظر