برنامه‌های مبتنی بر وب ✔️ چه زمانی باید از وب اپلیکیشن‌ها استفاده کنیم؟

ما هر روز از برنامه های مبتنی بر وب استفاده می کنیم. یک برنامه مبتنی بر وب یک کانال عالی برای انجام کارهای تجاری متعدد است. اما آیا استفاده از وب اپلیکیشن، راه حلی است که باید برای کسب و کار خود انتخاب کنید؟ و برنامه های وب چه تفاوتی با اپلیکیشن های تلفن همراه دارند؟ در این مقاله به این سوالات پاسخ می دهیم.

وب اپلیکیشن ها، چه زمانی باید از وب اپلیکیشن‌ها استفاده کنیم؟

ما هر روز از برنامه های مبتنی بر وب استفاده می کنیم. یک برنامه مبتنی بر وب یک کانال عالی برای انجام کارهای تجاری متعدد است. اما آیا استفاده از وب اپلیکیشن، راه حلی است که باید برای کسب و کار خود انتخاب کنید؟ و برنامه های وب چه تفاوتی با اپلیکیشن های تلفن همراه دارند؟ در این مقاله به این سوالات پاسخ می دهیم.

مدتی است که تعداد کاربران برنامه اینستاگرام به بیش از یک میلیارد و سیصد میلیون نفر رسیده است. اکثر کاربران اینستاگرام از اپلیکیشن های iOS یا Android برای دسترسی به خدمات آن استفاده می‌کنند. در عین حال، اینستاگرام به صورت یک برنامه تحت وب نیز از طریق مرورگرها در دسترس است.

✔️ اما ممکن است این سوال پیش بیاید که چرا یک برنامه موبایل پرطرفدار تا این حد به یک نسخه وب نیاز دارد؟
✔️ چرا اینستاگرام نیاز دارد تا علاوه بر اپلیکیشن های پرطرفدار خود، یک وب‌سایت را نیز پشتیبانی و نگهداری کند؟
✔️ چرا در دورانی که همه چیز به سمت موبایل حرکت می‌کند، شرکت‌ها برنامه‌های تحت وب را راه‌اندازی می‌کنند؟

به نظر می‌رسد که تعدادی از کاربران احتیاج دارند تا به اینستاگرام از طریق مرورگر خود دسترسی داشته باشند. و برای پاسخ به این تقاضا، اینستاگرام یک نسخه وب از اپلیکیشن خود راه‌اندازی کرد تا این نیاز را جبران کند.

وب اپلیکیشن

در این مقاله، شما با شرکت‌هایی آشنا می‌شوید که با برنامه‌های تحت وب کسب‌وکار خود را گسترش داده‌اند و با تفاوت‌های بین برنامه‌های تحت وب و موبایل آشنا می‌شوید و تصمیم می‌گیرید که آیا برای کسب‌وکار خود برنامه تحت وب‌ بسازید یا خیر.

آیا برنامه‌های مبتنی بر وب هنوز هم یک گزینه مناسب برای کسب‌وکارها محسوب می‌شوند؟

همانطور که ممکن است بدانید، داستان موفقیت اینستاگرام با یک برنامه موبایل و تگ کردن لوکیشن‌ها آغاز شد. در ادامه، تگ کردن لوکیشن‌ به قابلیت به اشتراک‌گذاری عکس تغییر پیدا کرد، اما تا آن زمان این محصول همچنان فقط برای کاربران گوشی‌های هوشمند در دسترس بود. دو سال پس از عرضه این برنامه، در نوامبر ۲۰۱۲، بنیانگذاران اینستاگرام تصمیم گرفتند که افق کاری خود را گسترش دهند و وارد دنیای وب شوند.

کوین سیستروم، مدیرعامل اینستاگرام، در این باره گفت: "مردم این را از ما خواسته بودند. ما پروفایل وب را راه‌اندازی می‌کنیم تا شما بتوانید عکس‌های خود را با افراد زیادی و کاربران جدید در سطح وب به اشتراک بگذارید."

اما این موضوع برای مدت‌ها پیش بود. در حال حاضر، صنعت اینترنت به سمت تمرکز بر موبایل حرکت می‌کند و برنامه‌های مبتنی بر وب در برابر آن شکست می‌خورند.

اما آیا واقعاً اینطور است؟

پیام رسان تلگرام در سال ۲۰۱۳ برای پلتفرم‌های iOS و Android عرضه شد. در سال ۲۰۱۴، نسخه وب غیررسمی این برنامه معرفی شد. کاربران احتمالاً می‌خواستند به پیام‌های تلگرام خود حتی در محیط کار یا در صورت جا گذاشتن تلفن همراه در خانه، در لپ تاپ دسترسی داشته باشند. تیم تلگرام به این انتظارات پاسخ داد و یک برنامه وب نیز عرضه کرد.

وب اپلیکیشن

اما اخیرا چطور؟

ریولوت (Revolut)، یک شرکت فین‌تک مستقر در لندن، از سال ۲۰۱۵ تاکنون خدمات بانکداری آنلاین را ارائه می‌دهد. با استفاده از برنامه موبایلی آن در Android و iOS، کاربران به راحتی می‌توانند خرج و مخارج خود را مدیریت، ارزها را تبدیل کرده و پول به حساب‌های دیگر بفرستند. در فوریه ۲۰۲۰، ریولوت برنامه تحت وب خود را معرفی کرد.

همه چیز به تجربه کاربری بهتر برمی‌گردد. اگر یک رویکرد چند کاناله را پیاده‌سازی کنید و به کاربران اجازه دهید به برنامه شما بر روی چندین پلتفرم و دستگاه دسترسی داشته باشند، شانس بیشتری برای جذب آن‌ها و برقراری ارتباط با محصول خود خواهید داشت.

چه چیزی را باید درباره یک برنامه مبتنی بر وب بدانید؟ و برنامه تحت وب چگونه از یک راه حل موبایلی متفاوت است؟ بیایید بررسی کنیم.

برنامه مبتنی بر وب (وب اپلیکیشن)

بخش عمده‌ای از وب‌سایت‌های مدرن، برنامه‌های تحت وب هستند و هر قسمتی از وب‌سایت که خدماتی را فراهم می‌کند، می‌تواند به عنوان یک برنامه تحت وب شناخته شود. ما هر روز از برنامه‌های تحت وب استفاده می‌کنیم، شاید بدون آن که بفهمیم اینها در واقع برنامه‌های تحت وب هستند، برای مثال:

✔️ سرویس‌های ایمیل (Microsoft Outlook، Gmail)
✔️ تقویم آنلاین (Google Calendar)
✔️ ماشین حساب آنلاین (Desmos)
✔️ محصولات تجارت الکترونیک (Shopify)
✔️ مارکت پلیس آنلاین (Amazon)
✔️ سرویس‌های بررسی محصول و امتیازدهی (Yelp) و غیره نمونه هایی از وب اپلیکیشن هستند.

وب اپلیکیشن

مطالعه بیشتر:      مقایسه PWA (وب اپلیکیشن) با اپلیکیشن های اندروید و iOS

حالا بیایید ببینیم یک وب اپلیکیشن چیست و چه تفاوتی با یک اپلیکیشن موبایل دارد.

برای استفاده از یک اپلیکیشن موبایل، باید آن را از مارکت تلفن همراه مانند گوگل پلی و بازار دانلود کنید. هر اپلیکیشن‌ موبایلی برای پلتفرم خاصی ساخته شده است و هیچ راهی برای دانلود یک اپلیکیشن موجود در اپ استور اپل بر روی دستگاه اندرویدی شما وجود ندارد.

اپلیکیشن‌های وب به طرز متفاوتی کار می‌کنند، شما می‌توانید از یک گوشی قدیمی Blackberry، آیفون ۱4 یا یک تلویزیون هوشمند استفاده کنید و از طریق مرورگر به وب اپلیکیشن دسترسی پیدا کنید.

شبکه اجتماعی Clubhouse در ابتدا فقط برای دستگاه‌های iOS در دسترس بود. این پلتفرم با توجه به محبوبیت بسیار زیاد در میان میلیون‌ها کاربر در سراسر جهان، برای صاحبان گوشی‌های اندرویدی نیز جالب توجه بود. با این حال، هیچ راهی برای دسترسی به آن در گوشی‌های اندرویدی وجود نداشت: در بهار سال ۲۰۲۱، تیم Clubhouse فقط برای کار بر روی نسخه اندرویدی این اپلیکیشن برنامه‌ریزی کرده بود. در نتیجه، شرکت‌های بزرگی مانند فیس بوک و استارتاپ‌های کوچکی که برای ساخت یک اپلیکیشن مشابه Clubhouse  برای تمام پلتفرم‌های موبایل تمرکز کرده‌اند، به رقابت با یکدیگر پرداختند.

با راه‌اندازی یک وب اپلیکیشن، می‌توانید این مشکل را از بین ببرید. مهم نیست که مخاطبان هدف شما از چه سیستم عاملی استفاده می‌کنند، آنها از طریق یک مرورگر به وب اپلیکیشن شما دسترسی خواهند داشت.

یک وب اپلیکیشن از دو بخش تشکیل شده است:

رابط کاربری (فرانت‌اند اپلیکیشن) بخشی است که کاربران می‌توانند آن را ببینند و با آن تعامل داشته باشند؛

سمت سرور (بک‌اند اپلیکیشن) مسئول ارتباط و تبادل داده با سرورها، پایگاه‌داده‌ها، API های شخص ثالث و غیره است.

برای راه‌اندازی یک وب اپلیکیشن با کیفیت بالا، نیاز به یک تیم قوی از چند مهندس دارید، که هرکدام از آنها مهارت‌های مربوط به پشتیبانی فنی آن را دارا هستند.

وب اپلیکیشن

مطالعه بیشتر:       تجربه کاربری UX چیست و چرا مهم است

فرانت‌اند وب اپلیکیشن

رابط کاربری یا فرانت‌اند، نمایش بصری یک محصول است، در حالی که قابلیت‌های اپلیکیشن بر پایه فناوری‌های توسعه بک‌اند در سمت سرور ساخته می‌شود.

توسعه‌دهندگان فرانت‌اند از HTML و CSS برای مارک‌آپ و از JavaScript برای توسعه برنامه کمک می‌گیرند. تعداد زیادی از فریم‌ورک‌های جاوااسکریپت (شامل React ، Angular ، Vue ، Backbone و ده‌ها فریم‌ورک دیگر) به تسهیل و بهینه‌سازی توسعه برنامه کمک می‌کنند، همچنین رابط کاربری پیشرفته و تعاملی را فراهم می‌کنند.

نگاهی به رابط کاربری فیس‌بوک از سال ۲۰۰۵ تا حال حاضر بیندازید. تفاوت را می‌بینید؟ با گذر زمان، دنیای وب بهتر می‌شود، زیرا فناوری‌های وب قوی‌تر می‌شوند.

بک‌اند وب اپلیکیشن

بک‌اند از نظر کاربر پنهان است. سمت سرور بخشی از اپلیکیشن است که به طور کلی مسئول پردازش و ذخیره‌سازی داده‌ها است. مهندسان بک‌اند می‌توانند از چندین فناوری برای ساخت سمت سرور اپلیکیشن استفاده کنند. به گفته Stackoverflow، Node.js پرطرفدارترین فناوری برای توسعه بک‌اند است. PHP ، Ruby ، Python ، Java و بسیاری از زبان‌های برنامه‌نویسی دیگر نیز امکان ساخت بک‌اند اپلیکیشن را فراهم می‌کنند. انتخاب شما به نیازهای پروژه و منابع، برنامه‌ها و انتظارات بستگی دارد.

پیش‌نیازهای پروژه شما کدام‌اند؟ کدام یک را باید بسازید: یک وب اپلیکیشن یا یک اپلیکیشن موبایل؟ یا شاید هر دو؟ اگر در دوراهی مانده‌اید، به شما در انتخاب درست کمک خواهیم کرد.

مطالعه بیشتر:      همه چیز در مورد فریم ورک توسعه اپلیکیشن فلاتر و مقایسه flutter با React Native

مزایای وب اپلیکیشن

از دیدگاه تجاری، توسعه برنامه وب چندین مزیت دارد. در ادامه به برخی از این مزایا اشاره می‌شود.

وب اپلیکیشن نیاز به نصب ندارد

برای ورود به یک برنامه تحت وب، تنها کافی است آدرس آن را در نوار آدرس وارد کنید. یک راه دیگر، رفتن به گوگل، وارد کردن نام وب‌سایت و کلیک بر روی لینک است. شرکت یا خدماتی که به دنبال آن‌ها هستید تنها چند ثانیه با شما فاصله دارد.

فرآیند نصب برنامه‌های موبایل ممکن است تا چند دقیقه طول بکشد. ابتدا، کاربران باید به مارکت گوشی خود بروند و آن برنامه را پیدا کنند. سپس، آن‌ها فرآیند نصب را شروع می‌کنند و منتظر می‌مانند تا برنامه روی دستگاه آن‌ها دانلود شود. برنامه نیازمند منابع دستگاه، اتصال اینترنت قوی و حافظه کافی است. نصب برنامه ممکن است اگر اتصال اینترنت کند باشد یا حافظه دستگاه پر شده باشد، کاری آزاردهنده و زمان‌بر باشد. به همین دلیل، بسیاری از کاربران از نصب برنامه‌های جدید خودداری می‌کنند.

یک مورد دیگر اینکه در تعطیلات، وقتی که به شهر جدیدی می‌روید، ممکن است نیاز به نصب یک برنامه برای سفر خود داشته باشید. اما روز بعد ممکن است به شهر دیگری بروید و این برنامه دیگر برایتان کاربردی ندارد. احتمالاً کاربران تمایلی ندارند فقط برای یک سفر یک برنامه جدید نصب کنند. و این یکی دیگر از مزایای یک برنامه تحت وب است: کاربران می‌توانند اطلاعاتی را که به دنبالشان هستند در چند ثانیه بدون نیاز به نصب نرم‌افزار به دست آورند.

برای جذب کاربرانی که از نصب برنامه جدید خودداری می‌کنند، یک برنامه تحت وب را برای کسب و کار خود در نظر بگیرید.

کاربران مختلف - محصول یکسان

مشکل برنامه‌های اندروید و iOS بروزرسانی‌های متداول است.

هر چند که شرکت‌های بزرگ می‌توانند منابع خود را به‌گونه‌ای تخصیص دهند تا نسخه‌های قبلی یک برنامه را پشتیبانی کنند، اما شرکت‌های نوپا ممکن است در این زمینه با مشکل روبرو شوند. به‌محض این‌که یک نسخه‌ جدید از سیستم‌ عامل عرضه شود، تیم توسعه‌ برنامه ممکن است از منابع کافی برای پشتیبانی از نسخه‌های قدیمی‌تر برنامه برخوردار نباشد. کاربران نسخه‌های قدیمی سیستم‌ عامل ممکن است با مشکلاتی مانند لگ، باگ‌ و یا مشکلات دیگر مواجه شوند و برنامه را حذف کنند.

در یک برنامه تحت وب، چنین مشکلاتی وجود ندارد. هر چند که تیم برنامه را در چهارچوب زمانی خود بروزرسانی می‌کند، اما همه کاربران در همه پلتفرم‌ها، نسخه یکسانی را می‌بینند و می‌توانند از آخرین نسخه استفاده کنند. این امر مدیریت و پشتیبانی را ساده‌تر می‌کند؛ تیم نسبت به کاربرانی که قادر به بروزرسانی برنامه نیستند نگران نمی‌شود و نیازی به ارسال اعلان‌ها یا ایمیل‌های شخصی برای یادآوری در مورد بروزرسانی‌های آتی نیست.

چندین کاربر - همان عملکرد و طراحی

یک برنامه در اندروید و iOS ممکن است به شکل و عملکرد متفاوتی ظاهر شود. نیازمندی‌های متفاوت سیستم، رویکرد‌های توسعه و فناوری‌های مختلف، بطور تدریجی، منجر به طراحی های گوناگون می‌شود.  

با مهاجرت از یک دستگاه اندرویدی به یک دستگاه iOS یا بالعکس، کاربران برنامه‌های تلفن همراه ممکن است با ناهماهنگی‌هایی مواجه شوند یا عناصر جدیدی را در صفحه مشاهده کنند. در مورد برنامه های وب، این اتفاق نخواهد افتاد.

بهره‌وری هزینه

یکی دیگر از عوامل اساسی کارا بودن توسعه برنامه تحت وب، بحث هزینه آن است. اگر شما قصد دارید یک برنامه تحت وب ایجاد کنید، باید هزینه یک راه حل تک و کراس پلتفرم و چند مرورگره را بپردازید.

اگر می‌خواهید یک برنامه موبایل نیتیو ایجاد کنید و در دو پلتفرم Android و iOS حضور داشته باشید، باید دو برنامه جداگانه را بسازید و دو برابر هزینه خدمات توسعه را پرداخت کنید. هزینه توسعه برنامه موبایل نیتیو برای یک استارتاپ نوپا یا در مرحله سرمایه‌گذاری اولیه، می‌تواند بسیار بالا باشد.

مطالعه بیشتر:      انتخاب بهترین شرکت برای طراحی اپلیکیشن موبایل

مشکلات وب اپلیکیشن‌ها

اگرچه ممکن است به نظر برسد که یک برنامه تحت وب راه‌حلی مناسب برای همه است، اما محدودیت‌های زیادی نیز وجود دارد. به مهم‌ترین مشکلات آن‌ها نگاهی خواهیم داشت:

دسترسی به سخت‌افزار نیتیو

اگر یک برنامه را در مرورگر خود باز کنید، نمی‌توانید به دوربین گوشی هوشمند، GPS و فناوری NFC دسترسی داشته باشید. نمی‌توانید ویدیو یا صدا را ضبط کنید، از مسیریابی استفاده کنید یا با لپ تاپ یا کامپیوتر شخصی خود هزینه قهوه را پرداخت کنید. برای مثال استفاده از لپ تاپ برای ضبط ویدیویی خنده‌دار، مثلا در حساب اینستاگرام، واقعا مناسب نیست.

اینگونه ویژگی‌ها در برخی از مرورگرهای موبایل موجود است. پلاگین‌های خاص می‌توانند به برنامه‌های وب مدرن اجازه دسترسی به ویژگی‌های نیتیو دستگاه مانند موقعیت جغرافیایی یا دوربین را بدهند و این فناوری‌ها همچنان در حال بهبود هستند.

بنابراین، اگر برنامه شما به ویژگی‌های سخت‌افزاری نیاز دارد، قبل از انتخاب یا رد برنامه تحت وب، قابلیت‌های فریم‌ورک‌های مدرن را مطالعه کنید.

چالش تبلیغات

یک برنامه پیاده‌سازی شده در پلی استور یا اپ استور یک کانال تبلیغات قدرتمند به نام یک پلتفرم توزیع دیجیتال دریافت می‌کند. این مارکت‌ها به کاربران اجازه می‌دهند برنامه‌هایی که ممکن است کاربران به دنبال آن‌ها باشند، سریع‌تر پیدا کنند. نوار جستجوی ساده، فیلترها و دسته‌بندی‌ها، شانس برنامه شما را برای توجه بیشتر کاربران افزایش می‌دهد. هرچه برنامه شما امتیاز بالاتری داشته باشد، بیشتر به جامعه مورد نظر نمایش داده می‌شود.

کاربران ممکن است برای یافتن اپلیکیشن شما، به طور مستقیم به این مارکت‌ها بروند. زمانی که آنها اپلیکیشن شما را در آنجا پیدا نکردند، یک جایگزین دیگر را دانلود می‌کنند. علاوه بر این، وقتی که اپلیکیشن شما از طریق مارکت‌های رسمی ارائه نشود، مدل پرداخت به ازای هر دانلود ممکن است اثرگذاری کمتری داشته باشد. در ساخت یک وب اپلیکیشن، باید به دقت درباره تبلیغات و درآمدزایی آن فکر کنید زیرا در مقایسه با یک اپلیکیشن موبایل، یک کانال تبلیغاتی قوی را از دست می‌دهید.

مطالعه بیشتر:       طراحی یک اپلیکیشن تحت وب چقدر هزینه دارد؟

موبایل همچنان انتخاب اول است

گزارش GSMA می‌گوید که "گوشی‌های هوشمند پادشاهی می‌کنند":

به عنوان مثال، در بریتانیا، ضریب نفوذ تلفن‌های هوشمند اکنون ۷۱ درصد از اتصالات تلفن همراه را تشکیل می‌دهد. این عدد در در بقیه کشور‌های اروپا ۶۰ تا ۷۰ درصد، در ایالات متحده ۷۵ درصد و در برخی بازارهای آسیایی مانند کره جنوبی و سنگاپور بالای ۸۰ درصد است.

فرض کنید می خواهید یک محصول واقعا موفق را عرضه کنید. در این صورت، ضروری است که آن را به عنوان یک برنامه تلفن همراه در دسترس عموم قرار دهید، اما همچنان برای کسانی که ترجیح می‌دهند از طریق مرورگر وب به دنبال اطلاعات یا خدمات بگردند، در دسترس باشد.

وب اپلیکیشن

مطالعه بیشتر:       10 مزیت طراحی اپلیکیشن اندروید برای کسب و کارها

چه زمانی یک برنامه مبتنی بر وب انتخاب خوبی نیست؟

اگر قصد دارید در زمینه‌های وارد شوید، برنامه‌های مبتنی بر وب نیازهای کسب و کار شما را به طور موثر برآورده نمی‌کند:

✔️ برنامه‌های تگ کردن موقعیت مکانی مانند Foursquare.
✔️ برنامه‌های تحویل کالا و حمل و نقل؛
✔️ برنامه‌های ناوبری؛
✔️ برنامه‌های اشتراک‌گذاری ویدیو مانند اینستاگرام؛
✔️ برنامه‌های اشتراک‌گذاری عکس و غیره

ساخت همزمان اپلیکیشن موبایل و تحت وب

بهترین روش برای برطرف کردن نیازهای کاربران، حل مشکلات موجود و ارائه ارزش، این است که اپلیکیشن شما به صورت همزمان به عنوان یک اپلیکیشن وب و یک اپلیکیشن موبایل در دسترس باشد.

پیش از این اشاره شد که ساخت دو اپلیکیشن جداگانه برای اندروید و iOS ممکن است هزینه بالایی داشته باشد. هزینه ساخت یک اپلیکیشن وب نیز اضافه می‌شود و بودجه مورد نیاز ممکن است صدها هزار دلار باشد. اما راهی برای کاهش هزینه بدون از دست دادن کیفیت وجود دارد.

شما می توانید با استفاده از تکنولوژی‌های هیبریدی، یک محصول کراس پلتفرم بسازید. در این صورت، شما چندین اپلیکیشن دریافت خواهید کرد: یک اپلیکیشن مبتنی بر وب به عنوان وب اپلیکیشن، و یک محصول موبایل به عنوان اپلیکیشن‌های موبایل برای اندروید و iOS در اپ استور و پلی استور.

توسعه کراس پلتفرم به معنای استفاده از فریم‌ورک‌های خاص است. مهندسان نرم‌افزار قسمت اصلی برنامه را به عنوان یک قطعه کد بزرگ قابل استفاده ساخته و سپس با اضافه کردن اجزای کوچک، آن را به یک برنامه تحت وب، اندروید یا iOS تبدیل می‌کنند. بسته به ویژگی‌های برنامه، ممکن است مهندسان برای اندروید یا iOS برخی از ماژول‌های بومی که به طور خاص برای آن ساخته شده‌اند را اضافه کنند. برنامه‌های کراس پلتفرم به صورت بومی به سیستم عامل دسترسی دارند، بنابراین عملکرد آنها افت نمی‌کند.

دو نوع توسعه برنامه‌ کراس پلتفرم وجود دارد:

✔️ توسعه برنامه‌های عظیم با استفاده از کیت توسعه نرم‌افزار Ionic یا فریم‌ورک Cordova؛
✔️ توسعه برنامه‌ی کراس پلتفرم بومی با استفاده از فریم‌ورک React Native JS یا کیت توسعه نرم‌افزار Flutter که توسط گوگل ساخته شده است.

مطالعه بیشتر:       راهنمای طراحی اپلیکیشن برای کسب و کار

جمع‌بندی

برای استفاده از یک برنامه تحت وب، کاربران به اتصال اینترنت خوب و یک مرورگر نیاز دارند. برنامه تحت وب یک راه حل سریع و ساده برای اطلاع‌رسانی به کاربران درباره برند شما، فروش محصولات یا خدمات آنلاین، تعامل با مشتریان و ارتباط با آنها در بستر خود و غیره است.

در عین حال، برنامه‌های مبتنی بر وب نمی‌توانند به منابع گوشی هوشمند دسترسی داشته باشند. بنابراین، اگر قصد دارید یک برنامه را حول قابلیت‌های به اشتراک‌گذاری عکس و ویدئو، GPS یا NFC بسازید، گزینه‌های دیگری مانند توسعه بومی، توسعه کراس پلتفرم و یا توسعه هیبرید را در نظر بگیرید.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درمورد وب اپلیکیشن و دریافت مشاوره رایگان ، اطلاعات تماس خود را وارد کنید.

درخواست مشاوره    تماس تلفنی  

divider
divider

محصولات مرتبط

⚡ طراحی و پیاده سازی انواع اپلیکیشن اندروید، iOS، وب اپلیکیشن و PWA ✒️ برنامه نویسی سفارشی با متدهای جدید ✒️ طراحی بصورت cross-platform ✒️ قابل انتشار بر روی تمامی مارکت های نرم افزاری معتبر مانند گوگل پلی و اپ استور ✒️ بروزرسانی سریع و آسان ✒️ سیستم مدیریت آسان و پیشرفته ◀️ مشاوره رایگان + یکسال پشتیبانی رایگان
ادامه
✍️ چرا شرکت طراحی سایت پیشگامان دامنه فناوری ؟ ☰ 15 سال سابقه فعالیت + بیش از 500 مشتری ☰ پیاده سازی طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی ☰ مدیریت سریع و آسان سایت بدون نیاز به داشتن دانش فنی ☰ تحویل سریع + قیمت مناسب + بهینه سازی و سئو اولیه ☰ قابلیت نمایش بر روی موبایل (ریسپانسیو) ☰ دوره های آموزش سئو و بازاریابی دیجیتال اولیه رایگان ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه
⚙️ طراحی مارکت پلیس بصورت سفارشی ✏️ امکان افزودن چندین فروشگاه ✏️ دارای پنل ادمین، فروشنده و کاربر ✏️ طراحی سفارشی با کدنویسی اختصاصی ✏️ طراحی UI/UX اختصاصی ✏️ دارای اپ اندروید، iOS و PWA ✏️ اتصال به درگاه بانکی ✏️ دارای تمامی قابلیت های سبد خرید ☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
ادامه

ثبت نظر